Dodaj do ulubionych

Nietypowe gry

13.02.03, 21:05
Czy ktoś mi może powiedzieć gdzie i kiedy odbywaja się treningi tej dziwnej
gry, eistocka (przepraszam za błędy)? Z opisu sądząc to przypomina ona
curling czyli najfajniejsza grę na świecie:) A tak swoją drogą czy coś
takiego jak drużyna curlingowa istnieje w naszym pięknym mieście?
Obserwuj wątek
    • Gość: gulczas87 Re: Nietypowe gry IP: *.awacom.pl 13.02.03, 21:15
      Na Torbydzie trenują i dzwoniąc tam uzyskasz informacje... choć wątpie że cie
      przyjmą bo podobno full ludu się zapisało... Co do curlingu to jest ekstra,
      oglądałem jak była olimpiada... unas niesłyszałem... fajnie było by pograć ale
      jako ten kto rzucia nie zamiata ;-) A czy w tym podobnym do curlingu też się
      zamiata????

Sorry za określenia ale się nieznam... ;-)
      • =luthien= Re: Nietypowe gry 13.02.03, 21:20
        > Na Torbydzie trenują i dzwoniąc tam uzyskasz informacje... choć wątpie że cie
        > przyjmą bo podobno full ludu się zapisało... Co do curlingu to jest ekstra,
        > oglądałem jak była olimpiada... unas niesłyszałem... fajnie było by pograć
        ale
        > jako ten kto rzucia nie zamiata ;-) A czy w tym podobnym do curlingu też się
        > zamiata????
        >
        > Sorry za określenia ale się nieznam... ;-)
        W sumie to niewielu jest w tym kraju ludzi którzy się znają... ale właśnie to
        zamiatanie jest najlepsze...;) Proponuje zebrać troche wiary, znaleźć kogoś kto
        się zna, nabyć czajniczki i utworzyć drużynę...Czekam na odzew:)
        • Gość: gulczas87 Re: Nietypowe gry IP: *.awacom.pl 13.02.03, 21:41
          Na Eurosporcie puszczali o tych czajnikach przed olimpiadą jeden kosztuje 10
          tys dolców... więc nieźle drogo... produkuje g jedyna fabryka chyba z
          holandii... są jeszcze chińskie podrubki ale rozpadają się szybka.... czajniki
          z wodą na początek... fajny sport ale wole strzelectwo!

cze, do zobaczenia na olimpiadzie w 2006 roku ;-) Bede skakać jak AdAm
          małysz ;-)
          • =luthien= Re: Nietypowe gry 14.02.03, 10:59
            Czajniczki produkują szkoci o ile mi wiadomo... a ze drogie... fakt... czy ktoś
            chce sponsorować bydgoska druzynę curlingową:P?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka