krysmat 02.12.06, 18:23 Czy ktos jeszcze w to wierzy?Co na to nasi radni woj?Co na to nasz prezydent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facet.36 Re: Bezstronny marszalek? 02.12.06, 23:17 nic - przeciez dla nich wszystko jest oki! Odpowiedz Link Zgłoś
marboro2 Re: Bezstronny marszalek? 03.12.06, 00:51 No tak prezydent miasta Dombrowicz nie umie pozyskiwac srodkow z UE marszalek chce grabic srodki przeznaczone dla Bydgoszczy.A co na to nasi radni zero odzewu? Odpowiedz Link Zgłoś
aras34 dziennikarstwo w Bydgoszczy po prostu leży 03.12.06, 11:00 Zobaczcie sami. Express to już własność Bauera, więc wyżej pempka pismaki nie podskoczą - Kpecowi, czyli niemcom z MVV krzywdy nie zrobią i od początku tygodnia walą w ratusz o przejęciu udziałów w naszej bydgoskiej firmie. Gazeta zajmuje się tylko temetami zastępczymi i pierdołkami, ja nie widzę tekstów probydgoskich, walczących z obłudą polityczną czy obroną mieszkańców Bydgoszczy. Pomorska, nie wiem kto ją w Bydgoszczy czyta. Ogólnie, dziennikarstwo jest brdzo słabe, brak dziennikarstwa śledczego, nie wspomnę o żenującej w swym poziomie TVB. O czym ważnym, my mieszkańcy możemy się z mediów dowiedzieć, według mnie o tym co pozwoli puśćić czy napisać redaktor naczelny każdej z redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: dziennikarstwo w Bydgoszczy po prostu leży 03.12.06, 11:25 Dodam do tego - jeśli chodzi o pomorską. Że w piątek to w bydgoszczy czyta się chyba toruńskie wydanie. Toruń to toruń tamto a co mnie ta mieścina intersuje ? Ciekawy jestem czy na podobne wyskoki pozwalają sobie w toruńskim wydaniu - to jest czy pozwalają sobie aby były 3,4 artykuły o bydgoszczy. Pod tym wzgledem jednak exspres jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
q_b.a Re: Aładowicz milczy? 03.12.06, 11:40 jak to możliwe ,ze taki piewca i lokalny partiota milczy jak grób? Chyba ,ze o Bydgoszczy nie ma juz co pisac, bo w tym "pieknym" miescie nic sie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Aładowicz milczy? 03.12.06, 13:51 Wreszcie dorobiłeś się internetu, biedaku, w domu! To dopiero wyczyn! Odpowiedz Link Zgłoś
pellegrini Re: dziennikarstwo w Bydgoszczy po prostu leży 20.12.06, 22:08 TVB to żadne dziennikarstwo, co najwyżej kronika. Jak w XXI wieku coś takiego może firmować 2-milionowy region??? Jak czytam, jakieś gierki uprwiają, w wybory się mieszają - że też nie ma nikogo, kto twardą ręką wziąłby to wszystko krótko? Nakupowali sprzętu, nabudowali studiów, a poziom - jak z dzielnicowej kablówki z siedzibą w piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś