slowkimka
01.08.12, 12:43
Kilka dni temu kupiłam piętrowe łóżko dla dzieciaków "kacper" z Interbeds. I aż płakać mi się chce ze złości. Kto im do diabła wystawia te pozytywy na allegro. Jedyne co się zgadza to kształt ze zdjęcia katalogowego. Źle podocinane deski, brzydko pomalowane, nierówne, po skręceniu zostało mnóstwo pustych dziur w bardzo widocznych miejscach. Ilość śrub się nie zgadza (niektórych było kilkadziesiąt za dużo, innych za mało), instrukcja niejasna. Materace to jakaś kpina. Wycięte cienkie kawałki gąbki. To chyba do psiej budy na materac się nadaje. Pokrowce na materac uszyte na kolanie z jakiegoś plsatikopodobnego materiału (strach spać), z mnóstwem sterczących nitek. Szuflady tylko przody mają z drewna, reszta to płyta wiórowa. Brak w kilku miejscach nawiertów na śruby, dno szuflady krzywe. Drabinka lata bo jest przytwierdzana na dwie śruby (chyba, że też nie ma nawiertów), Jednej szuflady nie mogę skręcić bo w złych miejscach są dziury!
Naprawdę szkoda mi wydanych pieniędzy, czasu na składanie. Dzieciaki szczęśliwe bo mają łózko, o którym marzyły. Nie mam siły im teraz tego odsyłać... Czy ktoś ma podobne doświadczenia z tą firmą?