Dodaj do ulubionych

Żarówa na pasach

IP: *.205.61.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.08.11, 09:06
mam takie pytanie właśnie skończyłem szkołę i czekam na dyplom ale w między czasie chciałbym sobie dorobić jako "przeprowadzacz" na pasach przy szkołach ,proszę o pomoc gdzie mogę się skierować aby taką prace podjąć .bardzo proszę o pomoc pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: dociekliwy Re: Żarówa na pasach IP: 87.105.201.* 17.08.11, 09:46
      W międzyczasie poczekasz też na dyplom PWSZ w Wałbrzychu ?
    • Gość: ?:( Re: Żarówa na pasach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 10:09
      A co to znaczy "międzyczas". Czy to coś takiego jak Międzyzdroje ?
      • Gość: asertywna Re: Żarówa na pasach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 10:21
        Słownik Twoim przyjacielem, tam poszukaj.
        • Gość: ?:( Re: Żarówa na pasach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 10:25
          A niby czego mam szukać po słownikach ?
          Ty mi odpowiedz mądralo co mieści się pomiędzy czasem a czasem ?
          • Gość: xXx Re: Żarówa na pasach IP: *.181.120.186.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.08.11, 10:42
            jej ale wiadomo o co chodzi potrzebuje tylko wiedzieć do kogo mam się zgłosić aby taka prace otrzymać jeśli ktoś wie to bardzo proszę o pomoc i napisanie adresu gdzie mam podejść
          • Gość: dociekliwy Re: Żarówa na pasach IP: 87.105.201.* 17.08.11, 12:02
            Mądralo ucz się :
            fraz. pot. W międzyczasie <<między jedną czynnością a drugą, między jednym wydarzeniem a drugim>> (Rano pójdziemy do muzeum, po południu do teatru, a w międzyczasie odwiedzimy przyjaciół.

Uniwersalny słownik języka polskiego PWN.
            Warszawa 2003

występowanie: Wielki słownik ortograficzny - PWN 2003, 2006, 2008 - E. Polański
            • Gość: ?:( Re: Żarówa na pasach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 13:00
              Gość portalu: dociekliwy napisał(a):

> Mądralo ucz się :
              > fraz. pot. W międzyczasie...

Czynność (jako taka) i czas (jako taki) mają z sobą tyle wspólnego co koń z koniakiem.
              W logice pojęcie "międzyczas" nie istnieje bowiem czas to wartość ciągła, więc nie może być cokolwiek "między".
              Jak sam wyczytałeś w słowniku; jest to fraza używana potoczna co znaczy, że ma taką samą wartość znaczeniową, jak mówienie o tobie, że jesteś durniem.
              • Gość: dociekliwy Re: Żarówa na pasach IP: 87.105.201.* 17.08.11, 13:54
                Twoja retoryka powala na kolana.
                Zwolennik WWS czy też absolwent PWSZ ?
    • Gość: walbrzych do xxx IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.11, 10:41
      Po 1 to nie przeprowadzacz a strażnik przejścia dla pieszych ,
      Po 2 to nie jest praca tymczasowa .
      Po 3 to o taką prace stara się w szkołach , tam gdzie są potrzebni tacy ludzie , czyli w podstawówkach , na pewno nie znajdziesz pracy w szkole nr 10 czy nr 21, 26 gdyż tam nie potrzebny jest strażnik przejścia ,
      Po 4 strażników przejścia zastępują sprzątaczki czy woźni ,
      Po 5 tacy strażnicy znajdują się w szkołach 22, 12, 28 , 6 oraz w szczawnie , z tego co wiem już są obstawione stanowiska .
      • Gość: xXx Re: do xxx IP: *.181.182.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.08.11, 10:49
        dzięki tyle wiem że mam po szkołach latać i się pytać to podzwonie może coś się uda a czy w ten śmieszny strój mam się sam zaopatrzeć czy szkoła posiada takie ubranka
        • Gość: Hmm... Re: do xxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.11, 11:28
          Jeszcze spytaj czy masz kanapki zabrac i termos z herbata ;-))
    • Gość: kijop Re: Żarówa na pasach IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.11, 10:58
      Te Kruczek, nie pitol, że na pasy idziesz?
      • Gość: wch do xxx IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.11, 11:28
        to szkola daje taki strój , jak dostaniesz ta prace przyjde ci fote strzele w tym ubranku tylko napisz czy dostales :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka