sisi76 14.07.07, 19:18 SAUBER DOBRZE MYŚLI ZABRAĆ BOGATYM CIĘŻKO CHARUJĄCYM BIZNESMENOM A DAĆ TYM CO NIC NIE ROBIĄ TYLKO SIEDZĄ NA KOMPIE I GLĘDZĄ BEZ SENSU . NIECH NIE INWESTUJĄ BOGACI NIE PŁACĄ PODATKÓW WSZYSCY ZDECHNIJMY Z GŁODU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: NIECH ŻYJĄ NIEROBY 14.07.07, 19:59 sisi76 napisał: > SAUBER DOBRZE MYŚLI ZABRAĆ BOGATYM CIĘŻKO CHARUJĄCYM BIZNESMENOM A DAĆ TYM > CO NIC NIE ROBIĄ TYLKO SIEDZĄ NA KOMPIE I GLĘDZĄ BEZ SENSU . NIECH NIE > INWESTUJĄ BOGACI NIE PŁACĄ PODATKÓW WSZYSCY ZDECHNIJMY Z GŁODU Słuchaj Sisi, sauber co myśli to czasem tu napisze, poczytaj. Ale też dziwne to trochę że pielęgniarki nazywasz nierobami?, a może to mnie tak nazwałaś?, może chcesz bym Ci w czymś bezinteresownie pomógł? Odpowiedz Link Zgłoś
sisi76 Re: NIECH ŻYJĄ NIEROBY 14.07.07, 21:53 ja nie mówię żeby nie dawać pielęgniarkom ale żeby nie zabierać fryzjerce BMW i dać je pielęgniarce bo to co robimy tojest nasz wybór najlepiej jeśli pomoże się stwożyć nowe miejsca pracy i rozwinąć przedsiębiorcy aby mogł zapłacić większy podatek , to dopiero to można dać pielęgniarce Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: NIECH ŻYJĄ NIEROBY 14.07.07, 23:23 sisi76 napisał: > ja nie mówię żeby nie dawać ... Sisi a po co tu szukać rozwiązań na chłopski rozum, jesteśmy już w upragnionym raju, wystarczy zobaczyć jak to wygląda u sąsiadów, myślę że tam nikt nikomu nieodbiera, a raczej wszyscy starają się żyć na człowieka godnym poziomie. A jak co bardziej władni i możni tego świata dają w zamian za coś milionowe łapówki, to też pewnie czynią to po cichu i nikomu nie jest przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Re: NIECH ŻYJĄ NIEROBY 15.07.07, 12:40 Przypomne tylko ze budzet panstwa nie zyje tylko z przedsiebiorcow. Najwieksze wplywy ma z podatku VAT a wiec z statystycznego Kowalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Re: NIECH ŻYJĄ NIEROBY 15.07.07, 12:52 Kolejnym we wplywach jest podatek CIT a nastepnie PIT. Ale tylko dla tego iz grupa ludzi z 3 skali podatkowej to oszusci rozliczajacy sie na Szeszelach. O czym to swiadczy? Ano o tym ze lumpenprzedsiebiorcy - ci z najwyzszej polki to zwykli aferzysci. Dlatego popieram podatek katastrany ktory opodatkuje ujawni zrodla majatku a nie dochodu. Z rezta podatek dochodowy jest najwiekszym zrodlem zniewolenia jaki mozna sobie wyobrazic. Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Re: NIECH 15.07.07, 12:41 Przypomne tylko ze budzet panstwa nie zyje tylko z przedsiebiorcow. Najwieksze wplywy ma z podatku VAT a wiec z statystycznego Kowalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: NIECH ŻYJĄ NIEROBY 15.07.07, 14:07 sisi76 napisał: > ...ZABRAĆ BOGATYM CIĘŻKO HARUJĄCYM BIZNESMENOM, A DAĆ TYM > CO NIC NIE ROBIĄ ... Nie trzeba im zabierać i tak wydadzą sami, szkoda że nie wpływają te wartości to do wspólnej kasy. A jak nie zechcą, zawsze można dać im nie do odrzucenia propozycję, a drugiej strony na "HY" biednemu kwiaty , jak wazonu nie ma??? Odpowiedz Link Zgłoś