wieloszka szukam pracy 24.04.07, 18:07 tzn.pracuję od grudnia, ale przyznaję ciężko idzie organizacja życia rodzinnego z mamą 9 godzin poza domem, tatą wiecznie nieobecnym i z dwójką dzieci w tym jedno 15 mczne a drugie nadpobudliwe:( szukam więc pray na pól etatu, bardzo mi zależy na pracy, kontaktach z ludźmi, rozwoju zawodowym, ale teraz to jakaś orka jest i tylko dzieciaki na tym tracą, wiecznie bez rodziców albo padnięci rodzice, tak się wyżaliłam, ale jakbyście miały jakieś info o takiej posadzie na nie cały etat to proszę pisać. mam wyższe pedagogiczne, pracuję obecnie w sanepidzie Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: szukam pracy 24.04.07, 22:24 Ja wiem o pracy na pół etatu dla księgowej z doświadczeniem ale to raczej nie Twoja branża... Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: oferta pracy 15.05.07, 21:23 Szukam doświadczonej księgowej, w grę wchodzi albo cały albo pół etatu. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: oferta pracy 16.05.07, 23:17 Miała by to być księgowa, która zna się na pełnej księgowości. Co prawda nie główna księgowa ale jej pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: oferta pracy 16.05.07, 23:19 Wiem o wakacie na ciekawym stanowisku przedstawiciela handlowego w rejonie nazego i okolicznych województw. Myślę, że wśród przedstawicieli handlowych to akurat dość prestiżowe stanowisko. Branża budowlana. Zatrudnią tylko mężczyznę. Jesli kogoś to bliżej interesuje to mogę podać więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Szukam pracy 01.07.07, 11:20 Chciałabym zmienić pracę. Nie posiadam prawa jazdy (co zawsze można zmienić), znam się na osłudze komputera, mój angielski jest komunikatywny, potrafię pracować sama i w zespole, nie jestem konfliktowa, łatwo nawiązuję kontakty. Jeśli ktoś coś wie, proszę o kontakt na priv. Termin - od 3 września, dogodne godziny pracy od 8 do 16, mieszkam na Wzgórzu Wolności, więc Wyżyny, Szwederowo, Centrum wchodzi w rachubę, Fordon nie za bardzo. Czy za dużo wymagam? Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: Szukam pracy 01.07.07, 21:59 Basiu a co sie stało? Odnosiłam zawsze wrażenie, że byłas zadowolona ze swojej pracy. Oczywiście jak nie chcesz to nie pisz (swoją drogą, nigdy nie wiadomo kto to czyta) Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: Szukam pracy 01.07.07, 22:18 Byłam zadowolona, ale pewne rzeczy tak się nasiliły, że postanowiłam znaleźć pracę w stałych godzinach ("od do"), żeby móc sobie jakoś zaplanować dzień, żeby mieć pewność, że mam wolny weekend, że telefon nie będzie dzwonił po 21 i że to nie ja będę się musiała dostosować do zachcianek klientów. Chyba się skończyłam w tej branży. Chyba pracuję, bo muszę, bo umowa, bo tak trzeba, bo... można długo wymieniać, ale żeby klient mówił, że "chcesz wojny, to będziesz ją miała", bo nie chcę się spotkać w sobotę po 21, to już przesada! Chyba chcę spokoju, stabilizacji. Właściwie jestem zadowolona, ale... i nie ważne kto to czyta... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: oferta pracy 10.07.07, 18:41 Jakbyście słyszały o jakiejś ofercie praktyk w księgowości (mogą być bezpłatne) to byłabym wdzięczna za cynk :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Praca - podsumowanie 06.08.07, 10:10 4 sierpnia minął rok, odkąd podpisałam umowę o pracę. Podsumowując nauczyłam się wiele, mój światopogląg się trochę zmienił, poznałam mnóstwo wspaniałych ludzi, ale także i takich z którymi nigdy w życiu nie chciałabym się zaprzyjaźnić. Ogólnie warto było ruszyć dupsko z domu, trochę pozarabiać, wyjść z czterech ścian i łyknąć trochę ogłady :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bognas27 PRACA POSZUKIWANA 03.09.07, 00:00 hej hej jestem mama 10 m-cznej Julki i interesowalaby mnie praca na pol etatu, bylam sekretarka, asystentka dyrektora, koordynatorem dystrybucji pewnej gazety czy pracownikiem biurowym,moze znacie jakies namiary albo ktos z waszych znajomych, kogos takiego do pracy w biurze poszukuje :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bognas27 Re: PRACA POSZUKIWANA 03.09.07, 13:54 Justyna- wielkie dzieki juz odpisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: Praca - podsumowanie 19.09.07, 08:19 "szukajcie, a znajdziecie, kołaczcie, a otworzą Wam" Hmmm To nie dołek. 13 byłam na 1 gadce o pracę, a dzisiaj idę na kontynuację, która będzie roztrzygająca. Mimo wszystko trzymajcie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: Praca - podsumowanie 20.09.07, 11:25 10 września złożyłam papiery, zadzwonili 12 i zaprosili na rozmowę 13 września, potem zadzwonili 18 września i zaprosili na drugą rozmowę na 19 września, a godzinkę temu powiadomili mnie, że jestem oh, ah i zatrudniaja mnie! Gdyby nie to, że ja nie pijam alkoholu przed 18.00, że mam jeszcze dzisiaj pracę po południu, to bym się upiła ze szczęścia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hania.robus i ja szukam :) 03.09.07, 17:17 Jutro rozmowa w Urzędzie Wojewódzkim, ale jakoś specjalnych nadziei sobie nie robię, a po niej w Plusie, więc dzielnie nadal rozsyłam oferty. Szukam pracy od rana do 15,16, wiem, wiem mało realne, ale może jednak. Wykształcenie wyższe, doświadczenie w sprzedaży, pracy biurowej, w pracy z dziećmi, rodzicami itp. Pozdrawiam. PS> Pani dr w przedszkolu nr66(ul.Zapolskiej) potrzebuje doświadczonego nauczyciela wychowania przedszkolnego, tak przynajmniej było ponad tydzień temu. Odpowiedz Link Zgłoś
mradwanska 1/2 etatu dla mlodej i chetnej do nauki 20.09.07, 13:07 Hej u mnie szukaja dizewczyny do prostych prac biurowych na 1/2 etatu. Płaca marna ale może ktoś zna kogoś kto chciałby pouczyć się prac biurowych Odpowiedz Link Zgłoś
bognas27 Re: 1/2 etatu dla mlodej i chetnej do nauki 20.09.07, 13:37 hej hej ja bylabym chetna do pracy na pol etatu wlasnie, bo po 10 m-cznym siedzeniu w domu z córeczka, jakos nie wyobrazam sobie(narazie) pracy na caly etat :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mradwanska kolezanka po dlugim wychowawczym chcialaby wrocic 20.09.07, 13:09 Hej kolezanka po ekonomiku byla 6 lat na wychowaczym, zna komputer i proste prace buirowe, ale nikt nie chce dac jej szansy, szuka mozliwosci powrotu na rynek pracy, chetnie w niepelnym wymiarze godzin Odpowiedz Link Zgłoś
mama1_24 do mradwanska 20.09.07, 18:17 ja też bym chiala namiary na ta prace biurowa na pol etatu jesli moge prosic Odpowiedz Link Zgłoś
mradwanska praca w sklepiku 06.11.07, 11:49 Hej, to pewnie zadna rewelacja, ale u mnie w szkole szukaja pani do sklepiku szkolnego, 3/4 etatu, chetnie studentka zaoczna ale niekoniecznie, jakby ktos chcial, to na priva podam numer telefonu do wlasciciela Odpowiedz Link Zgłoś
mradwanska Re: oferta pracy 08.11.07, 13:23 dziewczyny, moze Wasi bracia, mężowie, koledzy, synowie, mieliby ochotę sobie dorobić, to znajomy szuka chetnych na tydzień pracy do Poznania, do oczyszczania hali po pożarze, mówił coś o 12zł/h. Praca od poniedziałku, Podaje numer kom. 601647610 Odpowiedz Link Zgłoś
hania.robus POśrednika nieruchmości z licencją 27.11.07, 12:50 Koleżanka przyjmie praktycznie od zaraz, wymóg licencja i znajomość tematu. Zatrudnienie na umowę o pracę, stała pensja plus prowizja od popisanych umów(korzystna, zresztą zawsze jest do negocjacji, jak ktoś chce się potargować:). Kontakt na meila najlepiej lub pod numerem tel mojego męża, który prześlę na meila. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczka84 To ja z kolei szukam pracy 14.12.07, 15:03 najlepiej biurowej, średnie, komputer, prawo jazdy czynne, komunikatywność, doświadczenie... właśnie likwiduję firmę i musze czegoś poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
majugo Re: oferta pracy 22.12.07, 22:59 Dziewczyny b.pilnie poszukujemy samodzielnej księgowej/głównej księgowej. Wymagane uprawnienia do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych. Praca wiadomo jak w księgowości. Szczegóły podam na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
lila4 też szukam 01.01.08, 15:26 Jestem z wykształcenia polonistką,nie pracowałam jeszcze w szkole.Chętnie w niepełnym wymiarze godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
megi1978 Re: też szukam 05.01.08, 12:25 A ja jestem z wykształcenia nauczycielem kształcenia zintegrowanego (klasy 1-3) i wychowania przedszkolnego. Jeszcze w zawodzie nie pracowałam, ale bardzo bym chciał. W lutym kończy mi się macierzński. W razie co proszę o kontakt na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Do MEGI: 05.01.08, 17:54 Megi w przedszkolu Dzieciątka Jezus na Miedzyniu od dłuższego czasu poszukują przedszkolanki. Wiem, że mają duże problemy, żeby znaleźć ale wymagają konkretnie skończonej pedagogiki ze specjalizacją przedszkolną. Może coś mieszam z tymi uprawnieniami więc najlepiej zadzwoń tam i spytaj panią dyrektor. A ja z własnych obserwacji powiem Ci tylko, że widzę tam miłą i ciepłą atmosferę pracy. Przedszkole jest "przy kościele" ale jakiś przegięć na tym tle nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
karpikowa81 będę szukała coś od września 14.02.08, 10:01 Słuchajcie jestem chemikiem i właśnie kończę kurs pedagogiczny. Do końca sierpnia będę na macierzyńskim a po nim jak najszybciej chciałabym pojsc pracować najlepiej w szkole jako nauczyciel chemii. może wiecie gdzie będą mieli wolne etaty i gdzie warto składać papiery?? Odpowiedz Link Zgłoś
lila4 Do Megi 07.01.08, 13:58 W Przedszkolu Alf (nie wiem gdzie to jest) tez kilka miesięcy szukają przedszkolanki. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk oferta pracy dla handlowca 19.01.08, 23:35 Szukam handlowca (facet lub kobietka) w branży budowlanej na cały etat. Konieczne: inteligencja, wykształcenie minimum średnie, miłe, przyjazne usposobienie, doswiadczenia w handlu w branży budowlanej lub podobnej, wiek minimum 23 lata, łatwość przyswojenia sporej dawki wiedzy na początek i nie zwariowania od tego. Wskazane prawo jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka8503 Re: i ja pomału szukam pracy... 20.08.08, 23:37 szukam pracy biurowej. Mam zawód technik ekonomista - specjalność finanse i rachunkowość i technik administracji (tzn. wyniki będą za dwa tygodnie) Interesuje mnie praca od pn. do pt. w godzinach między 6-16 (max) Jeśli chodzi o wynagrodzenie to około 1000 by było oki. Albo jakiegoś stażu w branży biurowej... Doświadczenia w tym zawodzie nie mam wcale...staż 3 miesiące jako sprzedawca-fakturzysta, ale to nie do końca to... Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: i ja pomału szukam pracy... 21.08.08, 13:43 w zespole Szkół nr 34 na ul. Zacisze do jutra zbierają podania na stanowisko Sekretarza szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś