Gość: Matys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 10:34 Czy jest tu ktos z ludzi urodzonych w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gled Re: SP 62 - rocznik 68 19.10.06, 16:31 Kto był wychowawcą ? Jakich pamiętasz belfrów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matys Re: SP 62 - rocznik 68 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 08:07 Moim wychowawca byla p. Majcherek. WF-u uczyl nas p. Koprowski, muzyki p. Affelt, WF-u p. Lokietek. Reszty nie pamietam z nazwisk, musialbym mocniej pomyslec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: SP 62 IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.10.06, 14:00 Reszkowska od geografii. Ruska uczyła taka z dużym biustem (Pędziejewska???), od chemii pani Kasjanowicz. Od WT była Damska. Jak sobie przypomnę to dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: SP 62 IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.10.06, 14:03 I jeszcze biologia: pani Skwarrrrrek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi SP 62 IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.10.06, 00:21 Język polski - p. Szydłowska; prowadziła też harcerstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matys Re: SP 62 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 11:17 No i niesmiertelna pani Pioterk od matmy - postrach szkoly, ale dzieki niej mialem luz w szkole sredniej. Niezle nas pilowala. Chodzilem do klasy chyba 8 c. W mojej klasie byli Mariusz Ubecki, Darek Ruczynski, pamietam raczej dziewczyny: Iwona Chwalek, Alina Sieruga, Marlena Zmyslinska, Kasia Jakubowska, Beata Lewicka, Ela Zmyslinska, Basia Benedict. Czy ktos wie, co z nimi wszystkimi sie dzieje? kazda informacja na wage zlota. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi SP 62 IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.10.06, 00:02 Matmę miałam z kimś innym ( kto to był??? Czarna dziura w tym temacie):-). Za to przypomniałam sobie panią Kocieniewską od fizyki. No a dyrektorm był pan Szpara, uczył mnie historii, wiecznie zabiegany. Często odwoływał nam swoje zajęcia:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matys Re: SP 62 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 09:49 No, tak. Pani kocieniewska byla niesamowita. Zdarzaly jej sie rozne wpadki. Na przyklad kiedys pomylily jej sie buty i przyszla w dwoch roznych. Ogolnie rzecz biorac - byla bardzo mila. Mimi, czy masz jakies wiesci o ludziach z naszego rocznika? Kto chodzil z Toba do klasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ML Re: SP 62 - rocznik 68 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 13:05 Chodzilem do klasy p. Majcherek. Moja mama uczyla WF, wiec chyba ogolnie wiadomo, kto jestem. Mieszkam w Warszawie, jestem nauczycielem polskiego w prywatnym gimnazjum. Poza tym zona i dwoje dzieci. A co z reszta? Moze jakies spotkanie po latach? Gorace pozdrowienia M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matys Re: SP 62 - rocznik 68 IP: *.acn.waw.pl 21.09.07, 07:43 Utworzylem podstrone o naszej klasie na portalu nasza klasa. Prosze sie wpisywac. Mam nadzieje, ze nie pomylilem lat, w ktorych sie uczyla nasza klasa w SP 62. Jesli jednak jest jakas pomylka, posze skorygowac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś