keitii1 19.09.07, 13:31 Potrzebuję pilnie kupić coś na prezent dla syna znjomych, który kończy 12 lat. Co można kupić chłopakowi w tym wieku? To ma być raczej coś symbolicznego. Błagam pomóżcie. Nie znam bliżej tego chłopca ani jego zainteresowań. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusiadyk Re: Prezent dla 12 - latka ??? Pilne 19.09.07, 14:35 Ja bym chyba w księgarni kupiła jkiś album, jest sporo takich dziecięcych typu "moja wielka encyklopedia czegoś tam" albo "vademecum wiedzy o". A jak nie to może takie puzzle trójwymiarowe - trochę to przypomina modele do skleania. Właśnie a może model samolotu? Albo po prostu piłka do kopania? Odpowiedz Link Zgłoś
fantasm-agorie Re: Prezent dla 12 - latka ??? Pilne 23.10.07, 11:30 wydaje mi się, że fajnym pomysłem jest PIŁKA NOŻNĄ Z NADRUKIEM. Rysunek czy napis wybierasz sama - dowolny! Prezent genialny - niepowtarzalny!Oryginalny i praktyczny! Firma Bell-Gra takie robi: logo@bellgra.com.pl lub (61)848.16.39. Rozsyłają na całą Polskę! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś