bobimax 27.10.07, 10:35 Daj znać jak po wizycie u urologa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amj2 Re: Do amj2!!!! 27.10.07, 19:22 Hej dziewczyny. Przede wszystkim bardzo,bardzo Wam dziękuję za namiar. Byłam w środę . Pan doktor bardzo fajny,sympatyczny i rozmawia "po ludzku" ,a nie jezykiem lekarskim... Nerki prawdopodobnie są Ok,problem jest chyba w pecherzu.Robiliśmy USG ,ale pęcherz pusty ,wiec badanie wyszło zupełnie inne niż przy pełnym (zastawka,beleczkowanie itp.) Zaczeliśmy od lekarstw Ditropan (nie wiem czy dobrze pamietam)przez miesiąc. Jeżeli nie bedzie zauważalnej poprawy to badania: cisnienie ,kontrast itd.Cześć z tych badań można wykonać tam w gabinecie.No oczywiście czeka nas odklejanie napletka ,bo maść nic nie zdziałała. No ale to już ta drugorzędna sprawa... Ogólnie rzecz biorąc uspokoiłam się,wiedząc,że to raczej nie refluks.No i mam nadzieje,że w końcu nadejdzie taki dzień ,kiedy mój czterolatek przestanie sikać non stop w majtki...Pan doktor ma bardzo fajne podejście do dzieci.Mały został obdarowany naklejkami ,kalendarzykami itp.i dobrze wspomina wizytę. Ale się rozpisałam...Dzięki jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
bobimax Re: Do amj2!!!! 27.10.07, 20:40 To się cieszę, że nie jest tak źle. A doktorek ma faktycznie dobre podejście do dzieci, dzięki czemu moja córka chętnie chodzi do niego. A mówimyna niego 'doktor Loczek'. Teraz idziemy w grudniu. Odpowiedz Link Zgłoś