barbarossa4k 21.09.07, 12:19 Brawo dla pomysłodawcy przedsiewźięcia a także dla instruktorów,a może uda się więcej takich akcji zrealizować może dla szerszego grona Bydgoszczan.DZIĘKI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hcwarmia To chyba żart :) 21.09.07, 14:37 Powiem szczerze, że się uśmiałem. straż miejska już nie wie, jak zaskarbić sobie względy obywateli! To jakaś pomyłka! Starsi ludzie powinni pokazywać nam swoją mądrość. Oszukiwanie ich w stylu "nie daj się pobić" jest katastrofą. Fatalny, beznadziejny sposób na pracę ze starszymi osobami. Karygodne, tak jak pomysł łodzkich strażników miejskich by dzieci, które wagraują umieszczać w tymczasowych rodzinach zastępczych. ZLIKWIDOWAĆ straż miejską !!! Niech im więcej takie pomysły nie przychodzą do głowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek Re: To chyba żart :) 21.09.07, 23:01 hcwarmia. ty debilu. Policja także brała w tym udział. Policje też chcesz zlikwidować? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Senior uczy się samoobrony 21.09.07, 15:22 To jest bardzo kontrowersyjny pomysł. Takiej osobie może się wydawać, że da sobie radę z przestępcą i zamiast posłusznie wykonywać jego polecenia, zacznie się szarpać. To niewątpliwie skończy się ciężkim pobiciem albo śmiercią staruszka. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Senior uczy się samoobrony 21.09.07, 21:50 no i fajnie potem taka staruszka w ciemnej ulicy poprosi mnie o drobne na lody a jak nic nie dam po pociągnie z mawashigeri w jajka. no ja dziekuję za taką edukację Odpowiedz Link Zgłoś