bancha 01.11.07, 11:54 mam dylemat gdzie je wyprawic ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzina Re: urodziny 5-latki 01.11.07, 13:50 Wszystko zależy od funduszy :) do wyboru masz: MCDonald (niedrogo, ale raczej nie polecam, mały miał tam w tym roku, dzieciom się podobało, ale ja miałam mnóstwo uwag) Familypark (nie tanio, ale dla dzieciaków świetna zabawa) Multikino (nie znam cen, ale sądzę, że nie mało, w "programie" jest film dla dzieci, jakiś poczęstunek, pokój urodzinowy etc.) Chata Pirata (nie wiem dokładnie gdzie to i jak tam jest, ale wiem, że organizują przyjęcia urodzinowe, musisz poszukać) Odpowiedz Link Zgłoś
bancha Re: urodziny 5-latki 01.11.07, 14:16 no wlasnie szukalam tej chaty pirata w internecie ale nie znalazlam... Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: urodziny 5-latki 01.11.07, 15:06 mojej siostry mała była tam na urodzinach, zapytam i dam ci znać, ale po weekendzie. to jest chyba gdzieś w okolicach Karłowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: urodziny 5-latki 03.11.07, 16:52 no niestety nie wiem nic więcej poza tym, że jest to faktycznie na ulicy Karłowicza, vis a vis bloku, gdzie jest centrum medyczne/urologiczne, w takim sporym kompleksie. Obok jest jakaś firma, apteka, etc. Niestety nie mam ani telefonu, ani strony. Proponuję przy okazji wskoczyć na Karłowicza wybadać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-rybalek Re: urodziny 5-latki 05.11.07, 11:44 Jeszcze jest nowa sala: www.ukubusia.eu Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
bancha Re: urodziny 5-latki 11.11.07, 19:21 a byel ktos moze w raju dla dziecka chyba na polczynskiej? Odpowiedz Link Zgłoś