Gość: ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.09, 17:52 osk yogi to wielka porażka, odwoływanie jazd, zapach alkoholu w ośrodku i niechlujny własciciel, który też trzeżwościa nie grzeszy, zdecydowanie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: OSK YOGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 08:28 Ale dlaczego odradzasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: OSK YOGI IP: *.chello.pl 13.12.09, 21:10 chyba napisala dlaczego odradza, ja robie kurs w Łukaszu i jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: OSK YOGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 21:33 Ale ja bardzo lubię zapach alkoholu więc co tu odradzać ? To Łukasza jeszcze nie zamkneli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakerbery Re: OSK YOGI IP: *.chello.pl 14.12.09, 09:25 faktycznie ten gosc przepomina misia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behappy Re: OSK YOGI IP: *.chello.pl 15.12.09, 23:44 powinien sie ktos tym osrodkiem zainteresowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cabbanos Re: OSK YOGI IP: *.chello.pl 19.12.09, 08:44 Ja jezdzilem z Piotrkiem, spoko gościu ale non stop narzekał na szefa ze nie płaci ze kontroluje, ze ma pretensje o wszystko. Co do woni alkoholu to kiedys mialem takie udczucie ze czuc alkohol, ale p. Grzesiek byl mocno wyperfumowany. kto wie dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi NIE Yogi nie IP: *.chello.pl 31.01.10, 03:37 nie polecam yogi, lepszy jest tiguan, marcin czyni cuda. sprawdzcie. zagorze na łakach Odpowiedz Link Zgłoś