czeremcha77 11.10.06, 14:50 www.radziejow.org/ republika.pl/kujawy/ może znacie jeszcze inne strony z kandydatami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielebny-cybula Re: kandydaci 11.10.06, 15:28 No to jestem bardzo pocieszony! Pod pierwszym linkiem widzimy znane od lat nazwiska, które przyczyniły się do rozkwitu miasta i gminy Radziejów. Raczej znani od lat działacze. Pod drugim linkiem również znane nazwiska, poprzedni Pan Burmistrz, słynny radny Pan Waldemar Juszczyński i parę innych osób. Piszą między innymi o zadłużeniu miasta, które wynosi ......... (podaje się dokładną kwotę). Po czym komentuje, że "miało być tak pięknie a jest JAK ZWYKLE - czyli TU MÓJ KOMENTARZ - jak za poprzednich rządów. Oba Komitety jakże wiele obiecują. Aż miło posłuchać. A wszystko dla dobra społeczeństwa aby jego byt się polepszył. AŻ ŻEM SIĘ WZRUSZYŁ I POPŁAKAŁ... A POTEM WYBUCHŁEM GROMKIM ŚMIECHEM. Odpowiedz Link Zgłoś
soltysradziejowa Re: kandydaci 11.10.06, 15:39 Chryste!!! Ręce mi opadły! Toz to nie ma żadnej różnicy pomiedzy tymi dwoma organizacjami. Kto doskonale pamieta- to jest bolszewizm w czystej postaci. Zdaję sobie doskonale sprawę, iż nie wszyscy są tak mocno związni. Tak więc już samymi nazwami rzucają kiełbase wyborczą- zaprawdę piekne nazwy, które mają zmylić nas wyborców. Skoro już w pewnein sposób nasz oszukują, to ciekaw jestem co to będzie po wyborach. A tak swoją drogą- skoro lewica ma takie poparcie w Radziejowie, to czego tu się bać wystartowac pod nazwą SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: kandydaci 11.10.06, 16:44 soltysradziejowa napisał: > > A tak swoją drogą- skoro lewica ma takie poparcie w Radziejowie, to czego tu si > ę > bać wystartowac pod nazwą SLD? Nie zawsze musi być lepiej wystarczy jak będzie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
kruszwicka Re: kandydaci 18.10.06, 21:24 wybierzmy prawicę i zabaczymy co zrobi ona już wybrała wybrańców starosta Zaręba vice starości Gapiuński,Pietrzak Przewodniczący Rady Powiatu Gorzycki Odpowiedz Link Zgłoś
habakuk1 Re: kandydaci 11.10.06, 22:35 Rzeczywiście, można się ubawić do łez czytając te bzdury typu: "...Panu Markowi Szuszmanowi członkowie założyciele złożyli wstępną propozycję poparcia jego kandydatury na burmistrza miasta Radziejowa jako osoby dającej rękojmię kompetencji, fachowości ..Wspomniany. wyraził zgodę na przystąpienie do OKW"Kujawy" i aktywne uczestnictwo w jego pracach a także zamiar ewentualnego kandydowania na burmistrza w ramach Komitetu Wyborczego Wyborców "Kujawy" po wybraniu wśród wszystkich potencjalnych kandydatów i zatwierdzeniu jego kandydatury na zebraniu ogólnym KWW"Kujawy" oraz podjęcia się realizowania programu wyborczego..." HAHAHAHAHAHA! "...osoby dającej rękojmię kompetencji, fachowości..."- już to przecież pokazał HAHAHAHAHAHHA! "...Wspomniany. wyraził zgodę na przystąpienie do OKW"Kujawy" i aktywne uczestnictwo w jego pracach a także zamiar ewentualnego kandydowania na burmistrza w ramach Komitetu Wyborczego Wyborców "Kujawy" HAHAHAHAHA! Sam założył ten komitet, a próbuje głupa palić, że niby poproszono go o kandydowanie!!! To dopiero szczyt bezczelności!!! Czy oni maja ludzi za idiotow????? Najwyrażniej TAK!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
staszek-boryna Re: kandydaci 12.10.06, 09:45 Rzeczywiście, można się ubawić do łez czytając te bzdury typu: "...Panu Markowi Szuszmanowi członkowie założyciele złożyli wstępną propozycję poparcia jego kandydatury na burmistrza miasta Radziejowa jako osoby dającej rękojmię kompetencji, fachowości ..Wspomniany. wyraził zgodę na przystąpienie do OKW"Kujawy" i aktywne uczestnictwo w jego pracach a także zamiar ewentualnego kandydowania na burmistrza w ramach Komitetu Wyborczego Wyborców "Kujawy" po wybraniu wśród wszystkich potencjalnych kandydatów i zatwierdzeniu jego kandydatury na zebraniu ogólnym KWW"Kujawy" oraz podjęcia się realizowania programu wyborczego..." HAHAHAHAHAHA! "...osoby dającej rękojmię kompetencji, fachowości..."- już to przecież pokazał HAHAHAHAHAHHA! "...Wspomniany. wyraził zgodę na przystąpienie do OKW"Kujawy" i aktywne uczestnictwo w jego pracach a także zamiar ewentualnego kandydowania na burmistrza w ramach Komitetu Wyborczego Wyborców "Kujawy" HAHAHAHAHA! Sam założył ten komitet, a próbuje głupa palić, że niby poproszono go o kandydowanie!!! To dopiero szczyt bezczelności!!! Czy oni maja ludzi za idiotow????? Najwyrażniej TAK!!!!! BUUUUUHAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAHA!!!! To trochę tak jak w serialu PLEBANIA. Nie chciał ten inwalida zostać wójtem ale ludność chciała... Poszło od dołu! Odpowiedz Link Zgłoś
kruszwicka Re: kandydaci 18.10.06, 21:20 zapisz się do plebani moze zostaniesz wójtem Odpowiedz Link Zgłoś
u510 Re: kandydaci 19.10.06, 22:11 Tutaj popieram w 100% !!!!!! Oddałeś sedno sprawy, a prosty lud wierzy w jakieś komitety "Kujawy 2006" - farbowane lisy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kruszwicka Re: kandydaci 18.10.06, 21:21 od smiechu jeszcze nikt nie umarł śmiej się a zadłużenie rośnie tak jak tusza buły ha ha palancie Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: kandydaci 11.10.06, 21:24 czeremcha77 napisała: > www.radziejow.org/ > republika.pl/kujawy/ > może znacie jeszcze inne strony z kandydatami? Dzięki za podanie linku Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha77 Re: kandydaci 12.10.06, 07:09 :) nie ma za co dziękować jak dowiem się o innych linkach napewno umieszczę. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: kandydaci 12.10.06, 08:40 czeremcha77 napisała: > :) nie ma za co dziękować jak dowiem się o innych linkach napewno umieszczę. > Pozdrawiam!! W tym miłym przedwyborczym klimacie nic innego mi nie pozostaje ja tylko powiedzieć - ślicznie dziekuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzordzdabliu Re: kandydaci 17.10.06, 12:56 wszyscy kandydaci są tutaj: wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoPowiat.html?id=041100&type=0 Odpowiedz Link Zgłoś
soltysradziejowa Re: kandydaci 17.10.06, 15:34 Ja narazie mamy 4 kandydatów na Burmistrza i chyba na tym koniec! Musze tu pochwalić Pana Surdyka- jako jedyny nie bał się wystawić listy która wprost mówi, iż jest człowiekiem LEWICY! Facet ma swoją godnosc i zachował twarz, gdyż jego koledzy uciekli pod nazwy jakies Porozumienia Samorządowe lub Kujawy. Robię to z niechęcią, lecz oddaje szacunek dla Pana Surdyka za taką postawę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piccobello Re: kandydaci 17.10.06, 15:39 A nie mówiłem że Maryś jest SPOKO! To prawdziwy LEWAK! Nie wstydzi się swych przekonań. Zawsze na lewo! Odpowiedz Link Zgłoś
dzordzdabliu Re: kandydaci 18.10.06, 14:51 Niech żyje piccobello - człowiek lewicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: kandydaci 19.10.06, 00:09 dzordzdabliu napisał: > Niech żyje piccobello - człowiek lewicy!!! słyszałem że, pod wiatr lepiej sie startuje ale czy na lewo??? Odpowiedz Link Zgłoś
0700160759kujawiak Re: kandydaci 19.10.06, 22:33 Kandydat M.Surdyk do orłów nie należy ,więc startuje na lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
staszek-boryna Re: kandydaci 20.10.06, 08:13 Maryś to orzeł nad orłami. Ale wierny swym lewicowym zasadom. Lewak na maxa! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: kandydaci 21.10.06, 05:23 staszek-boryna napisał: > Maryś to orzeł nad orłami. "Widziałem orła cień............." Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: kandydaci 21.10.06, 05:25 0700160759kujawiak napisał: > Kandydat M.Surdyk do orłów nie należy ,więc startuje na lewo. odpowiedniejszym słowem byłby Bażant, to prawie jak orzeł, jak z reklamy Odpowiedz Link Zgłoś