Dodaj do ulubionych

łóżko interbeds załamka

01.08.12, 12:43
Kilka dni temu kupiłam piętrowe łóżko dla dzieciaków "kacper" z Interbeds. I aż płakać mi się chce ze złości. Kto im do diabła wystawia te pozytywy na allegro. Jedyne co się zgadza to kształt ze zdjęcia katalogowego. Źle podocinane deski, brzydko pomalowane, nierówne, po skręceniu zostało mnóstwo pustych dziur w bardzo widocznych miejscach. Ilość śrub się nie zgadza (niektórych było kilkadziesiąt za dużo, innych za mało), instrukcja niejasna. Materace to jakaś kpina. Wycięte cienkie kawałki gąbki. To chyba do psiej budy na materac się nadaje. Pokrowce na materac uszyte na kolanie z jakiegoś plsatikopodobnego materiału (strach spać), z mnóstwem sterczących nitek. Szuflady tylko przody mają z drewna, reszta to płyta wiórowa. Brak w kilku miejscach nawiertów na śruby, dno szuflady krzywe. Drabinka lata bo jest przytwierdzana na dwie śruby (chyba, że też nie ma nawiertów), Jednej szuflady nie mogę skręcić bo w złych miejscach są dziury!
Naprawdę szkoda mi wydanych pieniędzy, czasu na składanie. Dzieciaki szczęśliwe bo mają łózko, o którym marzyły. Nie mam siły im teraz tego odsyłać... Czy ktoś ma podobne doświadczenia z tą firmą?
Obserwuj wątek
    • kroliczyca80 Re: łóżko interbeds załamka 01.08.12, 13:11
      Oj, odeślij koniecznie! Skoro bubel, to strach dzieci w tym trzymać, jeszcze się cholerstwo załamie. Na Twoim miejscu skorzystałabym z prawa do reklamacji, a nie tylko rezygnacji do 10 dni. Wyciągnęłabym ze sprzedającego cała kasę za kuriera w obie strony.
      • slowkimka Re: łóżko interbeds załamka 01.08.12, 13:15
        Najgorsze jest to, że to wszystko wychodzi w miarę skręcania. Ta źle ponawiercana szuflada na koniec to już przelała szalę. Cały czas się zastanawiam czy odsyłać. Najlepiej byłoby, żeby sobie przyjechali i zabrali to w diabły. Trzyma się całość stabilnie, nie powinno się zawalić smile
        • kanna Re: łóżko interbeds załamka 01.08.12, 16:42
          Bo jakość widać w dopasowaniu skręceń uncertain

Mamy doświadczenia w skręcaniu mebli BlackRedWhite, IKEA i VOX. Pierwsze jakość koszmarna, drugie - średnia półka , VOX - wszystko psuje idealnie, otworki gdzie trzeba, równiusieńkie, zabezpieczenia (niewidoczne z zewnątrz) zawiasów, mocowania półek itp.

Więcej nie kupie mebli bez dokładnego obejrzenia (w środku) w sklepie.
          • natalek79 Re: swoją drogą... 02.08.12, 07:24
            BRW a Vox to jednak inna półka cenowa, więc i jakość musi być różna. Ja mam z BRW sypialnię Affi, już trzeci rok, jestem zadowolona i też nie pamiętam żeby jakoś mąż przy skręcaniu narzekał - nawet ostatnio skręcał nowe dla dzieci z Gerlico (system Legoo) i mówił że instrukcje beznadziejne nie to co BRW...Za to Vox skręcał mąż teściowej do salonu i tak jak napisałam - wyższa półka, wyższa jakość, no i cena jakieś 3 x BRW
    • romanticca Re: łóżko interbeds załamka 01.08.12, 21:50
      Mamy "kacpra" już jakiś czas (chyba półtora roku) i wszystko jest w porządku. Składało się ciężko, bo to w końcu łóżko piętrowe a nie puzzle, ale wszystko do siebie pasowało, nie było ciężej niż z innymi meblami.
      Dziury, o których piszesz są zrobione specjalnie, po to byś mogła sobie wybrać czy drabinka będzie z lewej czy z prawej. Są więc KONIECZNE.
      Szuflady skręciłam bez najmniejszego problemu;
      Materace - nie wiem, kupiliśmy droższy model z lepszymi materacami i te są w porządku;
      Śruby - wszystko się zgadzało;
      Tak więc ja nie mogę się do Ciebie przyłączyć, jesteśmy bardzo wszyscy zadowoleni.
      • jagodasoft2 Re: łóżko interbeds załamka 02.08.12, 08:49
        My też kupiliśmy Kacpra 2, po opiniach na forum się zdecydowałam. Jesteśmy zadowoleni. Tak jak pisała poprzedniczka, dziurki są konieczne ponieważ łóżko można złożyć na różne sposoby wg uznania, ale na wszystkie dziurki są zaślepki. Wiem dlaczego drabinka źle trzyma na 100% pomyliliście boki łóżka, w tym drugim boku który został wam bez drabinki jest trzecia dziurka, albo składacie raz jeszcze albo zostawiacie. Tez zrobiliśmy ten błąd i robiliśmy od nowa.
        Materace po radach na forum wzięliśmy te droższe, sprężynowe i są bardzo porządne i wygodne.
      • slowkimka Re: łóżko interbeds załamka 05.08.12, 23:07
        romanticca napisała:
        > składało się ciężko, bo to w końcu łóżko piętrowe a nie puzzle, ale wszystko do
        > siebie pasowało, nie było ciężej niż z innymi meblami.
        No niestety mam doświadczenie w skręcaniu "trudniejszych" mebli (np. wielkich drewnianych szaf z mnóstwem szuflad i półek) i ci z interbeds powinni popracować nad systemem i instrukcjami - są w nich po prostu najzwyczajniejsze błędy i niejasności.
        > Dziury, o których piszesz są zrobione specjalnie, po to byś mogła sobie wybrać
        > czy drabinka będzie z lewej czy z prawej. Są więc KONIECZNE.
        e tam KONIECZNE. Dam przykład ikei. Wystarczy narysować miejsca gdzie będą wwierty np miejsce A i miejsce B do wyboru. A jeżeli tak się nie da to potrzebne są zaślepki. Te, które ci partacze dali są nie do dziur tylko do śrub. Do dziur nie dali!
        A pokrowce na materace też Ci się podobają? Plastikowe badziewie.
    • natalek79 Re: łóżko interbeds załamka 02.08.12, 07:17
      Ja bym mimo radości dzieciaków reklamowała, robiąc np. zdjęcia takich miejsc niedorobionych żeby to pokazać. Bałabym się, że się to wszystko szybko "rozklekocze" i nie pozwolę spać na górze wink
    • lawendax Re: łóżko interbeds załamka 02.08.12, 10:56
      No niestety długo się zastanawiałam nad łóżkiem piętrowym i nie mieściło mi się w głowie jak można dobrą jakość (dwa łóżka + da materace) mieć za tak niską cenę.
      Poczytałam neutrale (też te przekreślone, które nie wzięły się z sufitu) i zrezygnowałam z zakupu na allegro łóżka piętrowego. Trzeba też wziąć po uwagę że łózka allegrowe robione są z sosny (najsłabsze drewno) lub płyty mdf - to nijak sie ma to solidności i stabilności mebla. O ile szafki, krzesełka mamy zwykłe Ikeowe, o tyle łóżka byle jakiego nie chcę.
      Zamówiłam u stolarza. Proste, stabilne z jesionu. Malowane na jaki chcę kolor. Cena około 1000zł. I za forumową poradą nie z drabinką tylko ze schodkami z boku, co by dziecko starsze schodząc z góry siku mi nie spadło.
      • anett8 Re: łóżko interbeds załamka 06.08.12, 01:33
        Ja powiem tak. Mam łóżko interberds i zadowolona nie jestem- fatalne wykończenie, płozy pod materacem trzeba było poprzywiercać bo nijak się trzymać nie chciały, instrukcję dostałam tylko jedną kartkę to była połowa instrukcji, bardzo niejasno opisana. Jakość koszmarna- barierka na dolne łóżko złamała się w tym samym dniu kiedy skręciliśmy łóżko- drugi raz bym tego łóżka za 200 zł nie kupiła uncertain
        • czarna.perla Re: łóżko interbeds załamka 06.08.12, 12:45
          Moje dzieci mają od półtora roku łóżko Kubuś interbeds. Za taką cenę cudów nie oczekiwałam, wybrałam materace spręzynowe, bałam się że będą skrzypieć ale nic takiego się nie dzieje. Skręcenie zajęło mojemu mężowi jakieś 2 godziny. W zestawie nie brakowało niczego. Na fotkach wyraźnie widać, że jedynie fronty szuflad są drewniane. Więcej nawiertów jest po to by móc ewentualnie zmienić stronę mocowania drabinki, należy też apmiętać, że łożko daje możliwośc rozłożenia na dwa osobne. Materace są super, łóżko za tę cenę też! Wszystko jest bardzo stabilne, dzieciakom pozwalam skakać na nim do woli, często na łóżku sypia mąż (waży ok. 85 kg) a łóżko jest nadal jak nowe.

żeby nie było tak różowo to mam jedną uwagę. Drabinka zabezpieczająca na dolne łóżko bardzo je rysuje -frez jest po prostu wycięty i w żaden sposób niezabezpieczony- dlatego jej nie używamy.
        • irkaaaa000 Re: łóżko interbeds załamka 23.11.12, 11:15
          Całkowicie nie zgadzam się z tym co piszesz. Tez mam od nich łózko, ja i dzieciaki jestesmy bardzo zadowoleni. Montaz łóżka był bardzo prosty. Całośc bradzo solidnie wykonana.
    • marlenka29 Re: łóżko interbeds załamka 10.09.12, 12:38
      Ja mam takie samo łóżko i aż wierzyć mi się nie chce temu co piszesz. Albo rzeczywiście dostałaś coś co nie powinno trafić do sprzedaży (wtedy radzę odesłać po uprzednim poinformowaniu sprzedawcy) lub po prostu nie umiesz złożyć tego łóżka i składasz jak leci bo instrukcja jest dla ciebie "nie jasna".

Tak jak piszę - sama mam takie i jest super!

Nie rozumiem Twoich skarg na forum skoro nie skontaktowałaś się ze sprzedawcą najpierw... Może to jakaś świadoma antyreklama?
      • slowkimka Re: łóżko interbeds załamka 22.10.12, 22:39
        marlenka29 napisała:

> Ja mam takie samo łóżko i aż wierzyć mi się nie chce temu co piszesz. Albo rzeczywi
        > ście dostałaś coś co nie powinno trafić do sprzedaży (wtedy radzę odesłać p
        > o uprzednim poinformowaniu sprzedawcy) lub po prostu nie umiesz złożyć tego łóż
        > ka i składasz jak leci bo instrukcja jest dla ciebie "nie jasna".

No rzeczywiście taki chłam nie powinien trafiać do sprzedaży. Nie wierzę, że w jednym egzemplarzu przeoczono przed wysyłką tak dużo niedoróbek. Oj mebli to ja się w życiu naskładałam co niemiara i ten zamazany, niejasny świstek, który nazywają instrukcją to żart.
        A tak narzekałam na meble z ikei (że są coraz gorszej jakości). Wszystko odwołuję smile W porównaniu z interbeds najgorszy bubel z ikei to mistrzostwo świata.
        Nie chcę się powtarzać, ale jak można nazwać materacem "piankowym z pianki wysokoelastycznej" kawałek cienkiej gąbki?
        Minęło kilka miesięcy od zakupu łóżka. Nie reklamowałam go. Nie wyobrażam sobie demontażu, pakowania, odsyłanie całości. I co potem? Czekanie na ich odpowiedz? Czy uwzględnią reklamację? A jak nie? Kto poniesie koszty transportu? Na czym mają spać dzieci przez ten czas?
        Teraz łóżko trzeszczy, rozpada się stelaż pod materacem (odpadła jedna listewka) na dole. Pewnie dlatego, że ten "materac" jest za miękki.
        >
        > Tak jak piszę - sama mam takie i jest super!
        >
        Gratuluję smile

> Nie rozumiem Twoich skarg na forum skoro nie skontaktowałaś się ze sprzedawcą n
        > ajpierw... Może to jakaś świadoma antyreklama?

Tak, świadoma antyreklama, a twoja wypowiedz to może kryptoreklama interbeds?
        Chcę po prostu żeby ludzie uważali, a interbeds niech się stara, żeby takich opinii było mniej.
        • kalina886 Re: łóżko interbeds załamka 22.10.12, 23:08
          Też mamy łóżko tej firmy. Nie pamiętam jaki model, ale one wszystkie są do siebie podobne.
          Powiem tak: stosunek jakości do ceny uważam za dobry. Nie można się spodziewać cudów za takie grosze.
          Co mnie najbardziej drażni: - Pokrowce na materace naprawdę są kiepskiej jakości. Są to kawałki krzywo zszytego materiału i faktycznie sterczą wszędzie nitki
          - brak prowdnic przy szufladach. Latają na wszystkie strony. Ciężko się jej wysuwa i wsuwa spowrotem pod łóżko
          - dziury naprawdę widać i jest ich sporo. Nie do wszystkich były dane zaślepki, a te co są łatwo odpadają.
        • czarna.perla Re: łóżko interbeds załamka 23.10.12, 09:26
          narzekasz na materace, dlaczego nie wybrałaś materacy sprężynowych?
          nie mam pojęcia jakich materacy spodziewałaś się w tej cenie.
          • sonia-3 Re: łóżko interbeds załamka 23.10.12, 09:53
            Mnie też czeka kupno łóżka piętrowego i chetnie poczytam opinie, tych, którzy już kupili. Ja swojego czasu, też kupiłam łóżko drewniane sosnowe na allegro( ale u innego producenta). Tragedia. Począwszy od transportu, a skończywszy na wykonaniu łóżka. Stelarz, to nieporozumienie. Ktoś kto to łóżko robił, chyba nie bardzo miał pojęcie o produkcji łóżek. Dlatego drugi raz w ciemno łóżka nie kupię. Dzięki takim komentarzom, wiem gdzie po łóżko nie jechać, bo szkoda drogi. Dziękuję
          • slowkimka Re: łóżko interbeds załamka 23.10.12, 13:44
            czarna.perla napisała:

> narzekasz na materace, dlaczego nie wybrałaś materacy sprężynowych?
            > nie mam pojęcia jakich materacy spodziewałaś się w tej cenie.

Wybacz, ale po przeczytaniu opisu: "Wygodne materace piankowe (wyśpi się nawet księżniczka)" czy też wykonane z "pianki wysokoelastycznej" nie spodziewałam się tak cienkiej gąbki. Naiwna jestem smile Zapłaciłam prawie tysiaka (dla mnie to nie mało). Zrobię dziś zdjęcia i wrzucę do popatrzenia.
            Pozdrawiam
        • agata-kamienska86 Re: łóżko interbeds załamka 30.10.12, 11:54
          Nie rozumiem tych wszystkich negatywnych komentarzy od poczatku roku jestem w posiadaniu lozka KACPER 2 , wszystko z nim w porzadku ladne solidne wygodne , poza tym obsluga na najwyzszym poziomie . Nie wiem dlaczego piszecie takie oszczerstwa? daczego nie zlozycie reklamacji tylko piszecie takie bzdury ????
    • anitakie85 Re: łóżko interbeds załamka 30.10.12, 10:42
      To dziwne co tutaj piszesz, bo ja zakupiłam podobne łóżko od tej firmy, łóżko kubuś i jestem bardzo zadowolona. Łóżeczko bardzo stabilne, zgodne z opisem z aukcji, dobrze wykonane według mnie. Wszystko było dobrze pomalowane. Instrukcja była dla mnie jasne, nie mieliśmy z mężem problemów ze złożeniem. Jeśli chodzi o dziury o których tu piszesz, to rzeczywiście są, ale to dlatego, że drabinkę można zamontować z której strony nam się podoba, a gdyby tego nie było, to nie byłoby możliwe zamontowane drabinki z obu stron łóżeczka. Dziury nie są znowu aż tak widoczne, nie uważam, żeby to była wada. Raczej zaleta, bo mogę sobie zrobić wszystko po swojemu, tak jak mi pasuje. Moje skarby są przeszczęśliwe, bo marzyły o łóżku piętrowym, a ja jestem spokojna, bo wiem, że łóżko jest bezpieczne.
    • agata-kamienska86 Re: łóżko interbeds załamka 30.10.12, 12:03
      a co do instrukcji monazu to co jest trudnego w montAZU KROK PO KROKU?
      • agata-kamienska86 Re: łóżko interbeds załamka 30.10.12, 12:04
        .....wystarczy dokladnie czytac
        • jmusier1 Re: łóżko interbeds załamka 02.12.12, 23:16
          Witam,
          planuję kupić łóżko piętrowe trzyosobowe od firmy Interbeds. Szukam kogoś, kto kupił łóżko od tej firmy - nie ukrywam, że chciałabym je obejrzeć. W rozmowie poprzez infolinię usłyszałam, że nie ma miejsca (tzn. sklepu, punktu sprzedaży), gdzie można w Polsce zobaczyć gotowe produkty tej firmy. Zależy mi bardzo na tym, żeby przed zakupem przez internet zobaczyć u kogoś podobny produkt.
          JM
          • jagodasoft2 Re: łóżko interbeds załamka 03.12.12, 08:41
            Chętnie bym pomogła ale nie dojde z kamerką aż do pokoju dzieciaków
    • powazna77 Re: łóżko interbeds załamka 05.06.13, 20:05
      hmm własnie dziwne kto w koncu wymyslil ten model Kapcer 2 .... jak dzwonie do Interbeds to mam powazna informacje ze sa to lozka opatentowane i nawet maja sprawe w urzedzie Patentowym o to ze niby model Kacper 2 jest ich wzorem ale znowu gdy dzwonie do Lano otrzymuje informacje ze niby Interbeds wyprodukowalo lozko Kubus na poczatku handlowalo z Lano tym modelem Lano wprowadzil genialne zmiany tworzac lozko kacper 2 jednakze nie zwrocil uwagi na to ze ktos jest sprytniejszy i zanim Lano pomyslalo o patencie na ten wzor oni to zrobili przypisujac sobie Kacper 2 do swojej idei hmmm ciekawe kto wymyslil ten wzor smile co o tym myslicie?
      • marika012 Re: łóżko interbeds załamka 06.06.13, 07:10
        A co to kogo obchodzi kto wymyślił wzór łóżka??
      • marek.kosmala79 Re: łóżko interbeds załamka 28.11.16, 16:21
        Odradzam Interbeds Babybeds, Mój kolega dostał łóżko ze zbutwiałymi elementami.
        masakra
    • muszkamodliszka Re: łóżko interbeds załamka 21.03.14, 10:01
      Witajcie,

my też mamy łóżko piętrowe model KACPER 2, biały.
      Oczywiście to co piszesz w większości to prawda. Widać, że nic się nie zmieniło od tylu lat.
      Sam sprzedawca tylko zmienił nazwę z interbeds na babybeds, jednak i to jest to samo.
      100% prawdy, że łóżko posiada wady fabryczne, źle nałożoną farbę, jest szpachlowane itp.
      Jak za taka cenę to jednak mogli by się przyłożyć bardziej lub przestać oferować model w kolorze białym, skoro nie potrafią dobrze go pomalować.

Co do składania łóżka, ja również dostałam dwie różne instrukcje do łóżka piętrowego i potrójnego. Bez wkrętarki to można sobie puzzle układać, a nie to łóżko. Tym imbusem dołączonym do zestawu hm... ok, muszą coś dać do składania, ale ogólnie nijak ma się to do rzeczywistości skręcania tego łóżka (w przypadku imbusu oczywiście).

Po złożeniu łóżko jest stabilne, dziewczyny śpią na nim od jakiegoś już czasu i nic się nie stało.
      Materace to faktycznie kawałek gąbki, no ale tutaj nie można niczego zarzucić, zawsze możesz iść kupić materac osobno. Najtańsze w IKEA są po 250 PLN za sztukę i to też jest kawałek gąbki tyle że ciut grubszej.

Skąd te pozytywne komentarze? Hm... ludziom nie wiele do szczęścia potrzeba, otworzą paczkę podczas skręcania naszarpią sobie nerwów, jak już skręcą łóżko i stoi nie sypie się to emocje opadają i kładą na to ręką "że w sumie jak już złożyliśmy to niech stoi" " no dzieci już widzą, cieszą się nie będziemy przecież reklamować", pamiętaj, że to dużo gabarytowy zakup i teraz odsyłać na własną rękę łóżko piętrowe, które trzeba rozkręcić i ponownie włożyć w zdewastowany karton, w którym dostałeś to łóżko jest sprawą dość skomplikowaną. W większości nikomu nie chce się robić zachodu. Natomiast dla bardziej upartych, sprzedawca wydaje rekompensatę finansową - ALE - Pani księgowa prześlę Ci ją dopiero wtedy, kiedy wyślesz im oświadczenie, że nie wystawisz im kom. neutralnego lub negatywnego.

Ogólna moja ocena jest pozytywna tego łóżka, tym bardziej że ja podchodzę do tego, że i tak dzieciaki przez kilka lat użytkowania zniszczą łóżko, więc nie ma co dobiegać o detale, których de facto z daleka tak naprawdę nie widać.
      Nie mniej jednak nie usprawiedliwia to producenta jak i sprzedającego, że pomimo tego iż od wielu lat mają ten sam problem nic z tym nie robią i nie poprawiają jakości swoich wyrobów.

Czy bym poleciła to łóżko za taką cenę? hm... myślę, że raczej TAK. 1000 PLN to jednak dość sporo, i mogli by bardziej się do tego przyłożyć. Choć z drugiej strony łóżka piętrowe potrafią kosztować pod 3000 PLN, a wykonane są z płyty MDF ,a nie z drewna.

Pozdrawiam.

• calineczka793 Re: łóżko interbeds załamka 21.03.14, 11:22
      Ja również w zeszłym roku stałam się posiadaczką łóżka Kacper2 potrójnego - poczytałam opinie - na dwoje babka wróżyła, więc kupiłam...fakt składało się je dość trudno, ale się dało - jednak te wszechobecne dziury, zaślepki nie do dziur tylko do śrub, kiepskie malowanie - wykonanie jak dla mnie masakraaaa, o materacach nie wspomnę, bo z tym się liczyłam, że szału nie ma.
      Koniec końców, pomimo sprzeciwu małża rozłożyliśmy je, bo nie mogłam na nie patrzeć, na niczym nie osłonięte dziury, na teoretycznie jednolitą białą farbę - po prostu mimo upływu czasu nie przekonało mnie do siebie - straciłam na nim - sprzedałam dolna część z dostawką 400zl odzyskałam, górne łóżko leży rozłożone na strychu, jak się nikt po niego nie zgłosi pójdzie pewnie do spalenia.

Niby wiem, że co tanie do drogie, ale nie sądziłam, że tak duża ilość pozytywnych opinii może bnyć wyssanych z palca - z perspektywy czasu nie poleciłabym nikomu tego łóżka.
      • mamusia-24 Re: łóżko interbeds załamka 25.08.14, 15:56
        a ja polecam łóżko z tej firmy z czystym sumieniem, moje córcie mają łóżko Kacper piętrowe od marca i w porównaniu cenowym i samej jakości wykonania do tych z wielkich sieci to pierwsza klasa.
        Zobaczymy jak to będzie w użytkowaniu - mąż co prawda składał chyba je z 1,5 godziny i raz zadzwonił do tej firmy o pomoc ale dał radę sam z moją mała pomocą smile
    • marek.kosmala79 Re: łóżko interbeds załamka 28.11.16, 16:18
      Interberds - hehe życzę powodzenia.
      3 miesiące czekam na łóżko i chyba doi gwiazdki nie dostanę.
      Mistrzowie ściemy i oszustwa.
      Pozdrawiam
      Marek
      • anka_ot_tak1 Re: łóżko interbeds załamka 29.11.16, 01:24
        Kupilam pietrowe Rico rok temu. Dostalam blyskawicznie po 2 dniach, skladanie nie bylo jakies zabojcze. Brakowalo jednego mocowania do listewki stelaza pod materac, kilku zaslepek. Poza tym dwie deski mi sie nie podobaly bo jedna byla brzydko zaszpachlowana, a inna leciutko zarysowana. Napisalam reklamacje i nastepnego dnia kurier przywiozl nowe elementy -zaslepkami i mociwabiami do stelaza moge zaczac handlowac bo dalu tego tyle ze szok. Lozko ładne, stabilne. Fakt materace do d...., ale liczam sie ze w tej cenie nic rewelacyjnego nie bedzie, dokupilam inne. Trzeba tylko zamawiac razem z lozkiem wiecej tych listewek sprezynujacych pod materac bo daja ich po chyba 13 na lozko a to zdecydowanie za malo. Powinno byc minimum 2p bo wtedy i komfort spania wiekszy i materac mniej sie zuzywa.
    • more69more Re: łóżko interbeds załamka 17.01.17, 09:51
      Mam też łóżko z tej firmy i powyższa negatywna opinia o produktach INTERBEDS to prawda. Zbutwiałe płyty, odpadający lakier, krytyczna obsługa, długi termin realizacji (3 miesiące.)
    • ellena Re: łóżko interbeds załamka 31.07.18, 22:11

Ocena:

0,5/5 Wystawiono dzisiaj

Nie polecam! Ostrzegam wszystkich przed zakupem tego łóżka i czegokolwiek od firmy Interbeds BMS Sławomir Pegza. Jestem załamana jakością, 1000 zł wyrzucone w błoto. Elementy łóżka nie pasują do siebie. Śruby rozsadzają np. listwy podczas montażu, niektóre listwy jednej szerokości, kolejne innej, nie pasują w otwory. Barierki nie da się zamontować w sposób bezpieczny dla dziecka, na śrubę i kołek zgodnie z instrukcją, jeden ruch i dziecko leci z górnego łóżka razem z barierka. Porażka!
      Obsługa klienta w firmie na żenującym poziomie, piszą w oficjalnym mailu, że "nie praktykują" przestrzegania prawa konsumenta i jedyne co mogę zrobić to odesłać na swój koszt łóżko lub wymienić wadliwe elementy - ale dalej na takie, których nie da się zmontować! Kabaret!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka