marta_tuzin 19.07.06, 13:53 prosze o polegenie kogos godnego zaufania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marimako Re: szukam niani - Toruń 21.07.06, 01:11 Witam! Znam dziewczynę, zajmowa się dzieckiem mojego brata. Uwazam ze ma glowe na karku i kocha dzieciaki. 500 30 80 78 to do niej numer. Maria ma na imie. Ale z tego co wiem, to moze dopiero we wrzesniu, albo w pazdzierniku, bo teraz konczy pisac mgr. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina243 Re: szukam niani - Toruń 25.07.06, 09:28 Dzien dobry!! Mam na imie Karolina i mam 24 lat. Chcialabym sie dowiedziec czy aktualna jest nadal Pani oferta pracy? Mam doswiadczenie z dziecmi, pracowalam jako opiekunka do dzieci dwa razy w Niemczech. Opiekowalam sie dziecmi w wieku od 8 miesiecy do 7 lat. Bardzo byla bym wdzieczna o szybko odpowiedz. Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
karolina243 Re: szukam niani - Toruń 25.07.06, 09:36 Dzien dobry!! Mam na imie Karolina i mam 24 lat. Chcialabym sie dowiedziec czy > aktualna jest nadal Pani oferta pracy? Mam doswiadczenie z dziecmi, pracowalam > jako opiekunka do dzieci dwa razy w Niemczech. Opiekowalam sie dziecmi w wieku > od 8 miesiecy do 7 lat. Bardzo byla bym wdzieczna o szybko odpowiedz na adres kina24@vp.pl > Pozdrawiam > Karolina Odpowiedz Link Zgłoś