unsatisfied6 27.06.03, 22:57 W dwa tygodnie dwa włamania . Czy juz się zmeksykowaliśmy wystarczająco . Czy kradzież to sposób na życie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 Re: Można się wq.. 27.06.03, 23:04 ivica napisał: > Gdzie te włamania?? > Do mojej piwnicy , w której były dwa rowery warości ok 100 zł razem . Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Można się wq.. 27.06.03, 23:16 uuuuuuu to wspołczuje. I zycze zlapania sprawców na goracym...... Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Można się wq.. 27.06.03, 23:17 ivica napisał: > uuuuuuu to wspołczuje. I zycze zlapania sprawców na goracym...... > > Nic nie straciłem , lecz sam fakt , że to juz dzieje się tak czesto . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Można się wq.. IP: *.awacom.pl 27.06.03, 23:23 U mnie w bloku okradli 4 mieszkania na parterze i kilka piwnic... boimy się wyjechać bo też mamy parter... narazie mnie jeszcze nigdy nie okradli, bbb współczuje... cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Można się wq.. 27.06.03, 23:29 Gość portalu: zonc napisał(a): > U mnie w bloku okradli 4 mieszkania na parterze i kilka piwnic... boimy się > wyjechać bo też mamy parter... narazie mnie jeszcze nigdy nie okradli, bbb > współczuje... > > > > cze pozdr Tak jak w Meksyku . Dziesięć lat temu nasi politycy mówili , że będą meksykanizować naszą gospodarkę . Dla Polaków brzmiało to egzotycznie a dla mnie - byłem tam . Nie brak im kompetencji i złej woli w tym co robią . Odpowiedz Link Zgłoś