rhemek 26.06.03, 14:24 Ja stawiam 8 dni.:) pozdr. Rhemek ps. Oczywiscie nagrode zwyciezcy funduje Radca:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marco Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 14:27 A nagrodą będzie zwiedzanie z Radcą Synagogi w Fordonie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® nie wróci IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 14:28 bo nie odchodzil, to byla pomylka w druku Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: nie wróci 26.06.03, 14:41 > bo nie odchodzil, to byla pomylka w druku Radca zawsze odchodzi i powraca wirtualnie. Moze wzial urlop na Madagaskarze i glupio mu tak nam powiedziec, "opuszczam Was na 2 tygodnie" wiec montuje afere. W powiazaniu z watkiem "partyjnym" wyglada mi to na poczatek kampani wyborczej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sator_arepo Re: nie wróci 26.06.03, 14:57 genuine44 napisał: > W powiazaniu z watkiem "partyjnym" wyglada mi to na > poczatek kampani wyborczej. :) Falstart. Miller porządzi do 2005, a do tego czasu elektorat radcy wymięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: nie wróci IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 15:01 sator_arepo napisał: > > Falstart. > Miller porządzi do 2005, a do tego czasu elektorat radcy wymięknie. to jakas wroga, komunistyczna propaganda czlonkowie radcy nie wymiekaja! Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: nie wróci 26.06.03, 15:05 > czlonkowie radcy nie wymiekaja! Ted, posuwasz sie za daleko!!!!! Bez swinstw. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: nie wróci 26.06.03, 16:13 genuine44 napisał: > > > czlonkowie radcy nie wymiekaja! > > Ted, posuwasz sie za daleko!!!!! Bez swinstw. Co Ty? Partia Radcy ma dwóch członków. Można o tym przeczytać na forum. A... bym zapomniał. Dwóch następnych jest w ich "młodzieżówce". Cztery osoby w ciągu dwóch dni. Policzmy. W ciągu dziesięciu dni będzie dwadzieścia osób, po miesiącu sześćdziesiąt. To daje po roku siedemset dwudziestu członków. Po dziesięciu latach będzie ich siedem tysięcy dwieście, a po stu siedemdziesiąt dwa tysiące. Jeżeli oszacować, że na każdego członka przypada od pięciu do dziesięciu sympatyków, to jest właśnie elektorat, to wynika z tego, że partia Radcy wejdzie do Sejmu w 2105 roku. No i ci członkowie Radcy nie wymiękają oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
sator_arepo Re: nie wróci 26.06.03, 16:37 lokator napisał: > Partia Radcy ma dwóch członków. Można o tym przeczytać na forum. > A... bym zapomniał. Dwóch następnych jest w ich "młodzieżówce". > Cztery osoby w ciągu dwóch dni. Policzmy. W ciągu dziesięciu dni będzie > dwadzieścia osób, po miesiącu sześćdziesiąt. To daje po roku siedemset > dwudziestu członków. Błąd. Kolega zakłada, że członkowie będą bierni i nie udzieli im się mesjanizm prezesa. Na to bym nie liczył. Przy założeniu, że każdy nowy członek będzie sam werbował kolejnych, warto raczej wziąć pod uwagę przyrost geometryczny a nie arytmetyczny. Ile będę miał chomiczków gdy mojemu chomiczkowi wsadzę do klatki koleżankę i wór żarcia a wrócę do nich po roku? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: nie wróci 26.06.03, 16:40 > Ile będę miał chomiczków gdy mojemu chomiczkowi wsadzę do klatki koleżankę i wó > r żarcia a wrócę do nich po roku? 0, bo o wodzie zapomniales. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: nie wróci IP: 213.25.95.* 26.06.03, 16:51 Tym workiem żarcia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: nie wróci 26.06.03, 16:53 pary chomikow sie nie lubia pewnie zaczely sie okladac tym workiem po lbie, albo tak przytyly ze nie mialy sily na aktywnosc fizyczna i zdychly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: nie wróci IP: 213.25.95.* 26.06.03, 16:56 Niech no tylko Ojro zobaczy tą rzeź chomiczków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: nie wróci 26.06.03, 17:02 oj bo Ty nie wiesz jaki taki chomik może być gruby ja wiem bo ja widziałam może być tak gruby, że ho ho np. może się już nie mieścić w tunelu do biegania.. o! Odpowiedz Link Zgłoś
sator_arepo Re: nie wróci 26.06.03, 17:48 Dla genuine44: Wasc sie tyle rozumiesz na chomikach co wilk na gwiazdach. Wode z karmy sobie czerpią i pic zanadto nie muszą Dla #kasi: Nie znoszą? To co robiły te tam, w domku, na wystawce w sklepie zoo? Te wszystkie z tym jednym leżącym na wznak? He? Dla pozostałych (zwłaszcza miłosnikow Asteriksa): Moj chomik nie jest gruby!!! Jest tylko trochę zaokrąglony!!! :-) Sator Arepo. Chów i ubój chomików. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: nie wróci 26.06.03, 18:01 gwiazdach. Wode z karmy sobie c > zerpią i pic zanadto nie muszą Bije sie w piersi. Moj kontakt z chomikami (a raczej z chomikiem) sprowadza sie do jednorazowego grzecznosciowego poglaskania chomiczka koolezanki, ktory to chomiczek wbil w moj palec swoje chomikowe zabki. ps. Czy szukasz pracownika do swojego biznesu? (uboj chomikow) Odpowiedz Link Zgłoś
sator_arepo Re: nie wróci 26.06.03, 18:11 genuine44 napisał: > chomiczka koolezanki, ktory > to chomiczek wbil w moj palec swoje chomikowe zabki. Ot, pieszczoch :-) > ps. Czy szukasz pracownika do swojego biznesu? (uboj > chomikow) Obawiam się, że w Twoich stronach chomiki - jak wszystko - są o wiele większe niż tutaj. A nuż nie ugryzie w palec, tylko całą rękę uchapie? Nie... nie mogę Cie narażać na takie ryzyko, choć wyobrażenie sobie takich półtuszek oczywicie kusi... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: nie wróci 02.07.03, 00:40 Rozbawiliście mnie bo nie wiem co jest w tym wątku ważniejsze... Radca czy chomiki ??? Co do chomików to się nie znam , ja mam chow-chow... Co do radcy to absolutnie wypraszam sobie jego nieobecność na forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: nie wróci IP: *.torun.mm.pl 01.07.03, 16:15 > Dla pozostałych (zwłaszcza miłosnikow Asteriksa): > Moj chomik nie jest gruby!!! Jest tylko trochę zaokrąglony!!! > :-) Ale głupi ci chomicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sator_arepo Re: nie wróci 26.06.03, 15:15 Gość portalu: Ted® napisał(a): > > Falstart. > > Miller porządzi do 2005, a do tego czasu elektorat radcy wymięknie. > to jakas wroga, komunistyczna propaganda > czlonkowie radcy nie wymiekaja! Ot, nieuk po komunistycznej podstawowce. Nie czlonkowie, a elektorat. SLD rzadzi dzieki 10 mln glosow, choc nie ma 10 mln czlonkow. Ale co wymagac od absolwenta polskiej szkoly, ktorej tylko sie wydaje, ze ksztalci lepiej niz w Ameryce? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: nie wróci IP: *.awacom.pl 26.06.03, 16:07 Radca jest nieobecny ciałem PCtowym ale obecny duchem zawsze będzie!! Następne pokolenia będą opowiadać o ostattnim wojowniku prubującym ocalić Polską Służbę Zdrowia!! cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: nie wróci 26.06.03, 16:15 Gość portalu: zonc napisał(a): > Następne > pokolenia będą opowiadać o ostattnim wojowniku prubującym ocalić Polską > Służbę Zdrowia!! Chciałeś powiedzieć: osmalić? Odpowiedz Link Zgłoś
.sonia. Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! 26.06.03, 17:09 Jak tylko znajdzie jakis artykul do zacytowania to na pewno sie ujawni:) Stawiam na najblizszy tydzien. Paskudni jestesmy, samolubni i nietolerancyjni jacys! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! IP: 213.25.95.* 26.06.03, 17:18 .sonia. napisała: > Jak tylko znajdzie jakis artykul do zacytowania to na pewno sie ujawni:) > Stawiam na najblizszy tydzien. > Paskudni jestesmy, samolubni i nietolerancyjni jacys! I CHAMSCY, jak zwykł mawiać zonk ;) Koniec świata! Sodoma i Gomora! ZAMKNĄĆ TO FOROOM ;) Do zobaczenia w piekle ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
soniaaa Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! 01.07.03, 09:31 To kto wygrał?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Kto funduje nagrodę? Zakład to zakład ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 01.07.03, 10:31 soniaaa napisała: > To kto wygrał?:) Ja ;) Do zobaczenia w piekle ;P Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
zoe_bydg Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! 01.07.03, 11:34 że wróci, to jestem pewna.ale kiedy?-jak odpocznie na jakiejs cieplej plaży albo w wysokich górach. Może w ciągu 10 dni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! IP: *.amb.bydgoszcz.pl 01.07.03, 11:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=6735444&a=6751597 Pozdroofka zoe ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! IP: *.awacom.pl 02.07.03, 00:42 Hejjj obudź się.. już wrócił... Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! 02.07.03, 00:47 a kto to jest radca ? Odpowiedz Link Zgłoś
zoe_bydg Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! 02.07.03, 18:37 to kto w końcu wygrał???? Radca bez forum życ nie może!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! IP: 213.25.95.* 02.07.03, 23:44 Oj, dear zoe - czytaj uważnie "@ll posta" a odpowiedz nasunie się sama ;) Wszyscy czujmy się wygrani ;) To kto sponsoruje nagrody? Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
zoe_bydg Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! 03.07.03, 10:14 Oh, dear lisiczkaa ,I've read it :-))) Oczywiście,że radca wróvł szybciej niż obstawialiśmy, ale kto był najbliżej?? wiem,że nie jas , bo dawalam mu 10 dni na holiday. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczka-Jane Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! IP: *.amb.bydgoszcz.pl 03.07.03, 10:25 zoe_bydg napisała: > Oh, dear lisiczkaa ,I've read it :-))) > Oczywiście,że radca wróvł szybciej niż obstawialiśmy, ale kto był najbliżej?? > wiem,że nie jas , bo dawalam mu 10 dni na holiday. ;) Ale nagrodę też dostaniesz ;) Fuksiara i tyle! ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=6683488&a=6788065 Pozdrawiam @ll PS: Sprawdz pocztę, zoe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soniaaa Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! 02.07.03, 23:30 a nie mowilam, ze cytata bedzie trzeba?:) cosik mi sie wydaje ze bardziej wygralam:) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! 03.07.03, 00:01 rhemek napisał: > Ja stawiam 8 dni.:) > pozdr. > Rhemek > ps. > Oczywiscie nagrode zwyciezcy funduje Radca:) - tylko dla kogo ta nagroda ? -;) Kto trafil najcelniej ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! IP: 213.25.95.* 03.07.03, 00:04 Tylko BB wierzył, że może Ci się udać ;P Wiesz, co to implikuje, Radco? Oj, szykuj duży kosz z nagrodami! Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! 03.07.03, 00:11 Oczywiście , nagrody dla nas wszystkich :))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! 03.07.03, 00:27 elodia napisała: > Oczywiście , nagrody dla nas wszystkich :))) - oczywiscie :))) radca Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Za ile wroci Radca? Obstawiamy zaklady!!!! 03.07.03, 00:54 To TY nie śpisz smoku o TEJ porze ??? :))))))) Północnie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® ja wygrałem IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 13:09 bezdyskusyjnie Odpowiedz Link Zgłoś