anna.m.nowak 02.09.06, 15:51 Podejmę pracę jako nauczyciel matematyki w niepełnym wymiarze godzin- chętnie 1/2etatu. Posiadam również kwalifikacje do pracy z dziećmi niepełnosprawnymi intelektualnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 to nie na temat pracy 02.09.06, 18:52 anna.m.nowak napisała: > Podejmę pracę jako nauczyciel matematyki w niepełnym wymiarze godzin- chętnie > 1/2etatu. Posiadam również kwalifikacje do pracy z dziećmi niepełnosprawnymi > intelektualnie. skoro juz tu jesteś ( opłaca się odpowiedzieć na pytanie :)) , chciałbym zapytać co myślisz o diagnozowniu u dzieci adhd ... z tematem spotkałem się przypadkowo na portalu gazety i poczytałem trochę . oniemiałem , gdy wg mojej subiektywnej oceny ( nie jestem żadnym specjalistą) dzieci z wyższym IQ , które są wrażliwe i mogą ewentualnie buntować się w wciskanie ich w szarzyznę przeciętnego szarego tła naszego życia ,mogą mieć symptomy tej choroby . naprawdę będę wdzęczny za twoją wypowiedź w tym teamcie . Odpowiedz Link Zgłoś
jamnik.szorstkowlosy Re: to nie na temat pracy 02.09.06, 19:30 A moze tak zacznie Pani udzielac korepetycji To dochodowe przedsiewziecie Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: to nie na temat pracy 02.09.06, 19:52 jamnik.szorstkowlosy napisał: > A moze tak zacznie Pani udzielac korepetycji To dochodowe przedsiewziecie piszesz , jakbyś wiedział - moja znajoma szuka pracy jako matematyk i jest naprawdę świetna ( uczyła przedtem ) i dorabia korkami . wychodzi jej około 300 zł miesięcznie , a ślęczy czasami ponad zapłacone godziny , żeby klienta nie stracić . może ci ją polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś
jamnik.szorstkowlosy Re: to nie na temat pracy 02.09.06, 19:57 To dziwne! Znam matematyka, gosc ma terminy na miesiac do przodu a nawte dwa taki jest dobry i tyle ma chetnych A ma z tego jeszcze jedna pensje a nieraz i wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 z tego by wynikało 02.09.06, 20:19 jamnik.szorstkowlosy napisał: > To dziwne! Znam matematyka, gosc ma terminy na miesiac do przodu a nawte dwa > taki jest dobry i tyle ma chetnych A ma z tego jeszcze jedna pensje a nieraz i > > wiecej z tego by wynikało , skoro jak piszesz ma jeszcze jedną pensję , że pracuje w szkole - swoich uczniów przypadkiem na korkach nie dokształca , wtedy o ile wiem z realcji gdy mieszkałem w W-wie , można nawet rządać 50 zł za konsultacje . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 a może ty coś wiesz na ten temat ? 02.09.06, 20:28 jamnik.szorstkowlosy napisał: > A moze tak zacznie Pani udzielac korepetycji To dochodowe przedsiewziecie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=47928320&a=47934236 Odpowiedz Link Zgłoś