pikalex 09.08.06, 09:13 Chodzi mi o przejazd przez Bydgoszcz trasą od Torunia na Koszalin. Czy są jakieś utrudnienia, objazdy, remonty w Bydgoszczy? Czy warto pchać się przez miasto, czy sa jakieś może inne rozwiązania? z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_creep Re: Pytanie o drogę na Koszalin 09.08.06, 09:39 > Czy warto pchać się przez miasto, czy sa jakieś może inne rozwiązania? Zależy o której godzine. Jeśli nie w godzinach szczytu, to ja bym się pchał przez miasto. Zachęcam do odwiedzenia Bydgoszczy, jeśli tylko będzie taka możliwość. Innym rozwiązaniem jest obwodnica, kawałek w stronę centrum i potem droga na Koszalin. Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Re: Pytanie o drogę na Koszalin 09.08.06, 09:47 Jedż obwodnicą. Unikniesz uciążliwego przejazdu przez Bydgoszcz. Z Torunia wyjazd na Inowrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
pikalex Re: Pytanie o drogę na Koszalin 09.08.06, 09:48 Dzięki za zaproszenie, kiedyś już odwiedziłem Bydgoszcz, spędziłem nawet tydzień. Teraz jadę z małym dzieckiem dłuższy kawałek drogi i nie będzie czasu na zwiedzanie po drodze. Będę przejeżdżał w godz. 8-10. By dostać się na obwodnicę należy wjechać do miasta? Obwodnicą objadę miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Pytanie o drogę na Koszalin 09.08.06, 10:07 > By dostać się na obwodnicę należy wjechać do miasta? Nie wiem, czemu założyłem sobie, że będziesz chciał pojechać drogą 25 z Bydgoszczy. Wtedy musiałbyś na chwilę wjechać do miasta, gdy obwodnica się skończy. Jeśli wybrałeś drogę numer 10, to Bydgoszczy nie zobaczysz. Na S10 między Toruniem a Bydgoszczą były podobno jakieś prace i korki, mogą być też jakieś utrucnienia w związku z budową węzła Stryszek. Może ktoś dobrze poinformowany się znajdzie... PS. Polecam maps.google.com tudzież map24.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Pytanie o drogę na Koszalin 09.08.06, 10:10 wedlug mnie najlepsza droga na koszalin jest jechac obwodnica czyli DK10 i wjechac do miasta od strony Białych Błót. Potem ul. szubinska do ronda poznanskiego potem ul. Kruszwicka do ronda Grunwaldzkiego ktore przejezdza sie "na wprost" dalej ul Grunwaldzka i w prawo ul Nad Torem i to juz jest wylot na Koszalin trase mozna obejrzec sobie tu mapa.szukacz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jagrys_bdg Ale z was kierowcu :) 09.08.06, 18:36 1.Najszybciej: z Torunia do Bydzi jedź drogą 80 (przez most fordoński) 2.Kieruj się na centrum, ale za wiaduktem warszawskim skręć w prawoskos (ul.Kamienna) 3.Jedziesz cały czas prosto, aż będziesz miał dworzec główny PKP po prawej 4.Znowu PROSTO (po prawej miniesz PKP i krótki odcinek po bruku. 5.Przy rozgałęzieniu ul jednokierunkowej- skręć w prawo (będą światła- ruch wahadłowy pod kolejowymi wiaduktami. 6.Kolejne skrzyżowanie prosto (uwaga-pierwszeństwo jest w prawo) 7.Dalej z pierwszeństwem i za jakiś 1000m jest węzeł zachodni z wylotem na Koszałkowo to była opcja najszybciej opcja najłatwiej: 1. z Torunia do Bydgoszczy drogą nr 10 (Wisłę pokonujesz w Toruniu) 2. kieruj się cały czas na SZCZECIN - to jest południowa obwodnica 3. na chyba trzecim skrzyżowaniu będziesz miał Szczecin w lewo, a pojedziesz w prawo- kierunek Bydgoszcz. (tylko nie wcześniej- omiń Białe Błota) 4. jedziesz cały czas prosto i dojedziesz do węzła zachodniego, tylko z drugiej strony - objeżdżasz całe miasto szerokiej drogi Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Pytanie o drogę na Koszalin 09.08.06, 19:50 Myślę, że najlepiej nie kombinować i jechać do bydgoszczy przez Fordon za wiaduktem warszawskim skręcić w prawo w kamienną i jechać nią aż do samego końca. Obok Dworca PKP jechac prosto i wyjechać pod mostami na węzeł grunwaldzki a potem to juz prościutko Odpowiedz Link Zgłoś
pikalex Re: Pytanie o drogę na Koszalin 09.08.06, 21:59 Dziękuję wszystkim za pomoc. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrbbyd Re: Pytanie o drogę na Koszalin 10.08.06, 23:56 Nie jedż obwodnicą -jest remont i stracisz dużo czasu Odpowiedz Link Zgłoś