Gość: unsatisfied IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 21:34 Polityk mnie , czy ja jego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zonc Re: Kto kogo potrzebuje IP: *.awacom.pl 17.05.03, 21:37 Powinno być że ty jego a on ciebie... on twego głosu a ty jego mądrej polityki... a jest tak że on potrzebuje ciebie a potem ma nas gdzieś!! cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Kto kogo potrzebuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 21:40 Gość portalu: zonc napisał(a): > Powinno być że ty jego a on ciebie... on twego głosu a ty jego mądrej > polityki... a jest tak że on potrzebuje ciebie a potem ma nas gdzieś!! > > > cze pozdr Skoro ma mnie gdzieś ( tzn, w d... ) , to ja jego nie potrzebuję , bo nie lubie smrodu i małych pomieszczeń . Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Kto kogo potrzebuje 17.05.03, 21:44 Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > Polityk mnie , czy ja jego ? - potrzebujemy sie wszyscy nawzajem. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Kto kogo potrzebuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 21:48 radca napisał: > Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > > > Polityk mnie , czy ja jego ? > > - potrzebujemy sie wszyscy nawzajem. > > radca Być może polityków jak Ty to bym potrzebował , lecz takich co mnie mają gdzieś , nie potrzebuję . To oni zas potrzebują , lecz nam są mało potrzebni . Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Kto kogo potrzebuje 17.05.03, 22:02 Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > Być może polityków jak Ty to bym potrzebował , lecz takich co mnie mają > gdzieś nie potrzebuję . To oni zas potrzebują , lecz nam są mało potrzebni . - politykow mozemy sobie wybierac,ale dlaczego sie tak zawsze nacinamy ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Kto kogo potrzebuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 22:06 radca napisał: > Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > > > Być może polityków jak Ty to bym potrzebował , lecz takich co mnie mają > > gdzieś nie potrzebuję . To oni zas potrzebują , lecz nam są mało potrzebn > i . > > - politykow mozemy sobie wybierac,ale dlaczego sie tak zawsze nacinamy ? > > radca Bo nie odrobaczyliśmy elit politycznych . Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Kto kogo potrzebuje 17.05.03, 22:13 Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > radca napisał: > > > Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > > > > > Być może polityków jak Ty to bym potrzebował , lecz takich co mnie ma > ją > > > gdzieś nie potrzebuję . To oni zas potrzebują , lecz nam są mało pot > rzebn > > i . > > > > - politykow mozemy sobie wybierac,ale dlaczego sie tak zawsze nacinamy ? > > > > radca > Bo nie odrobaczyliśmy elit politycznych . - i dalej "ludzie - ludziom gotuja ten los " radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Kto kogo potrzebuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 22:18 radca napisał: > Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > > > radca napisał: > > > > > Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > > > > > > > Być może polityków jak Ty to bym potrzebował , lecz takich co mn > ie ma > > ją > > > > gdzieś nie potrzebuję . To oni zas potrzebują , lecz nam są mał > o pot > > rzebn > > > i . > > > > > > - politykow mozemy sobie wybierac,ale dlaczego sie tak zawsze nacinam > y ? > > > > > > radca > > Bo nie odrobaczyliśmy elit politycznych . > > - i dalej "ludzie - ludziom gotuja ten los " > > radca Mam nadzieję , że to ta wypowiedź nie tyczy się mnie , lecz postkomuchów , którzy ten los już zgotowali . Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Kto kogo potrzebuje 17.05.03, 22:22 Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > radca napisał: > > > Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > > > > > radca napisał: > > > > > > > Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > > > > > > > > > Być może polityków jak Ty to bym potrzebował , lecz takich > co mn > > ie ma > > > ją > > > > > gdzieś nie potrzebuję . To oni zas potrzebują , lecz nam s > ą mał > > o pot > > > rzebn > > > > i . > > > > > > > > - politykow mozemy sobie wybierac,ale dlaczego sie tak zawsze na > cinam > > y ? > > > > > > > > radca > > > Bo nie odrobaczyliśmy elit politycznych . > > > > - i dalej "ludzie - ludziom gotuja ten los " > > > > radca > Mam nadzieję , że to ta wypowiedź nie tyczy się mnie , lecz postkomuchów , > którzy ten los już zgotowali . - oczywiscie ,ze tych... radca Odpowiedz Link Zgłoś