Gość: unsatisfied IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.03, 00:47 Wiara w Boga nie wystarczy . Szatan nie tylko wierzy lecz wie , że Bóg istnieje . Nie czyni to go świętym -jest potępiony . Człowiek człowieka nie rozgrzeszy , może mu tylko przebaczyć . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lisiczkaa Re: Wiara IP: 213.25.95.* 20.06.03, 01:27 "Próżność jest moim ulubionym grzechem" ("Adwokat Diabła" - qltowy mój film) Takie hmmm wolne skojarzenie. Pozdrawiam @ll, a film polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Wiara 20.06.03, 01:33 Dodam tylko, że film jak najbardziej na temat - o Wierze (Tej, przez duże "W"), jak i wierze w sprawiedliwość. Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Wiara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.03, 14:23 lisiczkaa napisała: > Dodam tylko, że film jak najbardziej na temat - o Wierze (Tej, przez > duże "W"), jak i wierze w sprawiedliwość. > > Pozdrawiam @ll oglądałem , film jest strasznie dobry . Odpowiedz Link Zgłoś
oti Re: Wiara 20.06.03, 11:12 Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > Wiara w Boga nie wystarczy . Szatan nie tylko wierzy lecz wie , że Bóg > istnieje . Nie czyni to go świętym -jest potępiony . > Ameryki nie odkryłeś: "Wiara bez uczynków jest martwa." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Wiara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.03, 14:24 oti napisał: > Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > > > Wiara w Boga nie wystarczy . Szatan nie tylko wierzy lecz wie , że Bóg > > istnieje . Nie czyni to go świętym -jest potępiony . > > > > Ameryki nie odkryłeś: > > "Wiara bez uczynków jest martwa." Nie , ale tam byłem i ją doświadczyłem . Odpowiedz Link Zgłoś