atagadt 10.11.06, 15:34 słyszałem że za flachę gnoja można kupić sobie głos na ....., a za pół litry nawet na wyższe podium ale czy można zaufać, a jak wytrzeźwieją??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atagadt Re: ile kosztuje 10.11.06, 15:41 atagadt napisała: > słyszałem że za flachę gnoja można kupić sobie głos na ....., a za pół litry > nawet na wyższe podium ale czy można zaufać, a jak wytrzeźwieją??? I nie piszę po to by promować taką formę zdobywania władzy tylko po to by pod sklepami nie szczali i tak nie śmierdziało, wiem że wielu mnie za to lubić nie będzie ale czy ja chce źle??? Odpowiedz Link Zgłoś
atagadt Re: ile kosztuje 10.11.06, 15:58 staszek-boryna napisał: > No dobra ale kto stawia??? zrób sobie spacerek , może się spotkamy i wychlejemy coś razem, a czy to jest ważne jak darmo prawie to co za problem??? Odpowiedz Link Zgłoś
tabula-rasa1 Re: ile kosztuje 10.11.06, 18:14 cztery lata temu pod Kubą sponsorował Buła z Tukanem teraz tukan wyjechał za chlebem Odpowiedz Link Zgłoś
atagadt Re: ile kosztuje 10.11.06, 19:13 tabula-rasa1 napisał: > Marian w poniedziałek stawiasz, a najlepiej przejdź się kołó Rdku i nie ch ci > kaszana przypomni o portfelu, cztery lata temu kilka buzunów wykreowało bułę, > teraz buła ucieka i nie ma kto saponsorować, a dfo Czołowa za daleko i na góry > tez nie podrodze i pani M.Cz może ubiec i nie ma gdzie wypić może nie potrzebnie temat ruszyłem ale kto wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
u510 Re: ile kosztuje 10.11.06, 21:03 Ja pamiętam doskonale, ale SAMOCHÓD Z DEBILNĄ PIOSENKĄ WYBORCZĄ SPONSOROWANY PRZEZ SZUSZMANA. Nie wspomnę o TIR-ach z "artystami" i browarem "za free". Ale ty pewnie tego nie pamiętasz - nie martw się - wielu mieszkańców na pewno pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
atagadt Re: ile kosztuje 10.11.06, 21:10 u510 napisał: > Ja pamiętam doskonale, ale SAMOCHÓD Z DEBILNĄ PIOSENKĄ WYBORCZĄ SPONSOROWANY PR > ZEZ SZUSZMANA. > Nie wspomnę o TIR-ach z "artystami" i browarem "za free". > Ale ty pewnie tego nie pamiętasz - nie martw się - wielu mieszkańców na pewno p > amięta. myślę że wszyscy wszystko pamiętają i żelozka i "maszą marię" i tamte głupie, śmieszne czasy ale też mówię o takiej współczesnej chorobie - "nie pamieci narodowej" Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Re: ile kosztuje 10.11.06, 21:14 Jasne ze tak, pamietamy i widzimy kto nie placi uczciwie a pcha sie do koryta. Wybory- cenzurka dla władzy. Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
atagadt Re: ile kosztuje 10.11.06, 21:23 herkus-monte napisał: > Wybory- cenzurka dla władzy. Ludziom trzeba chleba i igrzysk. Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: ile kosztuje 13.11.06, 21:14 edziu55 napisał: > tandeta... może i tandeta ale obroty się podwoiły i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: ile kosztuje 14.11.06, 14:52 sauber1 napisał: > edziu55 napisał: > > > tandeta... > może i tandeta ale obroty się podwoiły i nie tylko Ale skromni sklepikarze??? nawet mi nie podziękują, a myślę że jest za co? Odpowiedz Link Zgłoś