Dodaj do ulubionych

1000 wpis :))))

05.07.07, 09:10
Obserwuj wątek
    • pele42 Re: 1000 wpis :)))) 05.07.07, 09:11
      no dalej
      • pd15 Re: 1000 wpis :)))) 05.07.07, 12:23
        Co dalej??? Chcesz podyskutować na forum to wlącz się w jakiś wątek albo
        zacznij nowy a nie rzucasz haslo ni z gruchy ni z pietruchy... Blyśnij trochę
        elokwencją i postaraj sie budować choć proste zdania.
        • sauber1 Re: 1000 wpis :)))) 05.07.07, 18:19
          pd15 napisała:

> ... Blyśnij trochę
          > elokwencją i postaraj sie budować choć proste zdania.

Bardzo słuszna uwaga, "no dalej" to mówi się do krów w stajni, ale z drugiej
          strony patrząc, to też nie ma się co dziwić i od czegoś zacząć trzeba. Mnie w
          sumie to bardzo cieszy, że tak wszyscy wspólnie tu się angażujemy, wyrażamy
          oczywiście tylko własne poglądy, zwracając szczególna uwagę by przypadkiem komuś
          nie naruszyć uniesionej dumy. O dziwo w zgodzie i harmonii dolecieliśmy dość
          szybko i niespodziewanie do tauzena...
          • pd15 Re: 1000 wpis :)))) 06.07.07, 11:48
            Jasne, osiagnęlismy okrąglą liczbę, lecz jak tak dalej pójdzie to na następny
            tysiąc przyjdzie dlugo czekać a dyskusję będziemy prowadzić tylko MY! Jest parę
            osób, które próbują się nieśmialo wlączyć, szkoda, że tak rzadko. Coś się z
            nami dzieje niedobrego... Coraz mniej rozmawiamy z innymi i zamykamy się w
            sobie. Dajmy choć tutaj upust i otwórzmy się na Świat i ludzi.
            • sauber1 Re: 1000 wpis :)))) 06.07.07, 15:47
              pd15 napisała:

> Dajmy choć tutaj upust i otwórzmy się na Świat i ludzi.

Jestem za jak najbardziej;)))
              • laweczka2 Re: 1000 wpis :)))) 06.07.07, 20:22
                Tak więc i ja postanowiłem sie włączyć do dyskusji na forum.Do tej pory tylko
                czytałem wasze komentarze jednak ich nie komentowałem.Tak jak podkreślili
                poprzednicy czas aby to forum nabrało troche rozmachu,bo w przeciwnym razie nie
                ma ono sensu bytu.
                • sauber1 Re: 1000 wpis :)))) 07.07.07, 13:33
                  laweczka2 napisał:

>.Tak jak podkreślili
                  > poprzednicy czas aby to forum nabrało troche rozmachu,bo w przeciwnym razie nie
                  > ma ono sensu bytu.

Rok temu też tak było tu mówione, rację bytu ma wszystko racze, tylko najgorsze,
                  że co dziwne i mało prawdopodobne cieszy sie największą aprobatą, istotne sprawy
                  idą w deal, a szkoda?. Wiele w życiu zależy od samego człowieka, tylko trzeba
                  mieć wolę wyrażenia własnego zdania, a nie przyklaskiwać tylko tym co wznoszą
                  się ponad piedestał, historyczna służalczość i poczucie strachu w narodzie
                  blokuje rozwój i równanie światu, a lokalnie też nie jest inaczej, chyba że
                  sie mylę???
                  • ka-wa3 Re: 1000 wpis :)))) 06.08.07, 01:57
                    ludzie, czy nic nie macie do powiedzenia? Może ktoś wreszcie zajrzy na to forum
                    bo umrze śmiercią naturalną.
                    • pd15 Re: 1000 wpis :)))) 07.08.07, 08:28
                      Bardzo sluszna uwaga, forumowicze z Dobrego smacznie śpią albo
                      gnuśnieją. Pytanie tylko kiedy się obudzą?
                      • sauber1 Re: 1000 wpis :)))) 08.08.07, 01:50
                        pd15 napisała:

> Bardzo sluszna uwaga, forumowicze z Dobrego smacznie śpią albo
                        > gnuśnieją. Pytanie tylko kiedy się obudzą?

A ja tam nie wierzę, pewnie piszą gdzieś na innych forach?
                        • pd15 Re: 1000 wpis :)))) 08.08.07, 12:08
                          Pewnie, że piszą na innych forach np. radziejowskim, bo tam jest z
                          kim wymienić poglądy. Czyż byś mial coś przeciwko temu?
                          W Dobrem są tacy co tylko chętnie czytają, lub tacy co czytają i
                          krytykują piszących, że piszą za malo bo oni nie mają co czytać. Są
                          też tacy co czytają i zdobędą się czasem coś nieśmialo napisać.
                          Szkoda, wielka szkoda...
                          • sauber1 Re: 1000 wpis :)))) 10.08.07, 20:58
                            pd15 napisała:

> Pewnie, że piszą na innych forach np. radziejowskim, bo tam jest z
                            > kim wymienić poglądy. Czyż byś mial coś przeciwko temu?

Wręcz cieszę się, że ludzie chcą ze sobą rozmawiać, to miłe i nie ważne gdzie?
                            Ale też bywa, że z dowcipu niejedni śmieją się dwa razy, jak słyszą i jak
                            zrozumieją czasem, z tym podczytywaniem chyba podobnie??? (szczególnie cudzej
                            poczty - debile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka