Dodaj do ulubionych

Matematyk szuka pracy

02.09.06, 15:51
Podejmę pracę jako nauczyciel matematyki w niepełnym wymiarze godzin- chętnie
1/2etatu. Posiadam również kwalifikacje do pracy z dziećmi niepełnosprawnymi
intelektualnie.
Obserwuj wątek
    • unsatisfied6 to nie na temat pracy 02.09.06, 18:52
      anna.m.nowak napisała:

> Podejmę pracę jako nauczyciel matematyki w niepełnym wymiarze godzin- chętnie
      > 1/2etatu. Posiadam również kwalifikacje do pracy z dziećmi niepełnosprawnymi
      > intelektualnie.

skoro juz tu jesteś ( opłaca się odpowiedzieć na pytanie :)) , chciałbym zapytać
      co myślisz o diagnozowniu u dzieci adhd ...

z tematem spotkałem się przypadkowo na portalu gazety i poczytałem trochę .
      oniemiałem , gdy wg mojej subiektywnej oceny ( nie jestem żadnym specjalistą)
      dzieci z wyższym IQ , które są wrażliwe i mogą ewentualnie buntować
      się w wciskanie ich w szarzyznę przeciętnego szarego tła naszego życia ,mogą
      mieć symptomy tej choroby .

naprawdę będę wdzęczny za twoją wypowiedź w tym teamcie .
      • jamnik.szorstkowlosy Re: to nie na temat pracy 02.09.06, 19:30
        A moze tak zacznie Pani udzielac korepetycji To dochodowe przedsiewziecie
        • unsatisfied6 Re: to nie na temat pracy 02.09.06, 19:52
          jamnik.szorstkowlosy napisał:

> A moze tak zacznie Pani udzielac korepetycji To dochodowe przedsiewziecie

piszesz , jakbyś wiedział - moja znajoma szuka pracy jako matematyk i jest
          naprawdę świetna ( uczyła przedtem ) i dorabia korkami . wychodzi jej
          około 300 zł miesięcznie , a ślęczy czasami ponad zapłacone godziny , żeby
          klienta nie stracić .

może ci ją polecić ?
          • jamnik.szorstkowlosy Re: to nie na temat pracy 02.09.06, 19:57
            To dziwne! Znam matematyka, gosc ma terminy na miesiac do przodu a nawte dwa
            taki jest dobry i tyle ma chetnych A ma z tego jeszcze jedna pensje a nieraz i
            wiecej
            • unsatisfied6 z tego by wynikało 02.09.06, 20:19

> To dziwne! Znam matematyka, gosc ma terminy na miesiac do przodu a nawte dwa
              > taki jest dobry i tyle ma chetnych A ma z tego jeszcze jedna pensje a nieraz
              i
              >
              > wiecej

z tego by wynikało , skoro jak piszesz ma jeszcze jedną pensję , że pracuje w
              szkole - swoich uczniów przypadkiem na korkach nie dokształca , wtedy
              o ile wiem z realcji gdy mieszkałem w W-wie , można nawet rządać 50 zł za
              konsultacje .
        • unsatisfied6 a może ty coś wiesz na ten temat ? 02.09.06, 20:28

> A moze tak zacznie Pani udzielac korepetycji To dochodowe przedsiewziecie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=47928320&a=47934236

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka