mama_idalki 29.01.07, 18:58 8 lutego w Savoyu po 20/25zł Która idzie? Andzina, nie wyrywaj się tak- przecież już Ci zaklepałam miejsce ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzina Re: Strachy na lachy 29.01.07, 20:55 Nawet nie wiesz, jak bardzo bym chciała, ostatnio mam fioła na punkcie ich nowego singla, ale w tym miesiącu idę już na koncert Martyny, do teatru, a jeszcze walentynki się szykują, więc z mężusiem na jakieś kino wyskoczymy... szkoda, że teraz, jakby tak za miesiąc, to chętnie bym poszła. sorry Kaśka, ale nie mogę :( Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Strachy na lachy 29.01.07, 21:53 hmmmm ja to bym się na Strachy wybrała-mi tez się podobają ich piosenki.Szkoda ze tylko Roxy Fm puszcza ich kawałki...no ale w sumie dziękowac Bogu ze oni nadają tez w bydzi. Tylko z kim ja zostawię mojego maluszka,mąz poza bydzią,babcia nie dojedzie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mapi75 Re: Strachy na lachy 29.01.07, 22:13 strachy w trójce też puszczają :)jeszcze w zyciu w savoyu nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: Strachy na lachy 30.01.07, 17:16 a ja znowu jakas nie w temacie:(...nie wiem co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: Strachy na lachy 30.01.07, 20:56 Natalya, a "Dzień dobry , kocham Cię" nie słyszałaś? na pewno, tylko teraz nie kojarzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: Strachy na lachy 30.01.07, 20:50 to prawda, w "trójce" bardzo często leci, a savoyem się nie przejmuj ja byłam tam raz, ale strasznie zawyżyłam poziom wieku :) - a dodam, że było to kilka lat temu i byłam wtedy bliżej 20 niż 30... nie wiem na ile zmienił się ten klub teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: Strachy na lachy 04.02.07, 14:37 To co Doma- idziesz? Bo ja na dzień dzisiejszy na 99% tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: Strachy na lachy 04.02.07, 14:27 Andzina serce mi łamiesz babo.. No ale Twoja strata :P Odpowiedz Link Zgłoś
loola74 Re: Strachy na lachy 30.01.07, 20:52 Ja na Strachy bym poszła, byle nie do Savoya. Niedawno słyszalam jak było tam na koncercie Heya, wiec dzieki bardzo. Trójka magluje juz kolejny kawałek z Piły Tango, trzeba słuchac wlasciwego radia. Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Strachy na lachy 30.01.07, 22:19 akurat ostatnimi czasy sie jakos przyssałam do roxy i trójki dawno nie odpalałam,ale czas powrócic. ciezko mi sobie wyobrazic koncerty w savoy-u:D a własnie-jak było na Hey-u?chciałam isc,bo to moja ulubiona kapela z lat szczeniecych,ale tesciowa przyjechała:( Odpowiedz Link Zgłoś
loola74 Re: Strachy na lachy 30.01.07, 23:11 na Heyu organizacja była do kitu, godzina koncertu niejasna - inna na plakatach, inna w klubie, do tego opoznienie. Hey podobno zagral same "pościelówy" a potem wszyscy wypad bo o 20.00 dyska... niemalże zacytowałam świadka wydarzen. natomiast koncert Heya w Kuzni na którym bylysmy z Jusią wspominam dobrze, nie liczac małego incydentu z szatnią... Odpowiedz Link Zgłoś