Dodaj do ulubionych

Czy J23 to też Ivico-hunt? Atak oszołomów!!!!!

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 17:48
?
Obserwuj wątek
    • Gość: J23 Re: Czy J23 to też Ivico-hunt? Atak oszołomów!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 20:29
      ATAK KLONÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ivica Re: Czy J23 to też Ivico-hunt? Atak oszołomów!!!! 01.02.03, 21:21
      czy oszolomem musi byc od razu ten kto pisze ze nie podobaja mu sie LSD-owcy
      oszukujacy, zdradzajacy, kradnacy. nie przeciez monopol na pisanie postow maja
      tylko komuchy reszta to jedna osoba

bleeee :-(((
      • Gość: gość Re: Czy J23 to też Ivico-hunt? Atak oszołomów!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 23:14
        Ciekawe jak na to wpadłeś???
        Sledze waszą polemikę i sądzę że wpadłeś bo jest takie stare przysłowie pewnie
        go nie znasz :
        głodnemu chleb na myśli

A wnioski wyciągnij sobie sam jeśli potrafisz????
      • Gość: MONK Do ivicy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 23:19
        ivica napisała:

> czy oszolomem musi byc od razu ten kto pisze ze nie podobaja mu sie LSD-owcy
        > oszukujacy, zdradzajacy, kradnacy. nie przeciez monopol na pisanie postow
        maja
        > tylko komuchy reszta to jedna osoba
        >
        >
        > bleeee :-(((

A czy dla Ciebie kazdy kto ma poglady lekko lewicowe to komuch, oszust ,
        zsrajca i klamca??? Ja urodzilem sie w 1979 roku. Powiedz mi co mam wspolengo
        z komuna???
        I wreszcie, czy sadzisz , ze prawica ma monopol na uczciwosc - ze wsrod nich
        nie ma oszustow, zdrajcow i zlodziei?
        Tak sie jakos zlozylo, ze ostatnio wszystkie posty kieruje przeciw Tobie.
        Osobiscie nic nie mam - tylko sola w oku staja sie niektore Twoje wypowiedzi.
        • ivica Re: Do MONK-a 02.02.03, 03:29
          Gość portalu: MONK napisał(a):
          >
          > A czy dla Ciebie kazdy kto ma poglady lekko lewicowe to komuch, oszust ,
          > zsrajca i klamca??? Ja urodzilem sie w 1979 roku. Powiedz mi co mam wspolengo
          > z komuna???

Ty nic, ale osoby które teraz maja 40 i wiecej lat to ludzie przegrani w moich
          oczach. po pierwsze jak moga byc teraz euroentuzjastami, wielkim kapitalistami
          skoro przed 89 nalezeli do PZPR. To albo wtedy oszukiwali albo teraz. I jestem
          pewien iz w przypadku zmiany ustroju znowu by zmienili filozofie zycia.
          Niestety wsród mlodych jest tez pelno osob ktore nie potrafia lub nie chca byc
          obiektywne min. nasz ispanik. staralem sie zrozumiec go ale sie nie dalo pod
          pozorem bezstronnosci na kazdym kroku atakuje kazde posuniecie prezydenta i
          jego wspolpracownikow, nawet nie wnikajac kto ma racje. A gdy nie wie co
          napisac to powtarza te sama spiewke o brzydkich czarnych, naprawde smieszne.

po drugie jesli masz 24 lata to jeszcze pamietasz koszmar tamtych czasow:
          kolejki po wszystko w sklepach, kartki na bezyne, slodycze, mieso i inne
          artykuly, niesamowita proagande sukcesu, SB i Popiełuszke i co ci ludzie którzy
          zrujnowali nasz kraj teraz sa wielkimi zwolennikami wolnego rynku zalosne :-((

> I wreszcie, czy sadzisz , ze prawica ma monopol na uczciwosc - ze wsrod nich
          > nie ma oszustow, zdrajcow i zlodziei?

Nie, nie uwazam tak. w kazdym srodowisku znajda sie czarne owce. jednakze
          uwazam iz jest na prawicy (prawdziwej prawicy, a nie socjalistyczno -
          katolickiej prawicy) jest ich znacznie mniej choćby z tego powodu iz przed 89
          byli oni w podziemiu a nie aparatem jednej i nieomylnej Polskiej Zjednoczonej
          Partii Robotniczej.

> Tak sie jakos zlozylo, ze ostatnio wszystkie posty kieruje przeciw Tobie.

Trudno przeboleje. Ja zkolei powiem czemu moje posty tak sie zradykalizowaly.
          Ano radni z SLD na ostatniej sesji ZDRADZILI swoich wyborców, innych
          mieszkańców Bydzi, wystawili nas na posmiewisko w oczach Polski. Wyobraz sobie
          ze podobny numer Zleskiemu wywijaja radni w Toruniu nie byłbys wku..... Ja
          stracilem wiare iz z tymi ludzmi mozna sie dogadac, gdyz zeby byl jakis
          consensus to musi byc jakis wspolny punkt. Ja sadzilem ze takim punktem moze
          byc BYdzia,ale sie pomylilem>. LSDowcom zalezy na wlsanych gierkach bardziej
          niz na dobru mieszkanców.

> Osobiscie nic nie mam - tylko sola w oku staja sie niektore Twoje wypowiedzi.

Taki jestem i gdy mnie cos wku... to nie recze za siebie.

pzdr.
          • Gość: ispan Re: Do Ivicy, Hunta i J23 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 13:04
            ivica napisała:

> Gość portalu: MONK napisał(a):
            > >
            > > A czy dla Ciebie kazdy kto ma poglady lekko lewicowe to komuch, oszust ,
            > > zsrajca i klamca??? Ja urodzilem sie w 1979 roku. Powiedz mi co mam wspole
            > ngo
            > > z komuna???
            >
            > Ty nic, ale osoby które teraz maja 40 i wiecej lat to ludzie przegrani w
            moich
            > oczach. po pierwsze jak moga byc teraz euroentuzjastami, wielkim
            kapitalistami
            > skoro przed 89 nalezeli do PZPR. To albo wtedy oszukiwali albo teraz. I
            jestem
            > pewien iz w przypadku zmiany ustroju znowu by zmienili filozofie zycia.
            > Niestety wsród mlodych jest tez pelno osob ktore nie potrafia lub nie chca
            byc
            > obiektywne min. nasz ispanik. staralem sie zrozumiec go ale sie nie dalo pod
            > pozorem bezstronnosci na kazdym kroku atakuje kazde posuniecie prezydenta i
            > jego wspolpracownikow, nawet nie wnikajac kto ma racje. A gdy nie wie co
            > napisac to powtarza te sama spiewke o brzydkich czarnych, naprawde smieszne.

Hhehe! Ja też chyba zacznę przemycać do swoich postów tak bzdurne i
            bezpodstawne opinie:(((( Znajdziesz wiele postów w których Dostrzegam zalety
            rządów Dombrowicza. Skupiam sie na jego krytyce, bo to ON w tej chwili ma
            największe wpływy w mieście. Jasiak (choć go też zjeżdzam) odszedł w cień.
            Stracił swe wpływy i choc nadal ma je duże to są nikłe w porównaniu do wpływów
            Dombrowicza. Dopóki Dombrowicz nie nauczy się kooperacji z Radą będę po nim
            jeździc jak po łysej kobyle, ponieważ uważam to za kluczowy problem miasta w
            tej chwili i prawdopodobnie również przez najbliższe 4 lata:(((
            Przez Twoje zaślepienie i nienawiść (identyczna do HUNTA i J23 - choć jest tu
            od paru dni a pisze jakby mnie znal miesiące) dopuszczasz się kłamstwa:((((
            Oto dowód albo na HUNTa (mieszacie mi się już i to chyba nie bezpodstawnie?)
            kłamstwo albo na głupotę:
            http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=54&w=4463474&a=4468501
            (dolna część "Ispan Pisze...") Podczas gdy wcześniej wyraziłem się bardzo jasno
            a potem wielokrotnie to powtarzałem:
            http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=54&w=4444247&a=4446550

Znajdziesz tam m.in. : "Oczywiście, że radni spieprzyli. To co zrobili jest po
            prostu karygodne! Tak nie może być!!! " (jest to moja wypowiedź dla uściślenia
            twojego wybiórczego spostrzegania)

Inne wypowiedzi - Ja O nowych urzędnikaCH:
            http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=304&w=4133917&a=4134345

http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=54&w=4471083&a=4483285

http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=54&w=4471083&a=4483379

o Jasiakiewiczu i jego ekipie w odpowiedzi do art. o targowisku na Szwederku:

http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=304&w=4221569&a=4305556

http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=54&w=4350183&a=4354018

http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=304&w=4130000&a=4130556

o jasiaku:

http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=304&w=4130000&a=4130959

Mie moge znaleźć dwóch ważnych wątków. Gdybym mial stałe łącze w Bydzi wkleił
            bym więcej linków.

>
            > po drugie jesli masz 24 lata to jeszcze pamietasz koszmar tamtych czasow:
            > kolejki po wszystko w sklepach, kartki na bezyne, slodycze, mieso i inne
            > artykuly, niesamowita proagande sukcesu, SB i Popiełuszke i co ci ludzie
            którzy
            >
            > zrujnowali nasz kraj teraz sa wielkimi zwolennikami wolnego rynku zalosne :-((

Też jestem rocznik 79 i pamiętam te czasy. Ale chyba przyznasz, że lepiej żeby
            żałośnie wyznawali zasady wolnego rynku, niz próbowali utrzymać/powrócić stary
            system. Rusz trochę wyobraźnią (mimo że tej ci brakuje) i pomyśl jakie byłyby
            konsekwencje działań, które wydają ci się być słuszne w ich przypadku!
            >
            >
            > > I wreszcie, czy sadzisz , ze prawica ma monopol na uczciwosc - ze wsrod ni
            > ch
            > > nie ma oszustow, zdrajcow i zlodziei?
            >
            > Nie, nie uwazam tak. w kazdym srodowisku znajda sie czarne owce. jednakze
            > uwazam iz jest na prawicy (prawdziwej prawicy, a nie socjalistyczno -
            > katolickiej prawicy) jest ich znacznie mniej choćby z tego powodu iz przed 89
            > byli oni w podziemiu a nie aparatem jednej i nieomylnej Polskiej Zjednoczonej
            > Partii Robotniczej.

Z Twoich postów wynika, że wcale nie uważasz tak na temat wspomnianego
            monopolu :(((

>
            > > Tak sie jakos zlozylo, ze ostatnio wszystkie posty kieruje przeciw Tobie.
            >
            > Trudno przeboleje.

Co to ma znaczyć??? Hehe! Śmieszne!

>Ja zkolei powiem czemu moje posty tak sie zradykalizowaly.

Pisaleś że Polakom (czyli m.in. Tobie) radykalizacja nie grozi. Zdecydyuj się w
            końcu bo zaprzeczasz swoim własnym wypowiedziom w innych postach.
            http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=54&w=4444247&a=4484411

> Ano radni z SLD na ostatniej sesji ZDRADZILI swoich wyborców, innych
            > mieszkańców Bydzi, wystawili nas na posmiewisko w oczach Polski.

Co najwyżej SLD mogl zdradzić wyborców Dombrowicza i część swoich. Tak dziala
            demokracja. Jak jest marny polityk i dupa wołowa, która nie potrafi
            współpracować i dogadywać się z równorzędnym apartem władzy wybranym również
            demokratycznie to mamy tego typu sytuacje. I będziemy pewnie mieli przez
            najbliżesze 4 lata. Wypowiadasz się podobnie jak HUNT w stylu Wrzodaka:(( Czy
            GAbryjelka:((( "Zdrada...., wszędzie zdrada.... całe zło wynika tylko ze
            zdrajców... czyli komuchów... czyli m.in. Ispana.... Ja jestem
            specjaslistą! ... tak mówi prawo...." :(((

Z ciebie jest Wierutny kłamczuch stosujący metody poniżej pasa (to ty mnożysz
            te byty - Romki nie romki...?).
            Najlepsze jest to że dwukrotnie HUNT (ty?) zarzucił mi bzdurnie głupie chwyty i
            głupotę. Poprosiłem go już dwukrotnie aby mi dokładnie wyłożył dowody i
            przykłady z linkami do postów. Czekalem i czekałam... Najpierw mniej więcej tuż
            przed Świętami potem w innym wątku po świętach. Zawsze HUNT znikal na parę dni
            i udawał że nic się nie stało!!!

http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=304&w=4115216&a=4130925

(drugiego postu nie mogę znaleźć, HUNT, może ty mi przypomnisz w jakim to
            jeszcze wątku bvyło???)

Stosujesz tą samą metodę! Opluwasz bzdurnymi i fałszywymi oskarżeniami a potem
            nie jesteś w stanie nic udowodnić!!! W dodatku pojawiają się jakieś dziwne nowe
            postacie sugerujące bzdurne "podpowiedzi" co do Ispana. Ciągle jakieś sugestie
            całkowicie wyssane z palca, nie poparte żadnymi argumentami merytorycznymi,
            niczym zmasowany atak prymitywnych oszołomów. Jeżeli tak działa i myśli
            bydgoska prawica, to pogłebiam sowją negatywną opinię o Dombrowiczu! Ty i HUNT
            byliście i jesteście w tym dobrzy teraz dochodzi jakiś świeży J23... Są to
            zarzuty dokładnie tak samo szkodliwe jak zarzuty akima co do Was (choć nie
            ukrywam, że dalo mi to trochę do myślenia). Dlatego jest mi Was żal:(((
            Szkoda, że działacie zgodnie z zasadą "nie jest z nami to jest przeciwnikiem" -
            czyli od razu musi być komuchem i powiązany z Jasiakiewiczem...
            Ty, HUNT i J23 naprawde robicie bydgoskiej prawicy antyreklamę!!! Szkoda, że
            Wasze ograniczenia mentalno-światopoglądowe nie pozwalają wam tego dostrzec!
            pozdr
            • Gość: ispan linki... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 13:25
              Sorry, nie wiem co się stało! Pobawię się w ich powtórne wklejanie ale nie w
              najbliższym, czasie.
              poozdr
            • Gość: ispan Powklejacie w pasek adresu i ENTER IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 13:26
              Obejdzie się bez powtórnego szukania i wklejania! Ufff!
              pozdr
              • tytt Nie tyle argumentów!!!! 05.02.03, 03:51
                Co ty ispan,to nie jest dyskusja na argumenty tylko wiesz-taka 'ideowa'!! ;)
            • Gość: tania Re: Do Ivicy, Hunta i J23 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 14:54
              Ispan ale jesteś mało kumaty jeśli sądzisz że ivica, hunt i j 23 to jedna osoba.
              Każda z tych osób ma zbliżone poglądy ale zupełnie inaczej piszą. No ale to dla
              ciebie za trudne zadanie więc nawet nie marnuj swojego czasu bo i tak nigdy
              tego nie zrozumiesz.

Pewnie jestem kolejnych HUNTEM lub IVICĄ albo J23....
              A może jeszcze kimś innym??????

• Gość: ispan Re: Do Ivicy, Hunta i J23 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 18:31
                Witam starą znajomą (mam nadzieję)!
                pozdr
              • Gość: *** Re: Do Ivicy, Hunta i J23 - Tu mówi atomski !!!!!! IP: 130.94.123.* 08.02.03, 09:56
                Gość portalu: tania napisał(a):

> Ispan ale jesteś mało kumaty jeśli sądzisz że ivica,
                hunt i j 23 to jedna osoba
                > .
                > Każda z tych osób ma zbliżone poglądy ale zupełnie
                inaczej piszą. No ale to dla
                >
                > ciebie za trudne zadanie więc nawet nie marnuj swojego
                czasu bo i tak nigdy
                > tego nie zrozumiesz.
                >
                >
                > Pewnie jestem kolejnych HUNTEM lub IVICĄ albo J23....
                > A może jeszcze kimś innym??????
                >
                Oczywiscie ze tak mysli.Biorąc pod uwage chorobliwą
                podejrzliwośc ,szukanie spisków slepa sympaitę do SLD i
                Jasiakiewicza to może byc tylko atomski .
                Wskazują na to równiez jego nudne wyliczanie kto kiedy i
                co napisał. Co myślał w piatek 20 kwietnia 2001, a co
                wieczorek kiedy jadł kolacje.
                Wskazuje na to post z 02.02.03
                Radze nie zwracac uwagi na ispana vel atomskiego bo to
                menda która jest obłakana na punkcie dawnych towarzyszy,
                Jasia ,Gruszki ect.
            • ivica Re: Do Ivicy, Hunta i J23 03.02.03, 00:11
              Gość portalu: ispan napisał(a):

> Jasiak (choć go też zjeżdzam) odszedł w cień.
              > Stracił swe wpływy i choc nadal ma je duże to są nikłe w porównaniu do
              wpływów
              > Dombrowicza.

Widzisz tu sie z toba nie zgadzam, nasz sznowny adwokat RJ mo niesamowity wplyw
              na to co sie dzieje w naszym niescie. Przykald V sesja rady miasta.

> Też jestem rocznik 79 i pamiętam te czasy. Ale chyba przyznasz, że lepiej
              żeby
              > żałośnie wyznawali zasady wolnego rynku, niz próbowali utrzymać/powrócić
              stary
              > system. Rusz trochę wyobraźnią (mimo że tej ci brakuje) i pomyśl jakie byłyby
              > konsekwencje działań, które wydają ci się być słuszne w ich przypadku!

Nie. według mnie ci zaklamani ludzie powinni odejsc w niepamiec dziejow i byc
              jedynie wymieniani na lekcjach historii jako przedstawiciele ciemnych lat w
              Polsce

> Z ciebie jest Wierutny kłamczuch stosujący metody poniżej pasa (to ty mnożysz
              > te byty - Romki nie romki...?).

NIE.

pzdr.

Ps: ten post jest wyjasnieniem nie atakiem
          • Gość: Marex Re: Do MONK-a IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.02.03, 19:08
            ivica napisała:

> osoby które teraz maja 40 i wiecej lat to ludzie przegrani w moich
            > oczach. po pierwsze jak moga byc teraz euroentuzjastami, wielkim
            kapitalistami
            > skoro przed 89 nalezeli do PZPR. To albo wtedy oszukiwali albo teraz. I
            jestem
            > pewien iz w przypadku zmiany ustroju znowu by zmienili filozofie zycia.>

Sluchaj koles. Dlugo zastanawialem sie czy cokolwiek napisac. Wkurzylem sie. Ja
            mam 44, nigdy nie nalezalem do PZPR-u, nigdy nie bylem komunista. Nigdy nikogo
            nie oszukiwalem ani wtedy, ani teraz. Twoj belkot przypomina mi sfore kundli,
            gowno wiesz co bylo.

> po drugie jesli masz 24 lata to jeszcze pamietasz koszmar tamtych czasow:
            > kolejki po wszystko w sklepach, kartki na bezyne, slodycze, mieso i inne
            > artykuly, niesamowita proagande sukcesu, SB i Popiełuszke i co ci ludzie
            którzy
            >
            > zrujnowali nasz kraj teraz sa wielkimi zwolennikami wolnego rynku zalosne :-((

Jezeli masz 24 lata, to urodziles sie 24 lata temu. Co ty mozesz pamietac 24
            lata temu? Byc moze pamietasz, jak sikales w pieluche, nie w pampersa, w
            pieluche z tetry, a potem do lozka. Koszmar, to chyba miala matka z toba, bo
            nie nadazala z praniem i prasowaniem pieluch(na kazde dziecko potrzeba bylo
            okolo 60 sztuk). Kartki na benzyne, slodycze, mieso itp. to byla agonia tamtego
            ustroju, a nie propaganda sukcesu. Wyslij SMS-a i zapros swoich kumpli do
            piaskownicy - pobaw sie z nimi i sikaj w jeden dolek.

> Nie, nie uwazam tak. w kazdym srodowisku znajda sie czarne owce. jednakze
            > uwazam iz jest na prawicy (prawdziwej prawicy, a nie socjalistyczno -
            > katolickiej prawicy) jest ich znacznie mniej choćby z tego powodu iz przed 89
            > byli oni w podziemiu a nie aparatem jednej i nieomylnej Polskiej Zjednoczonej
            > Partii Robotniczej.

W Polsce nie ma prawicy - jest lewica, ktora stoi bardziej na lewo, i lewica
            ktora stoi bardziej na prawo

> Taki jestem i gdy mnie cos wku... to nie recze za siebie.

Wez zabawki, idz do domu.
            • ivica Re: Do Marexa 05.02.03, 19:54
              Gość portalu: Marex napisał(a):

> Sluchaj koles. Dlugo zastanawialem sie czy cokolwiek napisac. Wkurzylem sie.
              Ja
              >
              > mam 44, nigdy nie nalezalem do PZPR-u, nigdy nie bylem komunista. Nigdy
              nikogo
              > nie oszukiwalem ani wtedy, ani teraz. Twoj belkot przypomina mi sfore kundli,
              > gowno wiesz co bylo.

Po pierwsze nastapila pewna niescislosc. Ci conajmnij czterdziestoletni to nie
              wszyscy 40 latkowie tylko ci którzy byli aktywnymi bojownikami socjalizmu czyli
              nalezeli do PZPR. Nie wliczam tych którzy dali sie zlamac i wstapili do PZPR by
              moc awansowac w pracy, wyjechac za granice. I tym wiekszy mam szacunek do tych
              ktorzy nie dali sie zlamac. Np mój sasiad ktory byl wysoko postawiona osoba w
              pewnej instytucji panstwowej. Swego czasu zmuszano go do wstapiena do PZPR. Moj
              sasiad odmowil: od tego czasu nie awansowal, a gdzy jego żona miala termin
              porodu to zostal wcielony do rezerwy i wywieziony na drugi koniec Polski.

>
              > Jezeli masz 24 lata, to urodziles sie 24 lata temu. Co ty mozesz pamietac 24
              > lata temu? Byc moze pamietasz, jak sikales w pieluche, nie w pampersa, w
              > pieluche z tetry, a potem do lozka. Koszmar, to chyba miala matka z toba, bo
              > nie nadazala z praniem i prasowaniem pieluch(na kazde dziecko potrzeba bylo
              > okolo 60 sztuk). Kartki na benzyne, slodycze, mieso itp. to byla agonia
              tamtego
              >
              > ustroju, a nie propaganda sukcesu. Wyslij SMS-a i zapros swoich kumpli do
              > piaskownicy - pobaw sie z nimi i sikaj w jeden dolek.
              >

Widac iz niezbyt dokladnie czytales wczesniejsze posty . 24 lata to ma MONK
              ktory napisal iz ur. sie w 1979r. Sam ma niewiele wiecej a co pamietam. No cóz
              pamietam Stan Wojenny, godzine policyjna, pamietam kilometrowe kolejki po kawe,
              herbate i inne art. pamietam jak ojciec stal nocami i zapisywal sie w kolejkach
              po TV i pralke. Pamietam kartki na slodzycze, mieso, benzyne. A widzisz jesli
              teraz mozemy uzywac pampersów zamiast pieluszek tetrowych to jestem jak
              najbardziej na tak za tymi zmianami.

Pewnych rzeczy nie moglem owszem pamietac ale dzieki opowiadaniom mojego śp.
              Dziadka pewnych rzeczy sie dowiedzialem np. powiem tylko tyle iz w 1956 r.
              dziadek przebywal w POZNANIU. Mówi ci to cos. A nie nie bylo cie wtedy na
              swiecie.

Owszem byla to agonia tego ustroju , ale czemu? Ano dlatego iz w czasach
              propagandy sukcesu "przejedliśmy" wszystko poprzez niepotrzebne inwestycje,
              pamietasz może coś takiego jak RUBEL TRANSWEROWY? A wojska wielkiego brata (nie
              tego z TVN) w np. Legnicy?

Czym sobie zasłużylem na tak obraźliwy jezyk. Czy dalatego iz jestem mlodszy i
              pewnie ty wiesz wszystko o życiu a ja to mam mleko pod nosem. Moge cie zapewnic
              iz przezylem przez moje 25 lat życia wiecej niż ty moglbys sobie wyobrazić.

> W Polsce nie ma prawicy - jest lewica, ktora stoi bardziej na lewo, i lewica
              > ktora stoi bardziej na prawo

to jest twoje zdanie.

> Wez zabawki, idz do domu.

a ty może wróc do kraju. Łatwo tak z daleka wspominac ustroj socjal. my musimy
              zyc w jego sposciznie z 40 mld dlugiem zagranicznym i stopie życiowej takiej ze
              Hiszpanie dogonimy moze za 20 lat

pomimo wszystko pzdr.
          • Gość: 44 Re: Do MONK-a IP: 64.119.104.* 05.02.03, 19:54

> Ty nic, ale osoby które teraz maja 40 i wiecej lat to
            ludzie przegrani w moich
            > oczach. po pierwsze jak moga byc teraz
            euroentuzjastami, wielkim kapitalistami
            > skoro przed 89 nalezeli do PZPR. To albo wtedy
            oszukiwali albo teraz.

Wiesz jak nazywa sie aktualny stan Twego umyslu?

Glupota.

• ivica Re: Do MONK-a 08.02.03, 02:40
              jesli tak uwazasz twoj problem. W takim razie stan twojego umyslu mozna okreslic
              jako totalne bezmózgowie, pustynia intelektualna

patrz: twoje posty np. na temat zydow i palestyny
              • genuine44 Re: Do MONK-a 08.02.03, 05:04

>
                > patrz: twoje posty np. na temat zydow i palestyny

A tus mnie zlapal Sherloku. Juz w innym watku (wlasnie
                tym od zydow i palestyny) wyjasnilem, ze jakis nawiedzony
                amerykanin uzyl mego nicka (chesz dochodzenia to sprawdz IP)
                Dlatego teraz sie loguje i jako genuine44.

• ispan Re: Czy J23 to też Ivico-hunt? Atak oszołomów!!!! 02.02.03, 00:38
        ivica napisała:

>nie przeciez monopol na pisanie postow maja
        > tylko komuchy reszta to jedna osoba
        >
        >
        > bleeee :-(((

To na pewno ten komuch - ispan!!!!
        :-((((

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka