Gość: NIKA IP: *.dip.t-dialin.net 22.10.07, 13:57 kto mieszkal na alejach 1 maja teraz gdanskiej i chodzil tam do szkoly jestem rocznik 68 pozdrawiam Nika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Papuzia Re: Gdanska IP: *.gdynia.mm.pl 22.10.07, 14:30 Mieszkałam całe dzieciństwo i okres liceum. Chodziłam do szkoły nr 58 Rocznik 69! Pozdrawiam Mazia Odpowiedz Link Zgłoś
lorysa68 Re: Gdanska 22.10.07, 14:47 Czesc fajnie ze napisalas ja tez chodzilam do 58 :-) moja wychowawczynia byla Bogusia Raczynska Pozdrawiam Nika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Gdanska IP: 212.122.223.* 27.10.07, 14:28 Czesc wprawdzie mieszkalem na sniadeckich ale chodzilem do 58.Moją wychowawczynią była pani Maciak od muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Gdanska IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.07, 16:28 to nieszkodzi ze mieszkales na sniadeckich kto wie moze sie znalismy nigdy nic nie wiadomo w koncu chodzilismy do jednej budy A twojej wychowawczyni juz nie znalam pewnie przyszla jak ja juz opuscilam szkole Pozdrawiam Nika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Gdanska IP: 212.122.223.* 28.10.07, 22:12 Moze byc tak jak mówisz,wychowawcą naszej klasy została chyba jak szlismy do 6 klasy,wczesniej tez nie przypominam sobie czy uczyła w naszej szkole. Pozdrawiam Artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Gdanska IP: *.dip.t-dialin.net 29.10.07, 17:01 Moze sobie przypomnisz jak sie opuszczalo podstawowke to kazda klasa kupowala obraz z kwiatami na odwrocie pisalo sie date i jaka klasa.... Jak bylam kiedys w szkole to wisialy jeszcze na scianie w swietlicy tam gdzie knut miala swoja klase Pozdrawiam Nika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Gdanska IP: 212.122.223.* 29.10.07, 17:41 Tego nie pamietam,choc przypuszczam że wybór prezentu spoczywał na dziewczynach z racji lepszego gustu niż 15 letni chłopacy ale kilka razy przewija sie nazwisko Knut ,powiedz kto to był ? bo takiej osoby nie kojarze.Chyba ze jak ja konczylem szkołe to juz jej nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Gdanska IP: *.dip.t-dialin.net 29.10.07, 17:52 KNUT to byl facet od histori przyszedl na miejsce Leszka Zagloby tego facia nie zapomne do konca zycia. pamietam jak przyszedl na pierwsza lekcje ani sie nie przedstawil ani nic tylko co uslyszales to wyciagamy zeszyty i piszemy makabra pozdrawiam Nika Ale tego nikt mu nie zapomnial dawalismy mu czadu ze glowa boli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Gdanska IP: 212.122.223.* 29.10.07, 21:27 Ja kojarzę goscia od histori i chyba tez od Wos ale on nazywał się Kunter i uczył w sali do ktorej wchodziło sie jakbys szla od sekretariatu na wprost,wchodzisz na sale gdzie nieraz odbywały sie apele i pierwsze drzwi po prawej stronie.Tam chyba byla sala od historii.Wydaje mi sie ze w tym holu stało tez pianino Szłapki.Jak coś ciekawego mi sie przypomni to napiszę.Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Gdanska IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.07, 04:23 Zgadza sie to byla ta sala pierwsza po prawo . Teraz o ile sie nie myle jest albo byl kunter dyrektorem szkoly chyba na bernadynskiej pozdrawiam Nika Odpowiedz Link Zgłoś