yaraz82 14.09.06, 19:51 ANDRZEJ WALKOWIAK PREZYDENTEM!!! Bydgoszcz w ekstraklasie polskich miast!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 14.09.06, 20:03 jestem ZA , zaczniemy dzialac dla rozwoju miasta i dobra mieszkancow. Na moja pomoc moze liczyc przyszly Pan prezydent radca Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 14.09.06, 20:29 > jestem ZA A jesteś w stanie wymienić chociaż jeden pomysł posła Walkowiaka na Bydgoszczy, który cię przekonał, by na niego głosować? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 14.09.06, 20:35 a_creep napisał: > > jestem ZA > > A jesteś w stanie wymienić chociaż jeden pomysł posła Walkowiaka na Bydgoszczy, > który cię przekonał, > by na niego głosować? - przepraszam,ale nie jestem rzecznikiem prasowym Pana posla Andrzeja Walkowiaka jak i nie jestem rzecznikiem prasowym kandydata na prezydenta miasta .... .. wiec najmocniej przepraszam pozdrawiam serdecznie radca Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 15.09.06, 09:34 > - przepraszam,ale nie jestem rzecznikiem prasowym Pana posla Andrzeja Walkowiak > a > jak i nie jestem rzecznikiem prasowym kandydata na prezydenta miasta .... > .. wiec najmocniej przepraszam > > pozdrawiam serdecznie > radca co? a odpowiedz dla creepa? moze powtorze pytanie-nie bylo za trudne: > A jesteś w stanie wymienić chociaż jeden pomysł posła Walkowiaka na > Bydgoszczy, > > który cię przekonał, > > by na niego głosować? (oprócz tego,ze jest z PIS - przypis moj)? Odpowiedz Link Zgłoś
rafalski_rt Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 15.09.06, 02:33 radca napisał: > jestem ZA , zaczniemy dzialac dla rozwoju miasta i dobra mieszkancow. > Na moja pomoc moze liczyc przyszly Pan prezydent No no radca jawi mi się gość, który trzęsie całym miastem. Łojciec krzestny jakiś. Na moją pomoc Pan PiS-owca liczyć nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 Przeraża mnie wizja IV RP i kandydat na prezydenta 15.09.06, 18:58 Juz Bydgoszczy on nie pomoże ............ Odpowiedz Link Zgłoś
akff Tylko www.jasiakiewicz.hk.pl 14.09.06, 20:09 Stawiajmy na Romana GOSPODARZA. Dość marazmu Bydgoszczy. Czasami kliknij: jasiakiewicz.hk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: Tylko www.jasiakiewicz.hk.pl 15.09.06, 07:37 hyhy, to strona taka troche smieszna:) copy&paste jakichs historycznych bzdur, 0 konkretow. az zal wlozonego w to wysilku. Odpowiedz Link Zgłoś
gw06 to nie jest strona Jasiakiewicza ! 15.09.06, 09:17 Strona Jasiakiewicza to jasiakiewicz.pl, która w najbliższym czasie zostanie otwarta. Odpowiedz Link Zgłoś
mordkakofana Jasiakiewicz juz byl 15.09.06, 14:49 Jasiak juz byl, a jak to bylo czesto mowiono w TVN Uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis i jakoś przez 4 lata nic się nie urodziło. 23.09.06, 00:14 Nawet 1 zarzut do prokuratora, ba - nawet mandatu za jazdę bez biletu nie dostał.Ale co popluli, to imbecyle zapamiętali, a potem świecą na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 14.09.06, 20:27 > ANDRZEJ WALKOWIAK PREZYDENTEM!!! Może w związku z kampanią odpowiesz na jakieś pytanie o PiS na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Tylko nie to... 14.09.06, 20:36 PiS już dosyć syfu narobił. Mam nadzieję, że samorządowych wyborów jednak już nie wygra. Jakoś przeraża mnie wizja życia w PRL II. Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 14.09.06, 20:39 www.news24.bydgoszcz.pl/?go=news_show&id=2208 Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis wazelinko - daj juz spokój 15.09.06, 11:02 wyjdź z tyłka markowskiemu, bo smieszny jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: . 18.09.06, 08:58 Jeżeli ja jestem śmieszny, to ty jesteś żałośny, pisuarowy wazeliniarzu o mentalności Pawki Morozowa. Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 :D 18.09.06, 09:41 Nawet nie zdążyłem przeczytać co żeś nabazgrolił bo odrazu usunięto twój wpis :D Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Więc powtarzam:lepiej być śmiesznym, niż taką 18.09.06, 19:28 wazeliną pisuarową jak ty, hańbo polskiej ortodoncji. Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep PiS znów olał Bydgoszcz :P 19.09.06, 15:53 Z tej twojej strony można zobaczyć, jak PiS przejmuje się Bydgoszczą... Słowa o tym twoim Walkowiaku nie napisali... Ważniejsze dla PiSu było nowe biuro w Lubaczowie czy kandydat na prezydenta Olsztyna. Chociaż strona to nic przy tym, jak PiS stara się niszczyć Bydgoszcz na codzień (począwszy od dróg na próbie zniszczenia Starówki skończywszy). :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawellic Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 14.09.06, 21:42 Poprzę każdego kto zacznie budować dwupoziomowe skrzyżowania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 14.09.06, 21:44 > Poprzę każdego kto zacznie budować dwupoziomowe skrzyżowania!!! To zostań w domu podczas wyborów. ;-) Do tej pory mamy przeciwników dwupoziomowych skrzyżowań w mieście (PiS) i ich zwolenników w teorii, którzy w praktyce jednak nic (albo mało) nie robią, żeby one powstały. Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 14.09.06, 22:14 www.radiopik.bydgoszcz.pl/go.php/wiadomosci/z_regionu/art1803.html Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 14.09.06, 23:35 yaraz82 napisał: > www.radiopik.bydgoszcz.pl/go.php/wiadomosci/z_regionu/art1803.html widze, ze kolega wielce dzisiaj podniecony. andrzej sie objawil, rozslawmy go piesnia forumowa i kopiujmy po 10 razy te same linki. a ladnie to tak kandydowac i ukrywac sie za nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 14.09.06, 23:54 Tu masz jeszcze wikipedię jak coś ;) pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Walkowiak Odpowiedz Link Zgłoś
rafalski_rt Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 15.09.06, 02:29 "Od października 2005 r. jest posłem na Sejm V kadencji. Od początku kadencji bronił interesów Bydgoszczy. Złożył między innymi interpelację w sprawie powołania w Bydgoszczy sądu i prokuratury apelacyjnej. Pisał w niej między innymi: do sądu apelacyjnego w Gdańsku wpływa bardzo wiele spraw z naszego regionu (w 2003 r. 3952), w tym najwięcej z Bydgoszczy (2175 w 2003 r.). Oznacza to, że spośród wnoszonych z regionu kujawsko-pomorskiego spraw ponad 55% pochodzi z okręgu bydgoskiego, 45% zaś z okręgów toruńskiego i włocławskiego razem wziętych. Interweniował też w sprawie specjalnej strefy ekonomicznej w Bydgoszczy. Wygłosił kilkadziesiąt wypowiedzi na forum parlamentu, zgłosił także wiele zapytań i interpelacji." WOW. Tylko co z tego wyniknęło dla Bydgoszczy. Nic. Pustosłowie nic więcej. Zalał sejm potokiem swojej elokwencji. Czyli kolejny gość co pięknie mówic potrafi. Takich to już mieliśmy tysiące. Jest tak samo cienki jak reszta bydgoskiego PiSu. Także sugeruje wsiąść w kajaczek spływać stąd. Mówiąc szczerze to obecnie nie ma żadnego kandydata na prezydenta. Dombrowicz - stracone 4 lata dla miasta. Jasiakiewicz coś się działo i w mieście i na kontach bankowych tego Pana. Krzyżanowska niecodzienna fryzura i ... nic więcej (jedyny plus akcja z "nieudacznikiem"), Szopiński ten za samo bycie vice Achramowicza nie powinien się w Bydzi pokazywać na oczy. Piotrowska - pominę milczeniem. Moze by Maxa Kolonko namówić na startowanie na prezydenta, przecież to jego rodzinne miasto. Może GW zrobi sondaż przedstawiając go jako jednego z kandydatów. Panie Janie Rulewski na Boga startuj Pan!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Startuj Rulewski - w ratuszu mnóstwo kopiarek 15.09.06, 11:04 wymaga konserwacji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Prezydent Bydgoszczy 16.09.06, 12:20 To kto jest w końcu piss_on_pis kandydatem lewicy Jasiakiewicz,Krzyżanowska czy Szopiński? A może Gruszka o którym ktoś pisał na forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: Prezydent Bydgoszczy 16.09.06, 13:55 > To kto jest w końcu piss_on_pis kandydatem lewicy Jasiakiewicz,Krzyżanowska czy > > Szopiński? A może Gruszka o którym ktoś pisał na forum ;-) zapomniales dodac posla walkowiaka, przedstawiciela lewicowej partii (o zabarwieniu pseudonarodowym) Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: Prezydent Bydgoszczy 16.09.06, 15:19 Za to liberalna PO ma 2 kandydatów. Tylko że do jednego już nie chce się przyznawac :D Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Prezydent Bydgoszczy 18.09.06, 18:33 Zawsze mi to intryguje - jaki twoja wypowiedź ma związek z postem na który odpowiadasz? Czy w Radzie Miasta też planujesz zawsze mówić nie na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Prezydent Bydgoszczy 18.09.06, 18:42 Przecież to typowe dla pisaków - jak nie wiedzą co gadać, to wyjeżdżają z tekstami typu "a PO...". Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 14.09.06, 23:50 "Za najważniejsze cele, które chciałby zrealizować jako prezydent, uznał poprawę warunków komunikacji i polepszenie bazy sportowej i rekreacyjnej w mieście." To nazywa ekstraklasą polskich miast? Czyli naszym głównym celem byłoby zrobić to, co robią Kielce przy okazji. To już nawet nie są jaja. (puke) Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 14.09.06, 23:58 > "Za najważniejsze cele, które chciałby zrealizować jako prezydent, > uznał poprawę warunków komunikacji i polepszenie bazy sportowej > i rekreacyjnej w mieście." Ale spróbujmy. Komunikacja: - Czy dobrze pamiętam, że to obecny senator PiS sprzeciwiał się poszerzeniu Nakielskiej. - Czy jest prawdą, że to PiS zmodyfikowała plany budowy dróg w kraju tak, by z Bydgoszczy nawet w najdalszych określonych planach nie prowadziła ani jedna dwujezdniowa droga dalej niż na przemieścia? - Czyż to nie radni PiS sprzeciwiali się budowie drogi ekspresowej przez miasto, jedynej rzeczy która nam została po tym, jak PiS dorwał się do władzy w kraju? Polepszenie bazy sportowej: - Proszę nam przypomnieć, radni których klubów sprzeciwiali się planom rozbudowy Zawiszy. Czy aby nie było wśród nich radnych PiS? Rekreacja: - Czy to nie z PiS był ten polityk, który chciał w praktyce uniemożliwić wszelkie imprezy na Starówce? (...) Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 15.09.06, 01:45 Poseł Walkowiak zostanie prezydentem to wszystko ruszy do przodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
rafalski_rt Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 15.09.06, 02:37 A i jeszcze jedno: hasło wyborcze "Bydgoszcz w ekstraklasie" jest nie takie chyba po myśli PiSu. Ekstraklasa kojarzy się z ORANGE Ekstraklasa a tam jedno łapownictwo. Poza tym fanom jedynego IV-ligowego Zawiszy też może sie nie spodobać. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_bakos Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 15.09.06, 03:18 Poza tym fanom jedynego IV-ligowego Zawiszy też może sie nie spodobać. Dwóch IV ligowych jeszcze nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 15.09.06, 07:32 yaraz82 napisał: > Poseł Walkowiak zostanie prezydentem to wszystko ruszy do przodu :) czy ustosunkujesz sie do zarzutow a_creepa, czy dalej bedziesz zarzucal nas spamerska mantrą? czy jestes w stanie podjac dyskusje, czy, mimo mlodego wieku, jestes juz tak zepsuty i pochlonelo cie oszolomstwo twoich partyjnych bohaterow i nie umiesz zbudowac zdania wielokrotnie zlozonego, w ktorym zawarlbys wlasne przemyslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 15.09.06, 09:38 nie, nie jestem bo mam poglądy prawicowe yaraz82 LOL Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis yaraz, Prozac bierze się tylko 2 razy dziennie. 15.09.06, 11:06 Przedawkujesz, to potem spać nie możesz i pierdoły klepiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tutejszy80 wPiSdu z tym Walkowiakiem !!! 15.09.06, 03:50 facet przychodzi na oficjalne spotkanie ubrany nieoficjalnie... Przecietny kandydat! Wyslannik PiSu - czyli ludzi ktorzy wystepuja na antenie Radia Maryja... Odpowiedz Link Zgłoś
ryyys Popatrzcie, jak się sprawdza 15.09.06, 08:29 mieszanie ludziom w głowach za pomocą słów. Wystarczy kilka banałow, ogólników i już są chętni do wspierania. Ten pan wypowiedział trochę haseł, które NIC NIE ZNACZą! Przeczytajcie, do cholery uważnie i pomyślcie, zanim zagłosujecie. Bo znowu będziemy mieli specjalistę od mielenia językiem, jak ten, który właśnie rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kiszka1 Ciekawe czy Walkowiak da radę 15.09.06, 09:26 Ciekawe czy Walkowiak nie zaszkodzi Markowskiemu, jak choćby Derdowski lub Gąska? Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin34 Rozliczyć afery 15.09.06, 09:29 Krzyżanowska, Jasiakiewicz, Piotrowska, Dombrowicz przecież każdy z nich już był w zarządzie miasta lub prezydentem a efekty widzimy :( Mam nadzieję że Walkowiak rozliczy afery i kopnie te miasto do przodu. Ma mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
kiszka1 dlaczego nie robi tego jako poseł ? 15.09.06, 11:08 To dlaczego nie rozlicza największej bydgoskiej afery w MWIK? Przecież jest posłem. Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcazdworca1 Re: Rozliczyć afery 15.09.06, 11:19 Przenosiny Kujawiaka Włocławek do naszego miasta też nie były czyste. Prawdopodobnie firma Hydrobudowa miała "ulgi" przy wygrywaniu przetargów w zamian za 2 ligę. Już w styczniu się mówiło o przetargu na przepompownię i że wygra ten przetarg Hydrobudowa.Minelo pół roku i wygrała. Tylko, że Walkowiak był ojcem i matką sprowadzenia Kujawiaka (malo tego jako koordynator prezydenta do spraw korupcji nie sprawdził szefostwa Kujawiaka i mamy aferę korupcyjną w S.A. Wojciecha Klatta któremu zarzuca się kupno ok 30 meczy) Odpowiedz Link Zgłoś
danbe4 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 15.09.06, 10:14 Boze zachowaj Cale zycie z wariatami Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis bezpodstawnie euforyczny ton twojej wypowiedzi 15.09.06, 10:59 trąci prymitywną agitacją Pawki Morozowa, markowsko-pisuarowy wazeliniarzu. P.S. podpisz w końcu to oświadczenie. Always piss on pis. Odpowiedz Link Zgłoś
socceraras PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 15.09.06, 12:54 Bydgoszcz w ekstraklasie - tak samo myślał kumpel pana posła Wojciech K. sprowadzony przez niego z Włocławka na Zawiszę Odpowiedz Link Zgłoś
mordkakofana Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 15.09.06, 13:45 Walkowiak poznał się jako sprawny organizator, więc liczę że pod jego rządami miasto rozkwitnie. Należy dać mu szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
dj-mix Andrzej Walkowiak 15.09.06, 21:32 A świstak siedzi i zawija, problem w tym że ten kandydat ma przeszłość Odpowiedz Link Zgłoś
wyciorek Re: Andrzej Walkowiak 15.09.06, 21:38 Taką jak Gąska, czy jeszcze gorszą? Odpowiedz Link Zgłoś
zawiszowiec Re: Andrzej Walkowiak prezydentem 16.09.06, 03:04 Niech dba o sport! Odpowiedz Link Zgłoś
pelnepoparcie Re: Andrzej Walkowiak prezydentem 18.09.06, 18:24 Jakoś nie mam przekonania do tego pana , wielu mi podobnych będzie mu przeciwnym choćby za to że zlikwidował klub Polonia Bydgoszcz - a kibice są pamiętni . Co do numerów z Zawiszą wypowiadać się nie bedę bo jestem pewny że kibice KS postąpią identycznie Odpowiedz Link Zgłoś
o.jarocin Re: Andrzej Walkowiak prezydentem 18.09.06, 19:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=46238394 Odpowiedz Link Zgłoś
mordkakofana Re: Andrzej Walkowiak prezydentem 18.09.06, 22:19 O zaczął pisać pan o.jarocin opisywany w Bydgoskiej Ośmiornicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
radca pomylka 18.09.06, 22:29 mordkakofana napisał: > O zaczął pisać pan o.jarocin opisywany w Bydgoskiej Ośmiornicy :) - w " BYDGOSKIEJ OSMIORNICY " ? nic takiego tam nie ma - oto link : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=304&w=7165&a=7165 Odpowiedz Link Zgłoś
mordkakofana wyluzuj w stosunku do radcy 19.09.06, 00:31 wyluzuj w stosunku do radcy Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin34 Re: PIS i Walkowiak do... 19.09.06, 15:07 piss masz jakies doświadczenie w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: PIS i Walkowiak do... 19.09.06, 15:26 nie musisz mnie mierzyć swoją miarką. Ja jestem jedyny i niepowtarzalny. Odpowiedz Link Zgłoś
mordkakofana Re: PIS i Walkowiak do... 23.09.06, 23:31 Jasiakiewicz,Krzyzanowska i Szopiński - lewica idzie ostro.Buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 19.09.06, 12:54 Chyba w Ekstraklasie sportowej ale trzeba pamietac ze samym sportem miasto nie zyje A Walkowiak na niczym innym sie nie zna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin34 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 19.09.06, 13:45 Był redaktorem naczelnym PiKa wiec jak może sie nie znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
mordkakofana Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 19.09.06, 20:29 Ktos sobie z Radcy żartuje? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 19.09.06, 20:32 mordkakofana napisał: > Ktos sobie z Radcy żartuje? - na to wyglada :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
mordkakofana Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 19.09.06, 21:48 To skandal! Radca zrob cos z tym! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 19.09.06, 21:54 mordkakofana napisał: > To skandal! Radca zrob cos z tym! - takie sa prawa internetu i forow dyskusyjnych :} ciagle sie uczymy i nadal pozostajemy tacy ,ze po czasie stwierdzamy iz moglismy cos robic troche inaczej :} ja rowniez bije sie w piersi i tak wiele zaluje i jesli mozna byloby - to wiele bym cofnal .... ale coz to - trzeba sie z tym pogodzic :} tak jak i ja nie jestem bez winy - tak i inni moga :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
mordkakofana Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 19.09.06, 22:11 Niech sie dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin34 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 21.09.06, 13:18 SLD już ma praktycznie 3 kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 22.09.06, 10:14 Ciekawa dyskusja też tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=814&w=49036378 Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 22.09.06, 10:24 > Ciekawa dyskusja też tutaj: Dyskusja? Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin34 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 22.09.06, 13:11 Chcemy drogi ekspresowej, sądu apelacyjnego, rozbudowy lotniska i inwestycji Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 22.09.06, 14:28 > Chcemy drogi ekspresowej, PiS zdecydował, żeby wbrew wcześniejszym planom, nie budować dwujezdniowej drogi ekspresowej z Bydgoszczy do A2. Będzie jednojezdniowo i nie na całym odcinku ekspresowo. W dodatku będzie później niż to planowano (chociaż plany też nie były dla Bydgoszczy dobre). Szkoda. > sądu apelacyjnego, Politycy PiS zdecydowali, żeby nie było SA w Bydgoszczy. Nigdy nie uważałem, że posiadanie Sądu Apelacyjnego w mieście jest w jakikolwiek sposób istotne, więc nie będę krytykował tej decyzji. > rozbudowy lotniska Rozbudowa lotniska jest raczej przesądzona, o ile jego władze nie będą chciały tego blokować. Dobrowicz twierdzi, że decyzja PiS o tym, że tereny lotniska nie są w całości na terenie gminy Bydgoszcz, utrudnia rozbudowe, ale nie sądzę, by miał racje. > inwestycji Inwestycje będą utrudnione przez decyzję o DK5 (kto nie wierzy, niech sprawdzi, gdzie jest większość nowych inwestycji w naszym kraju, w dodatku trzeba się trochę spieszyć, bo za 10 lat może być już dla miasta za późno). W dodatku brakuje pomysłu, jak je przyciągnąć (przynajmniej nikt się takimi pomysłami nie chwali) - propozycje Krzyżanowskiej i Dombrowicza w tej dziedzinie to ciągle mało. Będzie ciężko. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin34 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 22.09.06, 14:31 S5 sie buduje Nowe Marzy - Bydgoszcz, Bydgoszcz - Żnin, Gniezno - Poznań do węzła w Kleszczowie. Całkowity koszt tej inwestycji jest szacowany na 716,5 mln euro. Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 22.09.06, 15:03 > S5 sie buduje Chodzi ci o jednojezdniową drogę na trasie Bydgoszcz - Żnin, a potem Gniezno - Poznań, która ma powstać do roku 2015? Skoro takie coś ciebie cieszy i jesteś w stanie wskazać chociaż jedno miasto, jak to mówi poseł Walkowiak, "ekstraklasy", które nie ma w tej chwili lepszego połączenia ze światem, to ja już nie będę starał się ciebie przekonywać. Niech będzie. Jednojezdniową drogą do Żnina wjedziemy do ekstraklasy polskich miast. Inwestorzy masowo wykupują tereny obok miejsc, gdzie już za 10 lat ma być jednojezdniowa droga ekspresowa. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin34 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 22.09.06, 15:06 To może trzeba jakąś pikietę zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Paranoja i Schizofrenia 22.09.06, 16:23 Popatrz sobie na planowane daty ukończenia poszczególnych KAWAŁECZKÓW. Takie "sie buduje" to kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
saul_bydgoszcz Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 30.09.06, 18:57 Postkomuniści mieli 5 lat, pełnie władzy w sejmie, samorządzie woj., radzie miasta. Mogli zbudować nawet autostradę A5. Nie zrobili nic! Wręcz przeciwni. Opracowali strategię woj. w której jako priorytety wskazano inwestycje w Toruniu. Ot logika Creep-a. Gratuluję samopoczucia. Ale ze szczerością twoja postawa nie ma wiele wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis wazeliniarz yaraz ctrl+c i ctrl+v zawsze określa 22.09.06, 17:12 jako dyskusję. szczególnie że sam ze sobą tak dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: :-) 22.09.06, 22:33 yaraz, nie, twoja właśnie, co zresztą wiadć. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: :-) 23.09.06, 00:09 strasznie trudno wymyśleć własne zdanie, o dwóch nie wspominając, prawda? Markowski kazał tylko sloganami operować, hańbo polskiej ortodoncji? Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 22.09.06, 22:58 No ba siedzę od rana do nocy i odpisuję Tobie <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 23.09.06, 00:11 za to akurat markowski ci nie płaci to raz, a dwa nie bardzo stać na to twój prosty rozumek. Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 23.09.06, 00:43 Bawisz mnie do łez jak Louis de Funes jak to śpiewał Mezo:D Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 23.09.06, 11:41 Przy takim zgryzie łzy są lepsze od "uśmiechu", pisuarku. Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 23.09.06, 16:31 Kolejny inteligentny wywód widzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 23.09.06, 18:53 składani i stylistyki uczył ciebie Yoda? Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 24.09.06, 14:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=48615758&a=48615758 Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 24.09.06, 15:17 Czy naprawdę w sprawie posła Walkowiaka nie da się nic dobrego powiedzieć i trzeba spamować? Finezji przy tym spamowaniu nie masz nawet tyle, co babbik. :P Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 24.09.06, 22:02 A_creep przecież Ty zawsze wiesz wszystko najlepiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 12.10.06, 15:23 taaaa, a mi wkręcał że wklejam.... czubek. Odpowiedz Link Zgłoś
ab661 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 20.10.06, 12:24 PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka!! Jak będzie rządził nami jak w X Wojskowym sorry to ja wysiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 30.09.06, 16:48 Nic nie zbuduje, nic nie zepsuje! Mierny, bierny ale wierny! I to ma być kandydat? Nie wkurzajcie!Po wyczynach tych dwóch ciot, korumpujacych tę miernotę - Begerową, jestem zły na PiS! Zdradziliście moje ideały.Zakładając nawet, że była to prowokacja to nie powinni dać sie na to nabrać! Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 30.09.06, 10:12 O kupczeniu wokół wyborów na prezydenta Bydgoszczy www.info.bydgoszcz.pl/wydarz.php?i=58213&n=29 Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: PiS stawia na Andrzeja Walkowiaka 12.10.06, 15:26 Za to też markowski ci płaci?? Ze swoich, czy z publicznych pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 www.walkowiak.bydgoszcz.pl 18.10.06, 23:12 Zapraszam na stronę posła Andrzeja Walkowiaka - kandydata PiS na prezydenta Bydgoszczy www.walkowiak.bydgoszcz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: www.walkowiak.bydgoszcz.pl 20.10.06, 12:45 yaraz82 napisał: > Zapraszam na stronę posła Andrzeja Walkowiaka - kandydata PiS na prezydenta > Bydgoszczy Nadal bez programu :-> Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: www.walkowiak.bydgoszcz.pl 20.10.06, 13:41 > Nadal bez programu :-> Wyrzucenie tramwajów z centrum to jest jakiś program. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: www.walkowiak.bydgoszcz.pl 21.10.06, 23:08 a_creep napisał: > > Nadal bez programu :-> > > Wyrzucenie tramwajów z centrum to jest jakiś program. :) Program to może nie... ale za to informacja znakomicie ułatwiająca podjęcie decyzji przy głosowaniu. :> Odpowiedz Link Zgłoś