reggina 19.03.03, 14:00 Wie ktoś może, gdzie w naszym mieście można sobie wypiaskować ząbki? Jak ta metoda sprawdza się w praktyce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fore Re: PIASKOWANIE ZĘBÓW IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 14:18 reggina napisała: > Wie ktoś może, gdzie w naszym mieście można sobie wypiaskować ząbki? Lux-Dent na Kujawskiej for example > Jak ta metoda sprawdza się w praktyce? Cholera wie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SFEARUS Pasta biały ząbek IP: *.dostep.pl 20.03.03, 08:41 Na koleji piaskują szkioda tylko że nie zęby a wagony... ale czy to ważne, piaskowanie to piaskowanie;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LiLSnake Re: PIASKOWANIE ZĘBÓW IP: *.logonet.com.pl 20.03.03, 09:09 reggina napisała: > Wie ktoś może, gdzie w naszym mieście można sobie wypiaskować ząbki? praktycznie w każdym porządnym gabinecie dentystycznym, np. u dra Niwińskiego na Inowrocławskiej > Jak ta metoda sprawdza się w praktyce? sam zabieg jest bezbolesny, chwile krwawią dziąsła, które są podrażnione od proszku z materiałem ścierającym kamień nazębny. efekty są niezłe, jakie to dziwne uczucie przejechać językiem po świeżo wypiaskowanych, czyściutkich ząbeczkach. polecam zabieg przynajmniej raz w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SFEARUS Re: PIASKOWANIE ZĘBÓW IP: *.dostep.pl 20.03.03, 14:22 Ale wtopa z mojej strony:( przecież to moje osiedle (Inowrocławska, Czackiego, Halicka itd...) Szwederowo oczywiście a ja nic o tym nie wiem??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś