Gość: ochman IP: 81.5.147.* 25.07.03, 18:02 www.citlink.net/~djfreeze/SWKR.wmv reszte zobaczyc mozna w: www.jedimaster.net/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zonc Re: Star Wars Kid IP: *.awacom.pl 25.07.03, 20:21 Niech mocz będzie z wami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Star Wars Kid - ale kicz IP: *.atr.bydgoszcz.pl 26.07.03, 12:03 Szczerz mówiąc, załosne. Widziałes może "Star in Black" - parodię Gwiezdnych Wojen zrobioną przez niejakiego Stanisława Mąderka? Produkcja sprzed kilku lat, cos swietnego. Dowcip, polot i swietne efekty. A Dziedek-narrator powinien otrzymać za ten filmik Oscara. Film ma ponad 4 minuty i zajmuje 38 mega. Jak będziesz miał okazję, obejrzyj go koniecznie. Jest co najmniej o 10^6 lat swietlnych przed tym angolem. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Star Wars Kid - ale kicz IP: 194.203.162.* 29.07.03, 12:04 Gość portalu: fin napisał(a): > Szczerz mówiąc, załosne. Ha! Ale na tym troche polega jego smiesznosc :) Jest i druga strona medalu: www.globeandmail.com/servlet/story/RTGAM.20030723.uboyyn/BNStory/National/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Star Wars Kid IP: *.awacom.pl 29.07.03, 16:23 Dudes jest extra... w zeszłe wakacjie mnie natchnęło i własny 1 minutowy i 45 sekundowy film flashowy zrobiłem... ale był ZONK w koompie i praca prawie 3 miesięczna zmarnowała się!! SW połączone z Osamą Bin Ladenem co porwał X-winga i walną w takie 2 budynki... ale rycerze Jedi mu nawalili, w między czasie C3PO naprawił statek HAna bo była walka w kosmosie... eee dużo było ale szlak trafiłł ;( Odpowiedz Link Zgłoś
milo-minderbinder Re: Star Wars Kid 29.07.03, 18:01 Gość portalu: zonc napisał(a): > Dudes jest extra... w zeszłe wakacjie mnie natchnęło i własny 1 minutowy i 45 > sekundowy film flashowy zrobiłem... ale był ZONK w koompie i praca prawie 3 > miesięczna zmarnowała się!! SW połączone z Osamą Bin Ladenem co porwał X-winga > i walną w takie 2 budynki... ale rycerze Jedi mu nawalili, w między czasie C3PO > > naprawił statek HAna bo była walka w kosmosie... eee dużo było ale szlak > trafiłł ;( Och Zoncu drogi. Skoroś taki uzdolniony, to pozwól nam chamom poobcować z Twoimi działami i umieść je gdzieś w sieci. Na pewno masz jakieś jeszcze perły i klejnoty animacji - nie pozbawiaj nas maluczkich szansy zobaczenia ich choć przez chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś