Gość: fin AB - znowu smród na całą Polskę. IP: *.atr.bydgoszcz.pl 31.01.03, 09:05 Gość portalu: Marika napisał(a): > Jak ten psychopata może być profesorem-niech ... Psychopatą (no może raczej zakompleksionym przygłupem) to jest raczej ten, który sam wywołuje wątek i sam dopisuje do niego 24 posty. A sprawa prof.Rykla z zewnątrz wygląda tak, że kilku słabych doktorków chce usunąć profesora ze stanowiska, bo za dużo wymaga. Tak to odbierane jest w innych osrodkach w Polsce. A osmiesza to nie tylko AB, ale całe srodowisko naukowe Bydgoszczy. AB, zamiast pieprzyć bez przerwy o uniwersyteciwe, może by zrobiło wreszcie u siebie porządek, bo co rusz jest jakas sprawa o ogólnopolskim rozgłosie w której AB występuje jako negatywny bohater. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: AB - znowu smród na całą Polskę. IP: *.bydg.pdi.net 31.01.03, 12:49 No, wreszcie jakaś rozsądna wypowiedź. Swoją drogą nie widzę nic zdrożnego w tym, że profesor chciał nauczyć kultury chamowatych studentów. O poziomie chamowatości można się przekonać jadąc środkami komunikacji miejskiej w okolicach szkół wyższych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakompleksiony Re: AB - znowu smród na całą Polskę. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 13:15 Przygłup to ciebie zrobił.A że nigdy nie byłeś na studiach to nie wiesz o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Do zakompleksionego... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.01.03, 13:23 Rozumiem, że ty byłes na studiach? Moze jeszcze na AB? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Do zakompleksionego... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 13:52 Może jestem ale nie na AB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Do zakompleksionego... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 14:29 Może jestem ale nie na AB Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: Do zakompleksionego... 31.01.03, 14:38 To się upewnij, czy dostaniesz promocję do gimnazjum i poczytaj słowniczek na początek. Opanowanie obsługi Caps Locka udało ci się już po kilku miesiącach, to i z resztą sobie poradzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozi Re: Akademia Bydgoska osądzi prof. Rykla IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 19:37 Panie profesozre Marcinkowski. Jestem prostym człowiekiem i bardzo się dziwię iż dał się pan wciągnąć w taką intrygę studentów. Mieszkam niedaleko waszej uczelni i niech mi pan wierzy. że nie sposob przejść koło szanownej braci studemckiej i nie być narażoną na wysłuchanie obrażliwych słow z ust tych młodych ludzi, którzy w przyszłości mają reprezentować mój kraj w Unii Europejskiej.Wstyd doprawdy, że człowiek postawiony na kierowniczym stanowisku zamiast pomóc w wychowaniu tej młodzieży to utrudnia Wstydktóry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Akademia Bydgoska osądzi prof. Rykla IP: *.public1.tvknet.pl 31.01.03, 20:37 Jeśli komuś nauka szkodzi na głowę to niech wymieni naukę a tu wymieniaja głowę. Chyba ze tej głowie wydaje sie że jest Bogiem Jan nie student Odpowiedz Link Zgłoś