unsatisfied6 25.06.03, 20:11 Laskowik w swojej piosence śpiewa "Świat nie wierzy łzom , bo za dużo jest na tym świecie łez" . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bator1 Re: Co autor ma na mysli 25.06.03, 21:56 Nie Laskowik, a Laskowski. Jest delikatna róznica (nie chodzi o te parę liter). Logiczne? :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Co autor ma na mysli 25.06.03, 22:00 bator1 napisała: > Nie Laskowik, a Laskowski. Jest delikatna róznica (nie chodzi o te parę liter). > > Logiczne? :-)))))))) Nie . Pytanie brzmiało , co autor miał na mysli , a nie kto jest autorem . Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: Co autor ma na mysli 25.06.03, 22:04 To po co tu ten Laskowik? To jakiś wywód logiczny? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Co autor ma na mysli 25.06.03, 22:08 bator1 napisała: > To po co tu ten Laskowik? To jakiś wywód logiczny? Rozumiesz Freuda , a nie rozumiesz prostego cytatu z piosenki ? Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: Co autor ma na mysli 25.06.03, 22:19 to zdaje się ty pytasz o sens a nie ja potrafisz czytać to, co napiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Co autor ma na mysli 26.06.03, 12:27 bator1 napisała: > to zdaje się ty pytasz o sens a nie ja > potrafisz czytać to, co napiszesz? Zasmiecasz . Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Co autor ma na mysli 26.06.03, 13:19 unsatisfied6 napisał: > bator1 napisała: > > > to zdaje się ty pytasz o sens a nie ja > > potrafisz czytać to, co napiszesz? > > > Zasmiecasz . Unsatisfied cierpi na cyklofrenię. Stany depresyjne przeplatają się ze stanami pobudzenia. Obecnie unsatisfied jest w tej drugiej fazie. Połączone jest to ze wzmożoną agresją. Czynnik zagrożenia z zewnątrz obecny jest w obu fazach. W tej postaci nie jest groźne dla otoczenia i przede wszystkim dla niego samego, ale bez konsultacji (stałej) z psychiatrą może, w niesprzyjających okolicznościach (silne stresy) przekształcić się w schizofrenię o niełagodnym już przebiegu. Rokowania nie są najgorsze, ale my tu na forum też musimy coś dla unsatisfieda zrobić. Po prostu nie można wdawać się z nim w ostre spory, to mu zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Co autor ma na mysli 26.06.03, 16:22 ---------------------------------------------------------------------------- Tu Cię zabolało i idziesz na ugodę? OK. Mogę to przemyśleć.... Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Co autor ma na mysli 26.06.03, 19:02 lokator napisał: > ---------------------------------------------------------------------------- > > Tu Cię zabolało i idziesz na ugodę? > > > > > > > Gdzie dwóch się kłoci tam SLD korzysta . > OK. Mogę to przemyśleć.... Odpowiedz Link Zgłoś