Dodaj do ulubionych

Frytoland-Niebo w gebie

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 18:32
Czy jedliscie moze ostatnio w barze Frytoland na Bartodziejkach? To na zbiegu
Gajowej i Glowackiego.Goraco polecam. Dania tanie, ale duzo lepsze od tych z
Maca.Maja tam najlepsze Fryty i Kebab w Bydzi.A jaka mila obsluga.Same
obdarzone panienki.W skali 0d 1 do 10 daje mu 9,5. A co wy o nimsadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: benek Re: Frytoland-Niebo w gebie IP: 216.104.228.* 23.07.01, 18:46
      Gość portalu: rhemek napisał(a):

> Czy jedliscie moze ostatnio w barze Frytoland na Bartodziejkach? To na zbiegu
      > Gajowej i Glowackiego.Goraco polecam. Dania tanie, ale duzo lepsze od tych z
      > Maca.Maja tam najlepsze Fryty i Kebab w Bydzi.A jaka mila obsluga.Same
      > obdarzone panienki.W skali 0d 1 do 10 daje mu 9,5. A co wy o nimsadzicie?

Swego czasu jadłem tam często. Ale stanowczo nie zgadzam się z przedmówcą. Ani tam tanio. Co to, to na pewno
      nie. Najbardziej wkurza (jak we wszystkich innych fast-foodach) opłata za keczup. To, że lepsze od Maca, hmm a
      gdzie nie jest lepsze? Kebab mają tam od niedawna i choć może wielkim ekspertem od tego rarytasu nie jestem, to
      osobiście twierdzę, że lepszy mają w bodajże Bosforze (na początku długiej, przy Rondzie Bernardyńskim). A
      obsługa? Dawno nie byłem, przyznaję, więc może się coś zmieniło, bo faktycznie swego czasu kręciły się tam jakieś
      praktykantki. Ale żebyś wiedział szanowny poprzedniku jak zniecierpliwione i niemiłe potrafią być te panie. Od 1 do 10
      dałbym co najwyżej 6. Za cheesburgera z pieczarkami. A jeśli już o pieczarkach mowa, to najlepsze w kraju hot-dogi
      z pieczarkami (te dopiero są tanie) dają Pod Klonem na Placu Wolności.
      • Gość: Chewie Re: Frytoland-Niebo w gebie IP: 216.104.228.* 23.07.01, 18:55
        Frytoland to po prostu porazka. Jadlem tam kiedys i bylo mi zal kazdego grosza wydanego na to
        paskudztwo... Dalem i pozniej druga szanse, ale jej nie wykorzystali...

Jak juz bawimy sie w polecanie fastfoodow to moim zdaniem najlepsze zapiekanki w calej
        Bydgoszczy maja przy dworcu glownym PKP - pierwsza budka w kierunku poczty...
        Niezly kebab, ale niemilosiernie drogi jest przy hali Macro, tego polecanego przez Benka jeszcze nie
        probowalem, ale sie wybieram. Hamburgery najlepsze byly kiedys w tej przeszklonej doklejce do
        dworca PKP (full bodajze), ale teraz robia tam lipe.... Proboje znalesc porzadne hamburgery w Bydzi.,
        ale mi nie wychodzi... albo sa malutkie (PIK na Gdanskiej), albo rozmiekle (wiekszosc miejsc), albo
        jedno i drugie (Quick na Jagiellonskiej)... Moze mi cos polecicie?
        • Gość: kr Re: Frytoland-Niebo w gebie IP: 212.160.204.* 25.07.01, 13:49
          A probowales hamburgerow z takiego niewielkiego baru naprzeciw WSP na
          Chodkiewicza? Nie ma chyba zadnej nazwy. W czasie studiow czesto tam jadalismy.
          Hamburgery calkiem dobre, ani rozmiekle, ani malutkie.
          Konkretnie, zeby trafic: Budka prawie dokladnie na wprost bramy WSP, po lewej
          stronie punktu ksero.
          • Gość: Chewie Re: Frytoland-Niebo w gebie IP: 216.104.228.* 25.07.01, 17:19
            Sprobowalem juz kebebu w Bosforze - calkiem, calkiem. Wybieram sie tamwkrotce
            na wersje egzotyczna.
            Budke przy WSP kojarze, jakis rok temu tam jadlem, ale nie bylem zachwycony,
            musze sie wybrac tam znowu... moze gdy bede w czytelni :-(

Przy okazji przypomnialo mi sie, ze dawno temu robilem strone poswiecona
            hamburgerom w Bydzi... www.fastfud.prv.pl, o dziwo jeszcze lezy w nacie -
            zapraszam! Moze odswieze to cos....
            • Gość: Chewie Re: Frytoland-Niebo w gebie IP: 216.104.228.* 26.07.01, 18:24
              Sprobowalem juz egzotycznego - SUPER!!! Dzisiaj ide znowu!
    • rhemek Re: Frytoland-Niebo w gebie 24.11.01, 15:06
      Zmienilem zdanie. Juz nie lubie Frytolandu!!!!!!
      Rhemek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka