Gość: unsatisfied IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 23:53 Kursy kulturalnego picia za komuny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zonc Re: Pamiętacie IP: *.awacom.pl 18.06.03, 23:58 NApaliłeś się?? Normalnie jeden wątek na minute robisz... zwolnij bo czytać nie nadążam... ;-) cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Pamiętacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.03, 00:00 Gość portalu: zonc napisał(a): > NApaliłeś się?? Normalnie jeden wątek na minute robisz... zwolnij bo czytać nie > > nadążam... ;-) > > > > cze pozdr taki tłok myśli . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: Pamiętacie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 00:02 O takim kursie nie słyszałam, ale pamiętam toast jaki pewien znajomy mojego ojca zawsze wznosił za komunistów: ""Za tych, co mają nas tam gdzie my ich mamy, tylko, że my ich mamy trochę głebiej"" pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Pamiętacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.03, 00:15 Gość portalu: cygne napisał(a): > > O takim kursie nie słyszałam, ale pamiętam toast jaki pewien znajomy mojego > ojca zawsze wznosił za komunistów: > > ""Za tych, co mają nas tam gdzie my ich mamy, tylko, że my ich mamy trochę > głebiej"" > > pozdr. Toast dobry . A wiesz dlaczego są wielbłądy jedno i dwugarbne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Pamiętacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.03, 00:55 Gość portalu: cygne napisał(a): > > O takim kursie nie słyszałam, ale pamiętam toast jaki pewien znajomy mojego > ojca zawsze wznosił za komunistów: > > ""Za tych, co mają nas tam gdzie my ich mamy, tylko, że my ich mamy trochę > głebiej"" > > pozdr. Zaczynało się od tego , że kulturalnie i z kieliszków też można pić . Kończyło się na "gwincie" . To były piękne czasy . Zarzygane ubikacje po sesji . Sam kiedyś zarzygałem od tego smrodu i ilości innych rzygowin . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Pamiętacie IP: 158.75.224.* 19.06.03, 01:13 rzeczywiście - urocze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Pamiętacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.03, 21:14 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > rzeczywiście - urocze... Prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś