intervention 04.03.07, 19:44 miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,78943,3949518.html Ja napisze od razu że jestem, mój wynik to 43 :) A Wam ile wyszło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_zet Re: czy jesteś prawdziwym bydgoszczaninem? 04.03.07, 19:50 "Twój wynik: 47. ty chyba nie jesteś stąd" Psiakrew, zdemaskowali mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: czy jesteś prawdziwym bydgoszczaninem? 04.03.07, 19:51 Twój wynik: 46. ty chyba nie jesteś stąd - wesole :))) radca Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: czy jesteś prawdziwym bydgoszczaninem? 04.03.07, 20:06 Za duzo pytań o toruń po co to ? 42. jesteś prawdziwym bydgoszczaninem Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: czy jesteś prawdziwym bydgoszczaninem? 04.03.07, 20:22 Masz rację tiss ,po co ciągle ten Toruń ? Mój wynik również 42-jesteś prawdziwym bydgoszczaniniem. Odpowiedz Link Zgłoś
br594 Re: czy jesteś prawdziwym bydgoszczaninem? 04.03.07, 20:46 Faktycznie dziwny ten test. Ciągłe odnoszenie do Torunia, Po co? Mój Wynik :42. jesteś prawdziwym bydgoszczaninem Odpowiedz Link Zgłoś
patriota_lokalny Re: czy jesteś prawdziwym bydgoszczaninem? 04.03.07, 20:21 44. Jestem tubylcem Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: czy jesteś prawdziwym bydgoszczaninem? 04.03.07, 20:30 wynik: 44. jesteś prawdziwym bydgoszczaninem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mosee Re: czy jesteś prawdziwym bydgoszczaninem? 04.03.07, 20:36 "Twój wynik: 40. jesteś prawdziwym bydgoszczaninem" A pierniki oczywiscie najlepsze u Sowy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Re: czy jesteś prawdziwym bydgoszczaninem? 04.03.07, 20:53 Uzyskałem 44 pkt. Pierniki zapewne jednak najsmaczniejsze są w Toruniu. Ale Bydgoszcz, to metropolia, natomiast Toruń to miasteczko! Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka no comment;) 04.03.07, 21:02 Twój wynik: 43. jesteś prawdziwym bydgoszczaninem Odpowiedz Link Zgłoś
patriota_lokalny Do Torunianki 04.03.07, 22:17 W związku z wynikiem testu gratuluję awansu społecznego Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: czy jesteś prawdziwym bydgoszczaninem? 05.03.07, 18:34 rokoman napisał: > Uzyskałem 44 pkt. Pierniki zapewne jednak najsmaczniejsze są w Toruniu. Ale > Bydgoszcz, to metropolia, natomiast Toruń to miasteczko! rokomanie, bez przesady z tą metropolią i miasteczkiem;) Bydgoszcz większa jest od Torunia i to jest fakt. A pierniki toruńskie dobre są, podobnie jak ciasta od Sowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 43 !!! 04.03.07, 21:21 Czyli jestem bydgoszczaninem z krwi i kosci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: 43 !!! 05.03.07, 18:49 43- czy ten test aby nie ma trochę na celu wmówienia Bydgoszczanom animozji do Torunia ? Natomiast ja daję autorom wynik: nie jesteście prawdziwymi Bydgoszczaninami- dzięki jednemu z pytań- skąd te wieczne legendy, że Fordon ma 80 tys osób ? Wiecznie w kółko tu i ówdzie powtarzane są te nieprawdziwe dane, a wystarczy docztać co trzeba, żeby wiedzieć, że na Fordonie mieszka ok 67 tys osób Odpowiedz Link Zgłoś
mosee Re: 43 !!! 05.03.07, 19:52 ser.86 napisał: >na Fordonie mieszka ok 67 tys osób NA??!?! Hmm, poprawnie jest "w Fordonie". 70 600 to nie 80 tys. ale zawsze wiecej niz 67... :P Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: 43 !!! 05.03.07, 20:03 Przemiennie to piszę/mówię :) ale w teście zaznaczyłem "w" Ale skąd te 70600 ?, Bo ja mam dane z ostatniego Kalendarza Bydgoskiego- tam są co roku aktualizowane z poszczególnych osiedli- wzięte z Urzędu Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
poklepywacz Re: 43 !!! 05.03.07, 20:12 43...hehe coz za test:]] ale wydawalo mi sie ze Polonia zmienila barwy na czerwono-białe..choc moge sie mylic na żużlu z 6 lat nie byłem Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: 43 !!! 05.03.07, 21:32 Mialem 40 - prawdziwy bydgoszczanin, ponoc;) Poklepywacz, masz racje - myslisz sie:P Polonia zmienila barwy na bialo-czerwone, nie na czerwono-biale:P Jestem rycerzem i herbem mojej druzyny jest Gryf, naturalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
poklepywacz Re: 43 !!! 05.03.07, 22:48 coolek napisał: > > Poklepywacz, masz racje - myslisz sie:P Polonia zmienila barwy na > bialo-czerwone, nie na czerwono-biale:P > lubie miec rację kiedy sie myle i na odwrót:]]... ..a na poważnie z kolejnosci kolorow nie za bardzo jestem.wstyd przyznac ze nawet nie wiedzialbym jak przypiac pionowo polską flagę??!! Odpowiedz Link Zgłoś
babb Re: czy jesteś prawdziwym bydgoszczaninem? 05.03.07, 21:39 42 - hurra nadal jestem prawdziwym bydgoszczaninem Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: czy jesteś prawdziwym bydgoszczaninem? 05.03.07, 21:55 No proszę, 43 - jestem prawdziwym Bydgoszczaninem, takim się zawsze czułem choć pozytywnego wyniku w tej ankiecie nie mogłem być pewny... Mi osobiście najmniej pasowało 7 pytanie, na rondach nie boję się ruchu, Bydgoszczan, czy ogółu obcych ale babsztyli w jakichś służbowych cieńkolach i seicento na warszawskich tablicach które nawet na środku ronda Jagiellonów potrafią gadać przez komórkę i nie widzieć nikogo innego poza czubkiem własnego nosa, nawet gdy ten ktoś inny akurat zjeżdża z ronda - jakis czas temu miałbym pierwszą w zyciu stłuczkę właśnie przez taką, ekhem, "biznesłomen", skoro takie z nich światowe królowe biznesu i tak są zapracowane to czemu nie sprawią seobie głupiego zestawu głośnomówiącego - przecie to wydatek rzędu śmiesznych 20 złotych a od jakiegos czasu obserwuję takie osobniczki przejeżdżając przez ronda środkami komunikacji miejskiej i widzę że to nagminne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
woyoy Re: czy jesteś prawdziwym bydgoszczaninem? 05.03.07, 22:11 No dobra, przyznam się. Ja tylko udaje, że jestem z Bydgoszczy! Tak na serio to jestem z Zawiercia :) Ale zawsze marzyłem aby być Bydgoszczaninem! Odpowiedz Link Zgłoś