maximus100 24.01.07, 01:17 prosze o slowa otuchy dla prezydenta. niech wie ze mieszkancy sa z nim prosze wpisywac tylko dobre slowa otuchy i wsparcia potrzebuje go zapraszam obiektywnych mieszkancow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semeon Re: otucha dla Dombrowicza 24.01.07, 01:55 A czy twoim zdaniem, tylko chwalący są obiektywni? Odpowiedz Link Zgłoś
jaclomir Re: otucha dla Dombrowicza 24.01.07, 02:48 wiadomo.. chwalacy = obiektywny. hahaha! ktos tu się na głowy z kims pozamieniał.. dobry trollik, dobry <głaszcze po główce> Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: otucha dla Dombrowicza 24.01.07, 07:21 ten wątek jest chyba najgłupszy na tej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
marjan17 Nie gadajecie z tym maximusem100 24.01.07, 08:04 prowokuje Was , ten gość jest totalnie pusty , nie ma zielonego pojęcia o niczym.To toruński kretyn , który Was wkręca. Odpowiedz Link Zgłoś
bartas1 Re: otucha dla Dombrowicza 24.01.07, 08:30 panie dombrowicz , nie przejmuj sie pan , może jest ktos gorszy i bardziej nieudaczny w Polsce , może nie jest pan ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: bartas 24.01.07, 16:09 bartas1 napisał: > panie dombrowicz , nie przejmuj sie pan , może jest ktos gorszy i bardziej > nieudaczny w Polsce , może nie jest pan ostatni prosilem o slowa otuchy a niebezpodstawne ataki czytaj ze zrozunieniem Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin8 Re: bartas 09.10.07, 05:28 No przeciez to sa slowa otuchy (chociaz ja nie wiem czy realne - mysle ze KonDom to najwieksza dupa we wszechswiecie). Inne przez gardlo (palce?) nie przejda. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin8 Re: otucha dla Dombrowicza 09.10.07, 05:26 > niech wie ze mieszkancy sa z nim > prosze wpisywac tylko dobre slowa otuchy i wsparcia ROTFL XD Troche ci oksymoron wyszedl wiesz? Chcesz "pokazac" jak to mieszkancy "sa z nim", a linijke pozniej prosisz zeby nie pisac negatywnych opinii. I naprawde KonDom jest az tak glupi, ze bedzie sie cieszyl z wyzebranego "poparcia"? LOL :))))))))) Jedyne co moge KonDomowi powiedziec to: spieprzaj na szczaw z tymi swoimi marketami, zablokowanym Fordonem, reszta "genialnych" pomyslow i swoim falszywym, gburowatym usmieszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bydziooutsider Re: otucha dla Dombrowicza 24.10.07, 19:10 Tego się nie da zrobić z perspektywy mieszkańca Bydgoszczy! No, może gdybym był emerytem z domkiem, któremu wyremontowano drogę przed domem? Chociaż sam niewiem, dlaczego myślę, że emeryci mogliby go wspierać. Jest jedno w czxym jest naprawdę dobry! Świetnie wspiera Toruń kosztem Bydzi! No i przyczynia się do tego, że PKP zyska klientelę i poprawi (może) jakość połączeń, bo samolotów juz nie będzie. Jeździmy rowerami, bo samochodem to raczej sie nie da! Dba o nasze zdrowie. Zobacz ile dobroci w tym ludku. Odpowiedz Link Zgłoś
m.wolnik Re: otucha dla dombrowicza ??? 22.04.08, 19:46 jak zamknął internet urzednikom w ratuszu niewielu mu juz pójdzie na ręke, tymbardziej ci namaszczeni te 100 czy 200 osób łatwiej inwigilować i zajrzeć co robią w pracy urzędnicy zamiast pracowac, a ci co teraz maja twierdzą że mogą do bólu surfowac po internecie bo tych nie swoich ubyło i internet sie nie grzeje dalej allegro giełda papierów rynek bankowy m-bank i google nasza klasA i laski w sieci urzywaja i sie smieją z kolesi co nie mają interentu większość dyrektorów zastepców i kierowników ma internet jakby był im do czegoś potrzebny, poza spijaniem kawki i łażeniem po urzędzie niewiele oni tu robia, szary pracownik urzędu to osoby , które cos tu robią wogóle i właśnie oni odczuwaja brak internetu bo załatwienie czegokolwiek bez internetu to juz brak narzedzia tak jak telefonu pod ręką , nie cieszcie się urzędnicy namaszczeni przez kostka wasze strony zapisuje serwer urzedu i was za to pewnie rozliczą, swego rodzaju kuriosum jest wybór niektórych pracowników którym dano internet odrazu widać sldowskie powiązania dyrektora i jego polpeczników nie wspomnę o jaki wydział ważny chodzi ja biedna kobitka nie mam i mam to w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
marsianin Re: otucha dla dombrowicza ??? 26.08.08, 23:20 Oj !! nagrabiłeś sobie p.Dąmbrowicz , pomyliły się tobie miasta , zrażiłeś do siebie starych bydgoszczan i kibiców(tych prawdziwych), miłośńików sztuki i artystów .... . Pozostała tylko lobotomia ... ,i przeprowadzka do Torunia ..... Odpowiedz Link Zgłoś
bydziooutsider Re: otucha dla Dombrowicza 24.04.08, 07:03 Rzuciłem okiem co tam w "obiektywnym dupowłażeniu"? Widzę, maximus, że słabo sołtysowi idzie! Oj, ludek nie ma specjalnego uznania! A sam ma takie dobre samopoczucie - twórca najwiekszego miasta powiatowego w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
an59za Re: otucha dla Dombrowicza 11.05.08, 18:42 Z przyjemnością. takiego palanta jak Kondom daleko szukać. Nadaje się najwyżej na szatniarza, wynajmującego krawaty w PRL-owskich knajpach. Odpowiedz Link Zgłoś
bara.nek Re: otucha dla con.doma.icza 03.06.08, 21:48 gorzej ten jego szczerzy usmiech jak widzą to mówia to jakiś zabugowiec, zakompleksiały łysol Odpowiedz Link Zgłoś
3michi.3 Re: otucha dla Dombrowicza 23.01.14, 15:18 Jeszcze mało miasto okradł i otucha dla takiego ? Kasa pozostawiona dla następcy była nie do sprawdzenia i kto tu pisze o tą otuchę sami swoi co zysk wieki finansowy mieli ! Odpowiedź brzmi NIE I NIGDY ! Odpowiedz Link Zgłoś