.weronika. 28.10.01, 00:03 Rzucam ten watek na ogolnym, zeby inni tez dowiedzieli sie o NetBicie. Relacje ze spotkania w czerwonym linku:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
.weronika. Re: Po spotkaniu 28.10.01, 00:09 He,he, Radco, dzisiaj kazdy oczekiwal, ze w koncu sie pojawisz i kiedy wszedl XYZ wiele osob pomyslalo, ze to Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Po spotkaniu 28.10.01, 00:20 Wiem,ja bardzo chcialem byc na spotkaniu.Szczegolnie trafily do mnie slowa,wczesniej napisane przez atomskiego.W tym czasie bylem w Bydgoszczy, lecz bylem bardzo zajety od rana do wieczora.Tylko na krotko zagladalem do kawiarni internetowej.To dlatego nie moglem sie wypowiedziedz szerzej i obszerniej.Lecz niestety,ale w czwartek wieczorem juz wyjezdzalem. W czasie spotkania w Stopce,ja juz bylem poza Bydgoszcza.Wezwaly mnie pewne obowiazki.Nie bylo to zalezne odemnie. Ja rowniez bardzo zaluje,ze nie moglem byc obecny-a bylo juz tak blisko. pozdrawiam Ciebie i NetBiT -bardzo serdecznie radca Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Po spotkaniu 28.10.01, 00:23 mam nadzieje, e kidys sie spotkamy:) .weronika. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Po spotkaniu 28.10.01, 00:28 NetBiT wspaniale sie rozkreca,wszystko na to wskazuje,ze spotkan bedzie wiecej. Byc moze bedziemy mogli rowniez dostarczac materialy na strone NetBiT-u. Chodzi mi po glowie troche pomyslow (jak zawsze). radca Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Po spotkaniu 28.10.01, 00:39 Odnosnie pomyslow-SDB mial bardzo fajna koncepcje spotkania NetBiTu, ale mysle, ze sam bedzie chcial o tym jutro opowiedziec na czeronym, wiec nie zdradzam szczegolow. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Po spotkaniu 28.10.01, 00:46 Przyznam,ze bardzo jestem ciekawy.To fajnie,ze zaczynaja sie tworzyc pomysly i rozne propozycje.Ja sobie zawsze wyobrazalem,ze w NetBiT-cie powinno byc miejsce rowniez w stylu;"dla kazdego cos dobrego".Jestem przekonany,ze beda sie rodzily pomysly -to bardzo optymistyczny znak. Dzieki Weroniko za szybka informacje. radca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Po spotkaniu 28.10.01, 14:51 Tak "dla kazdego cos dobrego" :-))) mysle ze tak bedzie. A co do informacji to fakt Weronika byla pierwsza choc gdybym nie musial "pokutowac" pewnych rzeczy pewnie tez bym zajrzal tu zaraz po przyjezdzie ale coz... w kazdym razie dzieki Weroniko za "stanie na posterunku" ;-))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Po spotkaniu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:33 Rwetes był taki,że do teraz nic nie słyszę,nie mogę mówić... Odpowiedz Link Zgłoś