Gość: yaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.03, 08:06 numer pinu też skradziono? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filemon bo PKO ... IP: 200.5.1.* 17.03.03, 14:28 tam to mają niezły burdel, zatrudniają niekompetentnych pracowników, ba pracowników, nawet radców prawnych mają niedouczonych, a jak coś nie tak to zawsze klient winny. Pozostaje więc droga sądowa (ew. wcześniej wspomniana w artykule) bo na uczciwość bankowców nie ma co liczyć. To przede wszystkim lichwiarze, szkoda tylko, że te patałąchy nierozumieją, że to z naszych pieniążków się utrzymują. Na zachodzie to przynajmniej podejmują jakieś działania inwestycyjne, a nasze banki to tylko na łupieniu klientów zarabiają. Jak wejdziemy do unii (o ile wejdziemy) można będzię ich olać i założyć konto w jakimś porządnym banku obcym. A PKO BP to król bezprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Gdy bank się nie poczuwa, pozostaje bankowy a IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 14:38 jak chcieliscie dowalic bankowi to trzeba bylo wziac temat naprawde watpliwy a to, co to jest? przez 10!!! dni wybierali z bankomatu czyli znali pin, ja na miejscu dyrektora banku zawiadomilbym prokurature o wyludzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Gdy bank się nie poczuwa, pozostaje bankowy a IP: *.proxy.lucent.com 17.03.03, 17:04 Gość portalu: Ted® napisał(a): > jak chcieliscie dowalic bankowi to trzeba bylo wziac temat naprawde watpliwy > a to, co to jest? > przez 10!!! dni wybierali z bankomatu czyli znali pin, ja na miejscu dyrektora > banku zawiadomilbym prokurature o wyludzeniu Rzeczywiscie sprawa jest smierdzaca. Skoro karte ukradziono, to sie ja zastrzega czem predzej i najdalej drugiego dnia nie ma juz mozliwosci uzycia takowej karty, nawet jesli w etui z karta byla wsadzona karteczka z PINem (jak to "madrze" robi mnostwo ludzi). Ale nasze banki tez nie sa niewiniatkami i balagan maja niechudy. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Gdy bank się nie poczuwa, pozostaje bankowy a 18.03.03, 10:32 Takich przypadków gdzie dziennikarz nie jest od myślenia tylko od pisania sensacyjnie brzmiących artykułów jest zatrzęsienie. Odpowiedz Link Zgłoś
wamal Re: Gdy bank się nie poczuwa, pozostaje bankowy a 18.03.03, 18:00 Pierwsza sprawa: blokada karty następnego dnia po zaginięciu (kiedy pojawi się w jakimkolwiek bankomacie: trach!!! i już nie wyjdzie), następna: debet. Od ładnych kilku miesięcy (przynajmniej na moich kartach) mam blokadę do wysokości uzgodnionego debetu. Dla wyjaśnienia: karty mam ja i żona. Nie ma możliwości wypłacenia poniżej. Dziwna sprawa: trzecie błędne wprowadzenie PINu blokuje kartę w bankomacie. Dziennikarz wyraźnie "dał ciała" nie sprawdzając jak działa "zagubienie karty". Czy to nie bank ma się poczuwać, czy cała sprawa jest nazwijmy to... dziwna? Odpowiedz Link Zgłoś