Gość: mesi To może za Irak? IP: 62.233.233.* 07.02.03, 20:21 polynomial napisał: > ! > > Polynomial-C ! mesi Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Nie będę umierał za USA! 07.02.03, 20:30 czterdziestu komandosów GROMU złożyło wymówienia z z pracy..... hiro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Nie będę umierał za USA! 07.02.03, 20:34 hiro napisała: > czterdziestu komandosów GROMU złożyło wymówienia z z pracy..... > hiro www.polska.pl/aktualnosci/wiadomoscdnia/article.htm?id=30054 Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Nie będę umierał za USA! 07.02.03, 20:37 sorki za gazetę.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesi Re: Nie będę umierał za USA! IP: 62.233.233.* 07.02.03, 20:37 hiro napisała: > czterdziestu komandosów GROMU złożyło wymówienia z z pracy..... > hiro Mają prawo się zwolnić. Powinni jednak oddać kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Nie będę umierał za USA! 07.02.03, 20:40 > Powinni jednak oddać kasę. Niby dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesi Re: Nie będę umierał za USA! IP: 62.233.233.* 07.02.03, 20:45 genuine44 napisał: > > > Powinni jednak oddać kasę. > > Niby dlaczego? Wydaliśmy na nich sporo pieniędzy by byli świetni i do dyspozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Nie będę umierał za USA! 07.02.03, 20:47 > Wydaliśmy na nich sporo pieniędzy by byli świetni i do dyspozycji. A wiec trzeba im bylo placic a nie dziadowac i zamiast podwyzszac obnizac pensje. Oni poszli do Gromu do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Nie będę umierał za USA! 07.02.03, 20:51 Gość portalu: mesi napisał(a): > genuine44 napisał: > > > > > > Powinni jednak oddać kasę. > > > > Niby dlaczego? > > Wydaliśmy na nich sporo pieniędzy by byli świetni i do dyspozycji. płacimy też za służbę zdrowia-idź do dentysty! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Nie będę umierał za USA! 07.02.03, 20:54 hiro napisała: > Gość portalu: mesi napisał(a): > > > genuine44 napisał: > > > > > > > > > Powinni jednak oddać kasę. > > > > > > Niby dlaczego? > > > > Wydaliśmy na nich sporo pieniędzy by byli świetni i do dyspozycji. > płacimy też za służbę zdrowia-idź do dentysty! teraz zzobaczyłem z kim gadam.................... idź.......................... passsss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut nagadal sie hiro z ... hiro IP: *.SBI.COM 07.02.03, 21:11 sam do siebie napisal i sam sobie odpowiedzial ! hiro ! you are my hiro ! hiro napisała: > hiro napisała: > > > Gość portalu: mesi napisał(a): > > > > > genuine44 napisał: > > > > > > > > > > > > Powinni jednak oddać kasę. > > > > > > > > Niby dlaczego? > > > > > > Wydaliśmy na nich sporo pieniędzy by byli świetni i do dyspozycji. > > płacimy też za służbę zdrowia-idź do dentysty! > teraz zzobaczyłem z kim gadam.................... > idź.......................... > passsss > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: nagadal sie hiro z ... hiro 07.02.03, 21:16 Gość portalu: gut napisał(a): > > sam do siebie napisal i sam sobie odpowiedzial ! > > hiro ! you are my hiro ! > > > > hiro napisała: > > > hiro napisała: > > > > > Gość portalu: mesi napisał(a): > > > > > > > genuine44 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > Powinni jednak oddać kasę. > > > > > > > > > > Niby dlaczego? > > > > > > > > Wydaliśmy na nich sporo pieniędzy by byli świetni i do dyspozycj > i. > > > płacimy też za służbę zdrowia-idź do dentysty! > > teraz zzobaczyłem z kim gadam.................... > > idź.......................... > > passsss > > > > .. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: nagadal sie hiro z ... hiro 07.02.03, 21:20 Gość portalu: gut napisał(a): > > sam do siebie napisal i sam sobie odpowiedzial ! > > hiro ! you are my hiro ! > tylko się nie zakochaj i będzie -OK :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oti Re: nagadal sie hiro z ... hiro 08.02.03, 02:36 hiro napisała: > > hiro ! you are my hiro ! hiro =//= hero Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Nie będę umierał za USA! 07.02.03, 20:36 www.polska.pl/aktualnosci/wiadomoscdnia/article.htm?id=30054 Odpowiedz Link Zgłoś
uli.uli Re: Nie będę umierał za USA! 09.02.03, 03:50 A nie pomyslales przez chwile, ze jesli teraz nikt nie usunie saddama, to za kilka lat w wyniku np. zrzucenia atomowki na Izrael (hipotetyczne, acz b. prawdopodobne) bedziesz mial taka recesje gospodarcza, ze kartki za komuny to w porownaniu z tym co bedzie to byl luksus ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Re: Nie będę umierał za USA! IP: *.sympatico.ca 09.02.03, 13:12 Na pewnej propagandowej trasie przez Ameryke, prezydent Bush odwiedzil pewna szkole w celu wyjasniernia swojej polityki. Potem poprosil dzieci o zadanie pytan. Maly Bob zabral glos: - Panie prezydencie, mam trzy pytania: 1. Jak sie pan czuje po sfingowanych wyborach, ktore pan wygral? 2. Dlaczego pragnie pan bezpodstawnie zaatakowac Irak? 3. Czy nie mysli pan, ze bomba w Hiroshimie byla najwiekszym atakiem terrorystycznym wszech czasow? W tym momencie zadzwonil dzwonek i wszyscy wyszli z klasy. Po przyjsciu z przerwy prezydentowi Bushowi dalej stawiano pytania, lecz tym razem zabral glos Joey: - Panie prezydencie, mam piec pytan: 1. Jak sie pan czuje po sfingowanych yborach, ktore pan wygral? 2. Dlaczego pragnie pan bezpodstawnie zaatakowac Irak? 3. Czy nie mysli pan, ze bomba w Hiroshimie byla najwiekszym atakiem terrorystycznym wszech czasow? 4. Dlaczego dzwonek na przerwe byl 20 minut wczesniej? 5. Gdzie jest Bob? ============================================== uli: Saddam znalazl sie i wladzy za sprawa i pomoca USA. W sposob prosty moga go od niej odsunac. Bombardowanie Iraku, mordowanie tysiecy niewinnych ofiar dla kartek na zywnosc, nafty i twoja akceptacja dla zbrodni, moze sie tylko zrodzic w zbrodniczym umysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Homan Re: Nie będę umierał za USA! IP: 62.233.233.* 09.02.03, 13:43 Gość portalu: Elzbieta napisał(a): > Saddam znalazl sie i wladzy za sprawa i pomoca USA. W sposob prosty moga go od > niej odsunac. Szybko podaj receptę. Może jeszcze zdążymy. > Bombardowanie Iraku, mordowanie tysiecy niewinnych ofiar dla kartek na zywnosc, > nafty i twoja akceptacja dla zbrodni, moze sie tylko zrodzic w zbrodniczym > umysle. Myślę, że to w zbrodniczym umyśle może zrodzić się pretensja do mnie, że chcę żyć i popieram usuwanie zagrożeń mojego bytu. Mamy zupełnie różne rozumienie pojęć: morderstwo, zbrodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Nie będę umierał za USA! 10.02.03, 11:39 Bronią Saddama przede wszystkim ci, którzy chcą wykorzystać Irak do swojej rozgrywki przeciw Izraelowi i ogólnie przeciw Żydom. (Ochman - nie myślę o Tobie!) Dla nich Saddam Husajn to święty człowiek, a jego atak na Iran, atak na Kurdów, atak na Kuwejt to plotki niewiernych. Odpowiedz Link Zgłoś