rhemek 23.11.01, 10:31 Ale szczerze. Podajcie piewsze skojarzenia, ktore wam przyjda do glowy. ale bez jaj i wyglupow. Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ochman Re: co wam sie kojarzy z nazwa NETBiT? IP: 194.203.162.* 23.11.01, 10:36 piwo i kielbaski??? (bez obrazy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: co wam sie kojarzy z nazwa NETBiT? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.11.01, 10:54 Mi z NETBiTem kojarzy się sztuczny słodzik do herbaty podawany w takich ilosciach, że aż mdli. I jeszcz jedna sprawa, ale o tym przemilczę, bo nie ma się czy chwalić i lepiej zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: co wam sie kojarzy z nazwa NETBiT? 02.12.01, 18:47 Gość portalu: fin napisał(a): > Mi z NETBiTem kojarzy się sztuczny słodzik do herbaty podawany w takich ilosci > ach, że aż mdli. > I jeszcz jedna sprawa, ale o tym przemilczę, bo nie ma się czy chwalić i lepiej > zapomnieć. Ja przemilczalem wczesniej ten Twoj post, ale teraz wiem jednak ze nie pozostaje mi nic innego, jak sie pod nim podpisac z pelnym poparciem dla tego co ty napisales. KroTosS "juz nieslodzacy" Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Idzie burza, zbieraja sie gromy na moja glowe? 02.12.01, 18:48 Tak jest czy mi darujecie tym razem??? KroTosS Ps.Przypominam jednak ze "w kazdej bajce jest ziarnko prawdy" Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Idzie burza, zbieraja sie gromy na moja glowe? 02.12.01, 18:54 Kroti, nie przesadzasz? zakladajac stowarzyszenie chodzilo chyba o to, by zasypac dol pomiedzy miastami. mozna dyskutowac o drazliwych tematach, ale tak by nikogo nie urazic. My musimy dawac przyklad zgody. inaczej to stowarzyszenie nie ma sensu. Musimy szukac drog ponad podzialami. I nikt nie pisze nic przeciwko tobie, to ty raczej stale starasz sie osadzac innych. Pozdrawiam cie Kroti Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Idzie burza, zbieraja sie gromy na moja glowe? 02.12.01, 19:06 A co tu do cholery jasnej mam ja wspolnego??? moze wyluzuj Rhemek co??? O gromach pisalem tylko w aspekcie tego ze mozliwe iz za ten post zostane wdeptany w ziemie przez reszte NetBiT'u nic innego!!! A wracajac do tematu.. nie przesadzam, skoro widza nas tak inni to tak po prostu jest, a ja tez to dzis zobaczylem. Dodam jeszcze ze gdyby to zwrot: "inni to tak widza" nie jest wysnuty tylko na podstawie postu Fina. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Idzie burza, zbieraja sie gromy na moja glowe? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 20:26 musze cie zawiesc kroti ode mnie nic nie dostaniesz, ani buzi, ani po buzi ja tam lubie na slodko (wole cukier niz slodzik) Odpowiedz Link Zgłoś
k_rzyzak Re: Do Krotiego.dedykacja............ 03.12.01, 20:28 Gość portalu: Ted® napisał(a): > musze cie zawiesc kroti ode mnie nic nie dostaniesz, ani buzi, ani po buzi > ja tam lubie na slodko (wole cukier niz slodzik) Odpowiedz Link Zgłoś