Gość: akim IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 17:48 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J23 Re: Czy J23 to też Ivico-hunt? Atak oszołomów!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 20:29 ATAK KLONÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Czy J23 to też Ivico-hunt? Atak oszołomów!!!! 01.02.03, 21:21 czy oszolomem musi byc od razu ten kto pisze ze nie podobaja mu sie LSD-owcy oszukujacy, zdradzajacy, kradnacy. nie przeciez monopol na pisanie postow maja tylko komuchy reszta to jedna osoba bleeee :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy J23 to też Ivico-hunt? Atak oszołomów!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 23:14 Ciekawe jak na to wpadłeś??? Sledze waszą polemikę i sądzę że wpadłeś bo jest takie stare przysłowie pewnie go nie znasz : głodnemu chleb na myśli A wnioski wyciągnij sobie sam jeśli potrafisz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Do ivicy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 23:19 ivica napisała: > czy oszolomem musi byc od razu ten kto pisze ze nie podobaja mu sie LSD-owcy > oszukujacy, zdradzajacy, kradnacy. nie przeciez monopol na pisanie postow maja > tylko komuchy reszta to jedna osoba > > > bleeee :-((( A czy dla Ciebie kazdy kto ma poglady lekko lewicowe to komuch, oszust , zsrajca i klamca??? Ja urodzilem sie w 1979 roku. Powiedz mi co mam wspolengo z komuna??? I wreszcie, czy sadzisz , ze prawica ma monopol na uczciwosc - ze wsrod nich nie ma oszustow, zdrajcow i zlodziei? Tak sie jakos zlozylo, ze ostatnio wszystkie posty kieruje przeciw Tobie. Osobiscie nic nie mam - tylko sola w oku staja sie niektore Twoje wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Do MONK-a 02.02.03, 03:29 Gość portalu: MONK napisał(a): > > A czy dla Ciebie kazdy kto ma poglady lekko lewicowe to komuch, oszust , > zsrajca i klamca??? Ja urodzilem sie w 1979 roku. Powiedz mi co mam wspolengo > z komuna??? Ty nic, ale osoby które teraz maja 40 i wiecej lat to ludzie przegrani w moich oczach. po pierwsze jak moga byc teraz euroentuzjastami, wielkim kapitalistami skoro przed 89 nalezeli do PZPR. To albo wtedy oszukiwali albo teraz. I jestem pewien iz w przypadku zmiany ustroju znowu by zmienili filozofie zycia. Niestety wsród mlodych jest tez pelno osob ktore nie potrafia lub nie chca byc obiektywne min. nasz ispanik. staralem sie zrozumiec go ale sie nie dalo pod pozorem bezstronnosci na kazdym kroku atakuje kazde posuniecie prezydenta i jego wspolpracownikow, nawet nie wnikajac kto ma racje. A gdy nie wie co napisac to powtarza te sama spiewke o brzydkich czarnych, naprawde smieszne. po drugie jesli masz 24 lata to jeszcze pamietasz koszmar tamtych czasow: kolejki po wszystko w sklepach, kartki na bezyne, slodycze, mieso i inne artykuly, niesamowita proagande sukcesu, SB i Popiełuszke i co ci ludzie którzy zrujnowali nasz kraj teraz sa wielkimi zwolennikami wolnego rynku zalosne :-(( > I wreszcie, czy sadzisz , ze prawica ma monopol na uczciwosc - ze wsrod nich > nie ma oszustow, zdrajcow i zlodziei? Nie, nie uwazam tak. w kazdym srodowisku znajda sie czarne owce. jednakze uwazam iz jest na prawicy (prawdziwej prawicy, a nie socjalistyczno - katolickiej prawicy) jest ich znacznie mniej choćby z tego powodu iz przed 89 byli oni w podziemiu a nie aparatem jednej i nieomylnej Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej. > Tak sie jakos zlozylo, ze ostatnio wszystkie posty kieruje przeciw Tobie. Trudno przeboleje. Ja zkolei powiem czemu moje posty tak sie zradykalizowaly. Ano radni z SLD na ostatniej sesji ZDRADZILI swoich wyborców, innych mieszkańców Bydzi, wystawili nas na posmiewisko w oczach Polski. Wyobraz sobie ze podobny numer Zleskiemu wywijaja radni w Toruniu nie byłbys wku..... Ja stracilem wiare iz z tymi ludzmi mozna sie dogadac, gdyz zeby byl jakis consensus to musi byc jakis wspolny punkt. Ja sadzilem ze takim punktem moze byc BYdzia,ale sie pomylilem>. LSDowcom zalezy na wlsanych gierkach bardziej niz na dobru mieszkanców. > Osobiscie nic nie mam - tylko sola w oku staja sie niektore Twoje wypowiedzi. Taki jestem i gdy mnie cos wku... to nie recze za siebie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: Do Ivicy, Hunta i J23 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 13:04 ivica napisała: > Gość portalu: MONK napisał(a): > > > > A czy dla Ciebie kazdy kto ma poglady lekko lewicowe to komuch, oszust , > > zsrajca i klamca??? Ja urodzilem sie w 1979 roku. Powiedz mi co mam wspole > ngo > > z komuna??? > > Ty nic, ale osoby które teraz maja 40 i wiecej lat to ludzie przegrani w moich > oczach. po pierwsze jak moga byc teraz euroentuzjastami, wielkim kapitalistami > skoro przed 89 nalezeli do PZPR. To albo wtedy oszukiwali albo teraz. I jestem > pewien iz w przypadku zmiany ustroju znowu by zmienili filozofie zycia. > Niestety wsród mlodych jest tez pelno osob ktore nie potrafia lub nie chca byc > obiektywne min. nasz ispanik. staralem sie zrozumiec go ale sie nie dalo pod > pozorem bezstronnosci na kazdym kroku atakuje kazde posuniecie prezydenta i > jego wspolpracownikow, nawet nie wnikajac kto ma racje. A gdy nie wie co > napisac to powtarza te sama spiewke o brzydkich czarnych, naprawde smieszne. Hhehe! Ja też chyba zacznę przemycać do swoich postów tak bzdurne i bezpodstawne opinie:(((( Znajdziesz wiele postów w których Dostrzegam zalety rządów Dombrowicza. Skupiam sie na jego krytyce, bo to ON w tej chwili ma największe wpływy w mieście. Jasiak (choć go też zjeżdzam) odszedł w cień. Stracił swe wpływy i choc nadal ma je duże to są nikłe w porównaniu do wpływów Dombrowicza. Dopóki Dombrowicz nie nauczy się kooperacji z Radą będę po nim jeździc jak po łysej kobyle, ponieważ uważam to za kluczowy problem miasta w tej chwili i prawdopodobnie również przez najbliższe 4 lata:((( Przez Twoje zaślepienie i nienawiść (identyczna do HUNTA i J23 - choć jest tu od paru dni a pisze jakby mnie znal miesiące) dopuszczasz się kłamstwa:(((( Oto dowód albo na HUNTa (mieszacie mi się już i to chyba nie bezpodstawnie?) kłamstwo albo na głupotę: http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=54&w=4463474&a=4468501 (dolna część "Ispan Pisze...") Podczas gdy wcześniej wyraziłem się bardzo jasno a potem wielokrotnie to powtarzałem: http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=54&w=4444247&a=4446550 Znajdziesz tam m.in. : "Oczywiście, że radni spieprzyli. To co zrobili jest po prostu karygodne! Tak nie może być!!! " (jest to moja wypowiedź dla uściślenia twojego wybiórczego spostrzegania) Inne wypowiedzi - Ja O nowych urzędnikaCH: http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=304&w=4133917&a=4134345 http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=54&w=4471083&a=4483285 http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=54&w=4471083&a=4483379 o Jasiakiewiczu i jego ekipie w odpowiedzi do art. o targowisku na Szwederku: http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=304&w=4221569&a=4305556 http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=54&w=4350183&a=4354018 http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=304&w=4130000&a=4130556 o jasiaku: http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=304&w=4130000&a=4130959 Mie moge znaleźć dwóch ważnych wątków. Gdybym mial stałe łącze w Bydzi wkleił bym więcej linków. > > po drugie jesli masz 24 lata to jeszcze pamietasz koszmar tamtych czasow: > kolejki po wszystko w sklepach, kartki na bezyne, slodycze, mieso i inne > artykuly, niesamowita proagande sukcesu, SB i Popiełuszke i co ci ludzie którzy > > zrujnowali nasz kraj teraz sa wielkimi zwolennikami wolnego rynku zalosne :-(( Też jestem rocznik 79 i pamiętam te czasy. Ale chyba przyznasz, że lepiej żeby żałośnie wyznawali zasady wolnego rynku, niz próbowali utrzymać/powrócić stary system. Rusz trochę wyobraźnią (mimo że tej ci brakuje) i pomyśl jakie byłyby konsekwencje działań, które wydają ci się być słuszne w ich przypadku! > > > > I wreszcie, czy sadzisz , ze prawica ma monopol na uczciwosc - ze wsrod ni > ch > > nie ma oszustow, zdrajcow i zlodziei? > > Nie, nie uwazam tak. w kazdym srodowisku znajda sie czarne owce. jednakze > uwazam iz jest na prawicy (prawdziwej prawicy, a nie socjalistyczno - > katolickiej prawicy) jest ich znacznie mniej choćby z tego powodu iz przed 89 > byli oni w podziemiu a nie aparatem jednej i nieomylnej Polskiej Zjednoczonej > Partii Robotniczej. Z Twoich postów wynika, że wcale nie uważasz tak na temat wspomnianego monopolu :((( > > > Tak sie jakos zlozylo, ze ostatnio wszystkie posty kieruje przeciw Tobie. > > Trudno przeboleje. Co to ma znaczyć??? Hehe! Śmieszne! >Ja zkolei powiem czemu moje posty tak sie zradykalizowaly. Pisaleś że Polakom (czyli m.in. Tobie) radykalizacja nie grozi. Zdecydyuj się w końcu bo zaprzeczasz swoim własnym wypowiedziom w innych postach. http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=54&w=4444247&a=4484411 > Ano radni z SLD na ostatniej sesji ZDRADZILI swoich wyborców, innych > mieszkańców Bydzi, wystawili nas na posmiewisko w oczach Polski. Co najwyżej SLD mogl zdradzić wyborców Dombrowicza i część swoich. Tak dziala demokracja. Jak jest marny polityk i dupa wołowa, która nie potrafi współpracować i dogadywać się z równorzędnym apartem władzy wybranym również demokratycznie to mamy tego typu sytuacje. I będziemy pewnie mieli przez najbliżesze 4 lata. Wypowiadasz się podobnie jak HUNT w stylu Wrzodaka:(( Czy GAbryjelka:((( "Zdrada...., wszędzie zdrada.... całe zło wynika tylko ze zdrajców... czyli komuchów... czyli m.in. Ispana.... Ja jestem specjaslistą! ... tak mówi prawo...." :((( Z ciebie jest Wierutny kłamczuch stosujący metody poniżej pasa (to ty mnożysz te byty - Romki nie romki...?). Najlepsze jest to że dwukrotnie HUNT (ty?) zarzucił mi bzdurnie głupie chwyty i głupotę. Poprosiłem go już dwukrotnie aby mi dokładnie wyłożył dowody i przykłady z linkami do postów. Czekalem i czekałam... Najpierw mniej więcej tuż przed Świętami potem w innym wątku po świętach. Zawsze HUNT znikal na parę dni i udawał że nic się nie stało!!! http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=304&w=4115216&a=4130925 (drugiego postu nie mogę znaleźć, HUNT, może ty mi przypomnisz w jakim to jeszcze wątku bvyło???) Stosujesz tą samą metodę! Opluwasz bzdurnymi i fałszywymi oskarżeniami a potem nie jesteś w stanie nic udowodnić!!! W dodatku pojawiają się jakieś dziwne nowe postacie sugerujące bzdurne "podpowiedzi" co do Ispana. Ciągle jakieś sugestie całkowicie wyssane z palca, nie poparte żadnymi argumentami merytorycznymi, niczym zmasowany atak prymitywnych oszołomów. Jeżeli tak działa i myśli bydgoska prawica, to pogłebiam sowją negatywną opinię o Dombrowiczu! Ty i HUNT byliście i jesteście w tym dobrzy teraz dochodzi jakiś świeży J23... Są to zarzuty dokładnie tak samo szkodliwe jak zarzuty akima co do Was (choć nie ukrywam, że dalo mi to trochę do myślenia). Dlatego jest mi Was żal:((( Szkoda, że działacie zgodnie z zasadą "nie jest z nami to jest przeciwnikiem" - czyli od razu musi być komuchem i powiązany z Jasiakiewiczem... Ty, HUNT i J23 naprawde robicie bydgoskiej prawicy antyreklamę!!! Szkoda, że Wasze ograniczenia mentalno-światopoglądowe nie pozwalają wam tego dostrzec! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan linki... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 13:25 Sorry, nie wiem co się stało! Pobawię się w ich powtórne wklejanie ale nie w najbliższym, czasie. poozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Powklejacie w pasek adresu i ENTER IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 13:26 Obejdzie się bez powtórnego szukania i wklejania! Ufff! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Nie tyle argumentów!!!! 05.02.03, 03:51 Co ty ispan,to nie jest dyskusja na argumenty tylko wiesz-taka 'ideowa'!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tania Re: Do Ivicy, Hunta i J23 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 14:54 Ispan ale jesteś mało kumaty jeśli sądzisz że ivica, hunt i j 23 to jedna osoba. Każda z tych osób ma zbliżone poglądy ale zupełnie inaczej piszą. No ale to dla ciebie za trudne zadanie więc nawet nie marnuj swojego czasu bo i tak nigdy tego nie zrozumiesz. Pewnie jestem kolejnych HUNTEM lub IVICĄ albo J23.... A może jeszcze kimś innym?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: Do Ivicy, Hunta i J23 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 18:31 Witam starą znajomą (mam nadzieję)! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Do Ivicy, Hunta i J23 - Tu mówi atomski !!!!!! IP: 130.94.123.* 08.02.03, 09:56 Gość portalu: tania napisał(a): > Ispan ale jesteś mało kumaty jeśli sądzisz że ivica, hunt i j 23 to jedna osoba > . > Każda z tych osób ma zbliżone poglądy ale zupełnie inaczej piszą. No ale to dla > > ciebie za trudne zadanie więc nawet nie marnuj swojego czasu bo i tak nigdy > tego nie zrozumiesz. > > > Pewnie jestem kolejnych HUNTEM lub IVICĄ albo J23.... > A może jeszcze kimś innym?????? > Oczywiscie ze tak mysli.Biorąc pod uwage chorobliwą podejrzliwośc ,szukanie spisków slepa sympaitę do SLD i Jasiakiewicza to może byc tylko atomski . Wskazują na to równiez jego nudne wyliczanie kto kiedy i co napisał. Co myślał w piatek 20 kwietnia 2001, a co wieczorek kiedy jadł kolacje. Wskazuje na to post z 02.02.03 Radze nie zwracac uwagi na ispana vel atomskiego bo to menda która jest obłakana na punkcie dawnych towarzyszy, Jasia ,Gruszki ect. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Do Ivicy, Hunta i J23 03.02.03, 00:11 Gość portalu: ispan napisał(a): > Jasiak (choć go też zjeżdzam) odszedł w cień. > Stracił swe wpływy i choc nadal ma je duże to są nikłe w porównaniu do wpływów > Dombrowicza. Widzisz tu sie z toba nie zgadzam, nasz sznowny adwokat RJ mo niesamowity wplyw na to co sie dzieje w naszym niescie. Przykald V sesja rady miasta. > Też jestem rocznik 79 i pamiętam te czasy. Ale chyba przyznasz, że lepiej żeby > żałośnie wyznawali zasady wolnego rynku, niz próbowali utrzymać/powrócić stary > system. Rusz trochę wyobraźnią (mimo że tej ci brakuje) i pomyśl jakie byłyby > konsekwencje działań, które wydają ci się być słuszne w ich przypadku! Nie. według mnie ci zaklamani ludzie powinni odejsc w niepamiec dziejow i byc jedynie wymieniani na lekcjach historii jako przedstawiciele ciemnych lat w Polsce > Z ciebie jest Wierutny kłamczuch stosujący metody poniżej pasa (to ty mnożysz > te byty - Romki nie romki...?). NIE. pzdr. Ps: ten post jest wyjasnieniem nie atakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marex Re: Do MONK-a IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.02.03, 19:08 ivica napisała: > osoby które teraz maja 40 i wiecej lat to ludzie przegrani w moich > oczach. po pierwsze jak moga byc teraz euroentuzjastami, wielkim kapitalistami > skoro przed 89 nalezeli do PZPR. To albo wtedy oszukiwali albo teraz. I jestem > pewien iz w przypadku zmiany ustroju znowu by zmienili filozofie zycia.> Sluchaj koles. Dlugo zastanawialem sie czy cokolwiek napisac. Wkurzylem sie. Ja mam 44, nigdy nie nalezalem do PZPR-u, nigdy nie bylem komunista. Nigdy nikogo nie oszukiwalem ani wtedy, ani teraz. Twoj belkot przypomina mi sfore kundli, gowno wiesz co bylo. > po drugie jesli masz 24 lata to jeszcze pamietasz koszmar tamtych czasow: > kolejki po wszystko w sklepach, kartki na bezyne, slodycze, mieso i inne > artykuly, niesamowita proagande sukcesu, SB i Popiełuszke i co ci ludzie którzy > > zrujnowali nasz kraj teraz sa wielkimi zwolennikami wolnego rynku zalosne :-(( Jezeli masz 24 lata, to urodziles sie 24 lata temu. Co ty mozesz pamietac 24 lata temu? Byc moze pamietasz, jak sikales w pieluche, nie w pampersa, w pieluche z tetry, a potem do lozka. Koszmar, to chyba miala matka z toba, bo nie nadazala z praniem i prasowaniem pieluch(na kazde dziecko potrzeba bylo okolo 60 sztuk). Kartki na benzyne, slodycze, mieso itp. to byla agonia tamtego ustroju, a nie propaganda sukcesu. Wyslij SMS-a i zapros swoich kumpli do piaskownicy - pobaw sie z nimi i sikaj w jeden dolek. > Nie, nie uwazam tak. w kazdym srodowisku znajda sie czarne owce. jednakze > uwazam iz jest na prawicy (prawdziwej prawicy, a nie socjalistyczno - > katolickiej prawicy) jest ich znacznie mniej choćby z tego powodu iz przed 89 > byli oni w podziemiu a nie aparatem jednej i nieomylnej Polskiej Zjednoczonej > Partii Robotniczej. W Polsce nie ma prawicy - jest lewica, ktora stoi bardziej na lewo, i lewica ktora stoi bardziej na prawo > Taki jestem i gdy mnie cos wku... to nie recze za siebie. Wez zabawki, idz do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Do Marexa 05.02.03, 19:54 Gość portalu: Marex napisał(a): > Sluchaj koles. Dlugo zastanawialem sie czy cokolwiek napisac. Wkurzylem sie. Ja > > mam 44, nigdy nie nalezalem do PZPR-u, nigdy nie bylem komunista. Nigdy nikogo > nie oszukiwalem ani wtedy, ani teraz. Twoj belkot przypomina mi sfore kundli, > gowno wiesz co bylo. Po pierwsze nastapila pewna niescislosc. Ci conajmnij czterdziestoletni to nie wszyscy 40 latkowie tylko ci którzy byli aktywnymi bojownikami socjalizmu czyli nalezeli do PZPR. Nie wliczam tych którzy dali sie zlamac i wstapili do PZPR by moc awansowac w pracy, wyjechac za granice. I tym wiekszy mam szacunek do tych ktorzy nie dali sie zlamac. Np mój sasiad ktory byl wysoko postawiona osoba w pewnej instytucji panstwowej. Swego czasu zmuszano go do wstapiena do PZPR. Moj sasiad odmowil: od tego czasu nie awansowal, a gdzy jego żona miala termin porodu to zostal wcielony do rezerwy i wywieziony na drugi koniec Polski. > > Jezeli masz 24 lata, to urodziles sie 24 lata temu. Co ty mozesz pamietac 24 > lata temu? Byc moze pamietasz, jak sikales w pieluche, nie w pampersa, w > pieluche z tetry, a potem do lozka. Koszmar, to chyba miala matka z toba, bo > nie nadazala z praniem i prasowaniem pieluch(na kazde dziecko potrzeba bylo > okolo 60 sztuk). Kartki na benzyne, slodycze, mieso itp. to byla agonia tamtego > > ustroju, a nie propaganda sukcesu. Wyslij SMS-a i zapros swoich kumpli do > piaskownicy - pobaw sie z nimi i sikaj w jeden dolek. > Widac iz niezbyt dokladnie czytales wczesniejsze posty . 24 lata to ma MONK ktory napisal iz ur. sie w 1979r. Sam ma niewiele wiecej a co pamietam. No cóz pamietam Stan Wojenny, godzine policyjna, pamietam kilometrowe kolejki po kawe, herbate i inne art. pamietam jak ojciec stal nocami i zapisywal sie w kolejkach po TV i pralke. Pamietam kartki na slodzycze, mieso, benzyne. A widzisz jesli teraz mozemy uzywac pampersów zamiast pieluszek tetrowych to jestem jak najbardziej na tak za tymi zmianami. Pewnych rzeczy nie moglem owszem pamietac ale dzieki opowiadaniom mojego śp. Dziadka pewnych rzeczy sie dowiedzialem np. powiem tylko tyle iz w 1956 r. dziadek przebywal w POZNANIU. Mówi ci to cos. A nie nie bylo cie wtedy na swiecie. Owszem byla to agonia tego ustroju , ale czemu? Ano dlatego iz w czasach propagandy sukcesu "przejedliśmy" wszystko poprzez niepotrzebne inwestycje, pamietasz może coś takiego jak RUBEL TRANSWEROWY? A wojska wielkiego brata (nie tego z TVN) w np. Legnicy? Czym sobie zasłużylem na tak obraźliwy jezyk. Czy dalatego iz jestem mlodszy i pewnie ty wiesz wszystko o życiu a ja to mam mleko pod nosem. Moge cie zapewnic iz przezylem przez moje 25 lat życia wiecej niż ty moglbys sobie wyobrazić. > W Polsce nie ma prawicy - jest lewica, ktora stoi bardziej na lewo, i lewica > ktora stoi bardziej na prawo to jest twoje zdanie. > Wez zabawki, idz do domu. a ty może wróc do kraju. Łatwo tak z daleka wspominac ustroj socjal. my musimy zyc w jego sposciznie z 40 mld dlugiem zagranicznym i stopie życiowej takiej ze Hiszpanie dogonimy moze za 20 lat pomimo wszystko pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Do MONK-a IP: 64.119.104.* 05.02.03, 19:54 > Ty nic, ale osoby które teraz maja 40 i wiecej lat to ludzie przegrani w moich > oczach. po pierwsze jak moga byc teraz euroentuzjastami, wielkim kapitalistami > skoro przed 89 nalezeli do PZPR. To albo wtedy oszukiwali albo teraz. Wiesz jak nazywa sie aktualny stan Twego umyslu? Glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Do MONK-a 08.02.03, 02:40 jesli tak uwazasz twoj problem. W takim razie stan twojego umyslu mozna okreslic jako totalne bezmózgowie, pustynia intelektualna patrz: twoje posty np. na temat zydow i palestyny Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Do MONK-a 08.02.03, 05:04 > > patrz: twoje posty np. na temat zydow i palestyny A tus mnie zlapal Sherloku. Juz w innym watku (wlasnie tym od zydow i palestyny) wyjasnilem, ze jakis nawiedzony amerykanin uzyl mego nicka (chesz dochodzenia to sprawdz IP) Dlatego teraz sie loguje i jako genuine44. Odpowiedz Link Zgłoś
ispan Re: Czy J23 to też Ivico-hunt? Atak oszołomów!!!! 02.02.03, 00:38 ivica napisała: >nie przeciez monopol na pisanie postow maja > tylko komuchy reszta to jedna osoba > > > bleeee :-((( To na pewno ten komuch - ispan!!!! :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś