Dodaj do ulubionych

co wam sie kojarzy z nazwa NETBiT?

23.11.01, 10:31
Ale szczerze. Podajcie piewsze skojarzenia, ktore wam przyjda do glowy. ale bez
jaj i wyglupow.
Rhemek
Obserwuj wątek
    • Gość: ochman Re: co wam sie kojarzy z nazwa NETBiT? IP: 194.203.162.* 23.11.01, 10:36
      piwo i kielbaski???
      (bez obrazy)
    • Gość: fin Re: co wam sie kojarzy z nazwa NETBiT? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.11.01, 10:54
      Mi z NETBiTem kojarzy się sztuczny słodzik do herbaty podawany w takich ilosciach, że aż mdli.
      I jeszcz jedna sprawa, ale o tym przemilczę, bo nie ma się czy chwalić i lepiej zapomnieć.

• krotoss Re: co wam sie kojarzy z nazwa NETBiT? 02.12.01, 18:47
        Gość portalu: fin napisał(a):

> Mi z NETBiTem kojarzy się sztuczny słodzik do herbaty podawany w takich ilosci
        > ach, że aż mdli.
        > I jeszcz jedna sprawa, ale o tym przemilczę, bo nie ma się czy chwalić i lepiej
        > zapomnieć.

Ja przemilczalem wczesniej ten Twoj post, ale teraz wiem jednak ze nie pozostaje
        mi nic innego, jak sie pod nim podpisac z pelnym poparciem dla tego co ty
        napisales.

KroTosS "juz nieslodzacy"

• krotoss Idzie burza, zbieraja sie gromy na moja glowe? 02.12.01, 18:48
          Tak jest czy mi darujecie tym razem???

KroTosS

Ps.Przypominam jednak ze "w kazdej bajce jest ziarnko prawdy"
          • rhemek Re: Idzie burza, zbieraja sie gromy na moja glowe? 02.12.01, 18:54
            Kroti, nie przesadzasz?
            zakladajac stowarzyszenie chodzilo chyba o to, by zasypac dol pomiedzy miastami.
            mozna dyskutowac o drazliwych tematach, ale tak by nikogo nie urazic.
            My musimy dawac przyklad zgody.
            inaczej to stowarzyszenie nie ma sensu.
            Musimy szukac drog ponad podzialami.
            I nikt nie pisze nic przeciwko tobie, to ty raczej stale starasz sie osadzac
            innych.
            Pozdrawiam cie Kroti
            Rhemek
            • krotoss Re: Idzie burza, zbieraja sie gromy na moja glowe? 02.12.01, 19:06
              A co tu do cholery jasnej mam ja wspolnego??? moze wyluzuj Rhemek co??? O
              gromach pisalem tylko w aspekcie tego ze mozliwe iz za ten post zostane
              wdeptany w ziemie przez reszte NetBiT'u nic innego!!!

A wracajac do tematu.. nie przesadzam, skoro widza nas tak inni to tak po
              prostu jest, a ja tez to dzis zobaczylem. Dodam jeszcze ze gdyby to
              zwrot: "inni to tak widza" nie jest wysnuty tylko na podstawie postu Fina.

KroTosS
              • Gość: Ted® Re: Idzie burza, zbieraja sie gromy na moja glowe? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 20:26
                musze cie zawiesc kroti ode mnie nic nie dostaniesz, ani buzi, ani po buzi
                ja tam lubie na slodko (wole cukier niz slodzik)
                • k_rzyzak Re: Do Krotiego.dedykacja............ 03.12.01, 20:28
                  Gość portalu: Ted® napisał(a):

> musze cie zawiesc kroti ode mnie nic nie dostaniesz, ani buzi, ani po buzi
                  > ja tam lubie na slodko (wole cukier niz slodzik)

• krotoss Dzieki ze nie bijecie o łaskawcy (no txt) 03.12.01, 20:35

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka