Dodaj do ulubionych

SP 62 - rocznik 68

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 10:34
Czy jest tu ktos z ludzi urodzonych w tym roku?
Obserwuj wątek
    • gled Re: SP 62 - rocznik 68 19.10.06, 16:31
      Kto był wychowawcą ? Jakich pamiętasz belfrów?
      • Gość: Matys Re: SP 62 - rocznik 68 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 08:07
        Moim wychowawca byla p. Majcherek. WF-u uczyl nas p. Koprowski, muzyki p.
        Affelt, WF-u p. Lokietek. Reszty nie pamietam z nazwisk, musialbym mocniej
        pomyslec.
        • Gość: Mimi Re: SP 62 IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.10.06, 14:00
          Reszkowska od geografii. Ruska uczyła taka z dużym biustem (Pędziejewska???),
          od chemii pani Kasjanowicz. Od WT była Damska. Jak sobie przypomnę to dopiszę.
          • Gość: Mimi Re: SP 62 IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.10.06, 14:03
            I jeszcze biologia: pani Skwarrrrrek.
            • Gość: Mimi SP 62 IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.10.06, 00:21
              Język polski - p. Szydłowska; prowadziła też harcerstwo.
              • Gość: Matys Re: SP 62 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 11:17
                No i niesmiertelna pani Pioterk od matmy - postrach szkoly, ale dzieki niej
                mialem luz w szkole sredniej. Niezle nas pilowala.

Chodzilem do klasy chyba 8 c. W mojej klasie byli Mariusz Ubecki, Darek
                Ruczynski, pamietam raczej dziewczyny: Iwona Chwalek, Alina Sieruga, Marlena
                Zmyslinska, Kasia Jakubowska, Beata Lewicka, Ela Zmyslinska, Basia Benedict.
                Czy ktos wie, co z nimi wszystkimi sie dzieje? kazda informacja na wage zlota.

Pozdrawiam
                • Gość: Mimi SP 62 IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.10.06, 00:02
                  Matmę miałam z kimś innym ( kto to był??? Czarna dziura w tym temacie):-). Za
                  to przypomniałam sobie panią Kocieniewską od fizyki. No a dyrektorm był pan
                  Szpara, uczył mnie historii, wiecznie zabiegany. Często odwoływał nam swoje
                  zajęcia:-).
                  • Gość: Matys Re: SP 62 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 09:49
                    No, tak. Pani kocieniewska byla niesamowita. Zdarzaly jej sie rozne wpadki. Na
                    przyklad kiedys pomylily jej sie buty i przyszla w dwoch roznych. Ogolnie rzecz
                    biorac - byla bardzo mila.

Mimi, czy masz jakies wiesci o ludziach z naszego rocznika? Kto chodzil z Toba
                    do klasy?
    • Gość: . Re: SP 62 - rocznik 68 IP: *.eranet.pl 30.07.07, 16:00
      .
      • Gość: ML Re: SP 62 - rocznik 68 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 13:05
        Chodzilem do klasy p. Majcherek. Moja mama uczyla WF, wiec chyba
        ogolnie wiadomo, kto jestem. Mieszkam w Warszawie, jestem
        nauczycielem polskiego w prywatnym gimnazjum. Poza tym zona i dwoje
        dzieci. A co z reszta? Moze jakies spotkanie po latach?

Gorace pozdrowienia

M.
    • Gość: Matys Re: SP 62 - rocznik 68 IP: *.acn.waw.pl 21.09.07, 07:43
      Utworzylem podstrone o naszej klasie na portalu nasza klasa. Prosze
      sie wpisywac. Mam nadzieje, ze nie pomylilem lat, w ktorych sie
      uczyla nasza klasa w SP 62. Jesli jednak jest jakas pomylka, posze
      skorygowac. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka