zapijaczony_ryj_banowany14razy 13.02.10, 08:27 Taki miałem piękny sen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nurni.pl To niekoniecznie sen. 13.02.10, 08:28 Jesli Kolega pisze z zakladu karnego to nie sen ale rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: To niekoniecznie sen. 13.02.10, 08:32 nurni.pl napisał: > Jesli Kolega pisze z zakladu karnego to nie sen ale rzeczywistosc. Fakt piszę z zakładu zamkniętego, ale dla psychicznie chorych Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger1 Re: To niekoniecznie sen. 13.02.10, 10:16 Mnie sie śniło,ze widziałam tuska na ławie oskarzonych (TS)i nie tylko jego!Reszta przydupasów tez tak siedziała z opuszczonymi łbami. Pięknie ta mafia wygladała za kratami na sali sądowej. Zobaczyc taki obrazek,- bezcenne! POczekamy, zobaczymy ( z pewnoscią) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: To niekoniecznie sen. 13.02.10, 10:52 suger.suger1 napisał: > Mnie sie śniło,ze widziałam tuska na ławie oskarzonych (TS)i nie > tylko jego!Reszta przydupasów tez tak siedziała z opuszczonymi łbami. > > Pięknie ta mafia wygladała za kratami na sali sądowej. > Zobaczyc taki obrazek,- bezcenne! > POczekamy, zobaczymy ( z pewnoscią) kto to jest tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
mam_kajdanki_na_cenzure_giwi Re: PiS 4% 13.02.10, 08:39 Ostatnie afery w wykonaniu czołowych polityków platformy doprowadzą do nieuchronnego upadku tej partii, nie mówiąc już o tym, że gospodarkę doprowadzili do krańcowej niewydolności. Dlatego też nie należy się dziwić wszelkim sondażom ukazującym, jak to niby "rośnie" popularność tej partii. Przejawia się to u niektórych nawet w sennych marzeniach... Popularność rośnie, owszem, ale jest to niechlubna popularność. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: PiS 4% 13.02.10, 08:43 mam_kajdanki_na_cenzure_giwi napisał: > Ostatnie afery w wykonaniu czołowych polityków platformy doprowadzą > do nieuchronnego upadku tej partii, nie mówiąc już o tym, że > gospodarkę doprowadzili do krańcowej niewydolności. > Dlatego też nie należy się dziwić wszelkim sondażom ukazującym, jak > to niby "rośnie" popularność tej partii. Przejawia się to u > niektórych nawet w sennych marzeniach... > Popularność rośnie, owszem, ale jest to niechlubna popularność. Fakt, że tak "chlubnej" popularności jak tzw IV Rp z Lepperem, Fotygom, tytułami wiceidioty roku i premierem co robi sziebie publicznie idiotę to PO nigdy nie osiągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mam_kajdanki_na_cenzure_giwi aż tak zabolało? bo temat nie o pisie tylko o PO? 13.02.10, 08:45 zapijaczony_ryj napisał: > mam_kajdanki_na_cenzure_giwi napisał: > > > Ostatnie afery w wykonaniu czołowych polityków platformy doprowadzą > > do nieuchronnego upadku tej partii, nie mówiąc już o tym, że > > gospodarkę doprowadzili do krańcowej niewydolności. > > Dlatego też nie należy się dziwić wszelkim sondażom ukazującym, jak > > to niby "rośnie" popularność tej partii. Przejawia się to u > > niektórych nawet w sennych marzeniach... > > Popularność rośnie, owszem, ale jest to niechlubna popularność. > > Fakt, że tak "chlubnej" popularności jak tzw IV Rp z Lepperem, Fotygom, tytułam > i > wiceidioty roku i premierem co robi sziebie publicznie idiotę to PO nigdy nie > osiągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: aż tak zabolało? bo temat nie o pisie tylko o 13.02.10, 08:48 kogo i gdzie zabolało, bo nie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: aż tak zabolało? bo temat nie o pisie tylko o 13.02.10, 08:52 zapijaczony_ryj napisał: > kogo i gdzie zabolało, bo nie mnie głupota dyżurnych PO zawsze boli każdego heheheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: PiS 4% 13.02.10, 08:44 czego to dyżurni PO nie wymyślą by zaistnieć hehehehehe gdy sukcesów rządów brak a społeczeństwo biednieje Odpowiedz Link Zgłoś
mam_kajdanki_na_cenzure_giwi ...po oni już przez sen tak majaczą... 13.02.10, 08:47 witoldzbazin napisał: > czego to dyżurni PO nie wymyślą by zaistnieć hehehehehe > > gdy sukcesów rządów brak a społeczeństwo biednieje Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: PiS 4% 13.02.10, 08:56 witoldzbazin napisał: > czego to dyżurni PO nie wymyślą by zaistnieć hehehehehe > > gdy sukcesów rządów brak a społeczeństwo biednieje Jak znam życie to zaraz jakiś tobiepodobny mnie spaiguje, bo wy samodzielnie nie jesteście w stanie nic wymyślić, a tym bardziej czegos zabawnego dla poprawy humoru. Potraficie tylko "Ryży to, czy tamto Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 obudź sie sodoma..Te lody to z koalicjantką Beger? 13.02.10, 09:11 czy cnadal sni ci sie tylko prezes? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: A sny o lodach skończyły się już? 13.02.10, 09:14 Wolę "Lody na patyku" te izraelskie z Zachy Nojem. Sczególnie część III i IV jak idą do i są w wojsku. Polecam to śmieszniejsze od IVRP Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Re: PiS 4% 13.02.10, 09:08 Realne w 2015r po kolejnych przegranych wyborach do 300 miejscowego sejmu... Nawet karne PiSdaki tego nie zdzierżą... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: PiS 4% 13.02.10, 13:37 wan4 napisał: > Realne w 2015r po kolejnych przegranych wyborach do 300 miejscowego sejmu... > Nawet karne PiSdaki tego nie zdzierżą... > Prędzej czy póżniej mój sen się ziści.To pewnik! A le popatrz jak mój wątek dziś zdenerwował najbardziej zażartych PiS_dogłowych: forum.gazeta.pl/forum/w,28,107224172,107224499,Re_FK_mozna_zamknac_.html Te głupki chciały by sami z sobą dyskutować na temat wielkosci Paskuda i durnia Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Nie. Pomyliłeś się Ryju. W tym śnie PiS miał 4,99% 13.02.10, 13:24 Do zamknięcia urn losy się ważyły, ale w końcu PKW ogłosiła oficjalne wyniki - 4,99%! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Nie. Pomyliłeś się Ryju. W tym śnie PiS miał 13.02.10, 15:32 kaczy_mozdzek napisał: > Do zamknięcia urn losy się ważyły, ale w końcu PKW ogłosiła oficjalne wyniki - > 4,99%! > To by dopiero było jajo i ból głowy najwybitniejszego9nie mylić z wypitnym): wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/3292000,80269,6300545.html Odpowiedz Link Zgłoś