p37p 10.05.07, 21:25 Czy ktoś zapytał innych kierowców jak polski niemiec jechał przez miasto?? a tu pytania kogo wina?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michelle.ma.belle Re: Chłopiec potrącony przez bmw 11.05.07, 14:27 Z tego, co mu zrobił, to wywnioskowaliśmy, że koło 120 km/h. Znałam "Kudłatego", bo takie miał przezwisko, chodził ze mną do jednej szkoły. Gdy dziś dowiedzieliśmy się o jego śmierci nie byliśmy w stanie funkcjonować. Za "Kudłatego" była msza. W Bazylice. W Bydgoszczy teraz leje. Mam wrażenie, że to niebo płacze razem z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
flavis1 Re: Chłopiec potrącony przez bmw 11.05.07, 14:37 Mati, zawsze wesoły, jaja z nim mozna bylo robic zawsze, nigdy sie z nim nie nudzilem.... na zawsze bedzie w mojej pamieci flavis <from wspolnota Mlodziezy Misjonarskiej> Odpowiedz Link Zgłoś
michelle.ma.belle Re: Chłopiec potrącony przez bmw 11.05.07, 18:51 Dodano: Mateuszowi została poświęcona strona: spkudlaty.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jimmy91 Re: Chłopiec potrącony przez bmw 11.05.07, 23:34 Znałam Mateusza..chodził przez 6 lat z moim młodszym bratem do jednej klasy...Czemu odchodzą od Nas dobrzy ludzie,dzieci ? :-( Mateusz na zawsze pozostanie w pamięci wielu z nas... [*] Odpowiedz Link Zgłoś