ivica 26.03.03, 03:37 jestem ciekaw kiedy ten post zleci z pierwszej pozycji czyli ktos mnie przegada :) nuda nic sie nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivica Re: test 26.03.03, 19:05 wiedzialem radco ze moge na ciebie liczyc. Niech moc bedzie z toba. :) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: test 26.03.03, 20:16 ivica napisał: > wiedzialem radco ze moge na ciebie liczyc. Niech moc bedzie z toba. :) - to ja bardzo licze na Ciebie.Takich jak Ty - nam w Kraju potrzeba. Ja juz niewiele moge zrobic - nie to wyksztalcenie i nie ten wiek.LIcze jednak i mam ciagle taka nadzieje,ze ludzie mlodzi i wyksztaceni zaczna poprawiac ten Swiat wokol nas.Mozesz na mnie liczyc zawsze - jako "spolecznika". pozdrawiam Cie bardzo serdecznie radca Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: test 28.03.03, 01:11 zawstydzasz mnie :)))) przyjdzie jeszcze taki czas kiedy beda sie bardziej liczyly umiejetnosci i to co dana osoba chce przekazac a nie szmal, znajomosci i chamstwo. Kiedy to bedzie nie wiem :) ale na pewno ten czas kiedys nastapi, wierze w to!!!!!! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: test 02.04.03, 16:04 Rzeczywiście, nuda................................ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: test 02.04.03, 16:11 to moze ponudzmy sie jeszcze troche. to takie zajmujace ;))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: test 05.04.03, 03:08 ivica napisał: > to moze ponudzmy sie jeszcze troche. to takie zajmujace ;))) > > > pzdr Nie wytrzymam dłużej - idę spać... Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: test 05.04.03, 19:35 szkoda ze nie wiedzialem ze masz nocna sesje. moze kiedys indziej Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: test 06.04.03, 00:25 niestety ludzie daja sie zlapac na takie zagrywki. jego (prezydenta) uniwersalnosc powoduje iz jest popularny. podobnie postepowal Clinton, by przekonac do siebie republikanow w czasie drugirj kampanii zaczal mowic ich jezykiem tzn przejal czesc haseł republikanow i ubral w swoje piorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: test IP: *.awacom.pl 07.04.03, 21:36 JA tu z nadzieją zaglądam że nude zabije i może sie przy okazji na jakimś teście sprawdze a tu kupa!!! Nic, tylko Ivicy sie nudzi i pseudoTesty tworzy.... ach co za ludzie ;-) cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: test IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 16:36 Ivico !!! Chętnie bym cię poznała Tylko jak tak stale siedzisz przy komputerze to się obawiam, że nie znalazł byś dla mnie czsu. A szkoda. Mogło by być ciekawie....... pozdrawiam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: test IP: *.awacom.pl 19.04.03, 00:08 Ivica nawet nie próbuj bo naskarże... lepiej siedź przed kompem a nie gdzieś się włóczysz.. już od paru dni cisz!! Żyjesz?? Odezwij się!! cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: test 22.04.03, 01:58 Żyć żyje ale co cholerna grypę przeszedłem to już moje. prawie wyzdrowiały pozdrwiam 4umowiczów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: test 24.04.03, 02:19 to pisz cos a nie tylko pozadnych ludzi gdoisz :))))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: test IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 01:37 Ktoś nie śpi, żeby spac mógł ktoś.. (ale swoją drogą - nuda straszna) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: test 29.04.03, 00:00 widzisz staram sie :)))))))))) moze jak razem podziałamy to osiagniemy ilosc postow jak watek zawiszy?? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: test IP: *.awacom.pl 29.04.03, 17:01 OKi zaczynam pobijać ZETE... ;-) BKS POLONIA ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: test 04.05.03, 10:48 taki w cholere pesymistyczny watek mam stworzył :)) moze cos optymistycznego:: "Znajdzie sie cela na kolesi Leszka Millera" - zauważone pzdr. PS: Lokatorze opuszczasz sie :)) choroba, praca, czy dzieci czasu nie daja?? Odpowiedz Link Zgłoś
jollka Re: test 04.05.03, 17:36 lokator napisał: > Sto lat..... > > ......to szybko zleci. Nie przejmuj się, co oni tam wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: test IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 16:24 To moze wam cos przypomne, jak tak wam nudno! "Dusiołek" Szedł po świecie Bajdała, Co go wiosna zagrzała- Oprocz siebie - wiodł szkapę, oprocz szkapy - wołu, Tyleż tędy, co wszędy, szedł z nimi pospołu. Zachciało się Bajdale Przespać upał w upale, Wypatrzył zezem ściołkę ze mchu popod lasem, Czy dogodna dla karku - sprobował obcadem. Poległ cielska tobołem Między szkapą a wołem, Skrzywił gębę na bakier i jęzorem mlasnął, I ziewnął w niebogłosy, i splunął, i zasnął. Nie wiadomo dziś wcale, Co się śniło Bajdale? Lecz wiadomo, że szpecąc przystojność przestworza, Wylazł z rowu Dusiołek, jak połbabek z loża! Pysk miał z żabia ślimaczy - (Ze też taki żyć raczy!) - A zad tyli, co kwoka, kiedy znosi jajo. Milcz, gębo nieposłuszna, bo dziewki wołają! Ogon miał ci z rzemyka, Podogonie zaś z łyka. Siadł Bajdale na piersi, jak ten kruk po snopie - Poty dusił i dusił, aż coś warkło w chłopie! Warkło, trzasło, spotniało! Coś się stało, Bajdało? Dmucha w wąsy ze zgrozy, jękiem złemu przeczy - Słuchajta, wszystkie wierzby, jak chłop przez sen beczy! Sterał we śnie Bajdała Poł duszy i poł ciała, Lecz po prawdzie niedługo ze zmorą marudził - Wyparsknął ją nozdrzami, zmarszczył się i zbudził. Rzekł Bajdała do szkapy: Czemu zwieszasz swe chrapy? Trzeba było kopytem Dusiołka przetrącić, Zanim zdążył moj spokoj w całym polu zmącić! Rzekł Bajdała do wołu: Czemuś skąpił mozołu? Trzeba było rogami Dusiołka postronić, Gdy chciał na mnie swej duszy paskudę wyłonić! Rzekł Bajdała do Boga: O rety - olaboga! Nie dość ci, żes potworzył mnie, szkapę i wołka, Jeszcześ musiał takiego zmajstrować Dusiołka? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: test 11.06.03, 01:35 ale to podforum dziadzieje. dorwalo sie tu kilku pieniaczy i debili i bluzgaja. ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: test IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.03, 12:23 ivica napisał: > ale to podforum dziadzieje. dorwalo sie tu kilku pieniaczy i debili i bluzgaja. > ehhhh Ach, a ja ci taki wierszyk wyslalam!!! bez pozdr. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: test 11.06.03, 17:11 Gość portalu: Europejka napisał(a): > Ach, a ja ci taki wierszyk wyslalam!!! > bez pozdr. :)) to ci tak odpowiem. jakby bylo do mnie to po mailu by doszlo. a tak to dla publiki :))) z goracymi pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: test IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.03, 23:30 > to ci tak odpowiem. jakby bylo do mnie to po mailu by doszlo. a tak to dla publ > iki :))) > > z goracymi pozdrowieniami Maila boje sie wyslac! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: test 12.06.03, 00:20 a to niby czemu :)) (grzecznie i spokojnie zapytuje) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: up - niech u gory bedzie cos bez agresji 27.06.03, 12:39 ivica napisał: Co jest do cholery? Co to za nowe zwyczaje? PS. Najpopularniejszy wątek. No, no.... Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: up - niech u gory bedzie cos bez agresji 27.06.03, 22:26 To dzialanie majace na celu wyprowadzic z rownnowagi Lokatora by ten zapomnial o sobocie i zjawil sie w Galerii :))))) Odpowiedz Link Zgłoś