Dodaj do ulubionych

Po spotkaniu

28.10.01, 00:03
Rzucam ten watek na ogolnym, zeby inni tez dowiedzieli sie o NetBicie.
Relacje ze spotkania w czerwonym linku:)
Obserwuj wątek
    • radca Re: Po spotkaniu 28.10.01, 00:04
      Dziekuje i pozdrawiam.

radca
      • .weronika. Re: Po spotkaniu 28.10.01, 00:09
        He,he, Radco, dzisiaj kazdy oczekiwal, ze w koncu sie pojawisz i kiedy wszedl
        XYZ wiele osob pomyslalo, ze to Ty:)
        • radca Re: Po spotkaniu 28.10.01, 00:20
          Wiem,ja bardzo chcialem byc na spotkaniu.Szczegolnie trafily do mnie
          slowa,wczesniej napisane przez atomskiego.W tym czasie bylem w Bydgoszczy,
          lecz bylem bardzo zajety od rana do wieczora.Tylko na krotko zagladalem do
          kawiarni internetowej.To dlatego nie moglem sie wypowiedziedz szerzej i
          obszerniej.Lecz niestety,ale w czwartek wieczorem juz wyjezdzalem.
          W czasie spotkania w Stopce,ja juz bylem poza Bydgoszcza.Wezwaly mnie pewne
          obowiazki.Nie bylo to zalezne odemnie.

Ja rowniez bardzo zaluje,ze nie moglem byc obecny-a bylo juz tak blisko.

pozdrawiam Ciebie i NetBiT -bardzo serdecznie

radca
          • .weronika. Re: Po spotkaniu 28.10.01, 00:23
            mam nadzieje, e kidys sie spotkamy:)
            .weronika.
            • radca Re: Po spotkaniu 28.10.01, 00:28
              NetBiT wspaniale sie rozkreca,wszystko na to wskazuje,ze spotkan bedzie wiecej.
              Byc moze bedziemy mogli rowniez dostarczac materialy na strone NetBiT-u.
              Chodzi mi po glowie troche pomyslow (jak zawsze).

radca
              • .weronika. Re: Po spotkaniu 28.10.01, 00:39
                Odnosnie pomyslow-SDB mial bardzo fajna koncepcje spotkania NetBiTu, ale mysle,
                ze sam bedzie chcial o tym jutro opowiedziec na czeronym, wiec nie zdradzam
                szczegolow.
                • radca Re: Po spotkaniu 28.10.01, 00:46
                  Przyznam,ze bardzo jestem ciekawy.To fajnie,ze zaczynaja sie tworzyc pomysly i
                  rozne propozycje.Ja sobie zawsze wyobrazalem,ze w NetBiT-cie powinno byc miejsce
                  rowniez w stylu;"dla kazdego cos dobrego".Jestem przekonany,ze beda sie rodzily
                  pomysly -to bardzo optymistyczny znak.

Dzieki Weroniko za szybka informacje.

radca
                  • krotoss Re: Po spotkaniu 28.10.01, 14:51
                    Tak "dla kazdego cos dobrego" :-))) mysle ze tak bedzie. A co do informacji to
                    fakt Weronika byla pierwsza choc gdybym nie musial "pokutowac" pewnych rzeczy
                    pewnie tez bym zajrzal tu zaraz po przyjezdzie ale coz... w kazdym razie dzieki
                    Weroniko za "stanie na posterunku" ;-)))

KroTosS
                    • Gość: atomski Re: Po spotkaniu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:33
                      Rwetes był taki,że do teraz nic nie słyszę,nie mogę mówić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka