tutejszy80 31.08.06, 05:22 Miejmy nadzieje, ze Policja bedzie reagowala natychmiastowo, gdy kamera cos "wypatrzy". Wiecej Policji na ulice! Wiecej kamer w calym miescie! Sprawmy aby Bydgoszcz byla przyjemna i bezpieczna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruk47 Re: Fordon w oku kamery 01.09.06, 10:22 Kamery w Fordonie? W którym miejscu? Czy można je już zobaczyć w internecie? Pozostałe są na www.worldcam.pl, te na Starym Rynku i Jagiellońskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Bydgoszcz przyjemna, ale czy bezpieczna ? 01.09.06, 10:56 Przedwczoraj w południe w autobusie linii nr 79, w centrum miasta, jeden bandyta zerwał kobiecie z szyi złoty łańcuszek, a drugi blokował drzwi. A pasażerowie ? Patrzyli! Ktoś próbował napastnikowi podstawić nogę i to wszystko. Bydgoszcz, to miasto przyjemne, pełne zieleni, ale czy bezpieczne? Miejmy nadzieję, że kamer będzie więcej, a mieszkańcy będą się czuli bezpieczniejsi. Brakuje jednak wspólnej reakcji na bandyckie, czy chuligańskie zachowania. Było by ich na pewno mniej ! Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: Bydgoszcz przyjemna, ale czy bezpieczna ? 01.09.06, 11:17 A Ty, zareagowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo [...] 01.09.06, 10:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Bydgoszcz przyjemna, ale czy bezpieczna ? 01.09.06, 11:25 Gdybym się znalazł w podobnej sytuacji na pewno odpowiednio zareagowałbym.Rzadko jednak korzystam ze środków komunikacji miejskiej. O zdarzeniu mi opowiedziano. Mogę Cię zapewnić, że zawsze reaguję widząc chamstwo, krzywdę czynioną drugiemu, czy w każdej sytuacji, gdy ktoś potrzebuje pomocy. To mój zwykły, obowiązek pomocy bliźniemu. Dziś On, a jutro ja mogę jej potrzebować.! Odpowiedz Link Zgłoś