keny_1 18.12.07, 10:04 Ile mozna prosic kogos ,kogo bardzo Kochasz o Przebaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felix1001 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 18.12.07, 10:15 Jeśli dwoje ludzi łaczy MIŁOŚĆ (prawdziwa miłość) to potrafia sobie nawzajem wybaczać nieskończona ilość razy :) rozumiesz...? Odpowiedz Link Zgłoś
keny_1 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 18.12.07, 12:41 Masz racje jesli jest to Milosc prawdziwa ,to idzie wszystko zrobic nawet "gory przenosic" tylko jesli jedna strona uwaza sie wciaz za "obrazana" to nic nie zrobisz.Mozna Kochac ale czy bedziesz Kochany to juz inna sprawa, mozna tylko udawac a z tego Milosci nie bedzie.Mozna tez innych sluchac albo byc zaleznym i robic to co inni kaza,ale wtedy to juz nie Milosc.jak wiadomo moge i bede nadal BLAGAL bo to jest Moim zyciem nie wstydzilem sie nigdy niczego i nie bede wstydzil.Jestem takim "cholernym Typem" co nie wstydzi sie swoich bledow i za nie moze odpowiadac ,ale tylko przed tym co zawinil nie przed nikim innym.Jesli ten Ktos nie chce zrozumiec moge w koncu ja zrozumiec ,ze to "byla tylko gra dla innych" na razie jeszcze tego nie mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 19.12.07, 01:44 a może to nie kwestia proszenia, tylko zauważenia czegoś i poprawienia tego co trzeba? Czyny są ważniejsze od słów, choć słowa też są potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpbizkit Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 18.12.07, 16:18 Wg mnie nie ma jednoznacznej odpowiedzi, zależy to od paru rzeczy. Np. co zrobiłeś, czy jesteś kochany przez drugą osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 18.12.07, 16:51 Kolego zapomnij o kobietach z Bydgoszczy tez pisalem z jedna do czasu.Pozniej mnie zablokowala chociaz miala chec na pisanie.Kobiety z Bydgoszczy nie sa warte tego a przynajmniej w wiekszosci kazda szuka skoku w bok.Wiec nie zaluj tylko sie ciesz.Ta z ktora pisalem to nawez na GG mnie zablokowala jak sie z nia chcialem spotkac na Starym Rynku.Lepiej samemu byc i z doskoku jakies miec. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpbizkit Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 18.12.07, 20:34 Dziewczyny z bydgoszczy są inne od dziewczyn z innych miast? Jeśli tam myślisz żal mi ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 18.12.07, 20:47 Jesli chcesz wiedziec to tak i to nie Dziewczyny ,Kobiety sa takie no i ja wiem swoje. Przekonalem sie sam o tym ta pani to nie wyjatek. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 18.12.07, 22:27 Ja juz mam dosc ,rano wyjazd i bede cale swieta juz bardzo daleko.Mam tylko pozdrowienia dla asass5@ reszte niech sama sobie dopisze. Zycze wszystkim zdrowych i wesolych swiat . I nie przepraszaj tyle ,nie czekaj szukaj innej. Odpowiedz Link Zgłoś
janka561 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 18.12.07, 22:56 Tak pisze tylko prostak i gbur,miala racje nie spotykajac sie z toba.Powinnes jeszcze dostac cos na pamiatke. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek_2 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 19.12.07, 11:35 Do rozczarowanej-torunianki. Celnie to ujelas nie ma co brawa sie naleza.Tylko poczytaj jest rozgoryczony ale czy to powinien tutaj pisac?. Tak samo jak ten "grzeggraf" co za pokrecony czlowiek czy takie cos powinien napisac.Wydaje mi sie ,ze jest to poczatek adresu wiec co pomysla o tej kobiecie ,ci co maja ten adres krotko mowiac cios ponizej pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 19.12.07, 18:10 Widze bronisz ale czego i jak bronic nie wiesz.Ja mam jako takie doswiadczenie z takimi kobietami.Jesli chcesz przekonaj sie sam dam ci nr gg7341604 sam zobacz. Odpowiedz Link Zgłoś
keny_1 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 19.12.07, 20:36 Jak mozna naprawic to co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek_2 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 19.12.07, 23:04 Musisz udowodnic ,ze tak jest.Jak bedziesz tylko duzo gadal to nic nie zyskasz,no moze jakies male przebaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 19.12.07, 23:54 > Jak mozna naprawic to co sie stalo? zależy co się stało. Czasami naprawić można, a czasami już nie. Wtedy pozostaje już tylko jakaś rekompensata, a to nie to samo co naprawa. To tak, jak z pamiątkową porcelanową filiżanką, którą stłuczesz. Możesz ją skleić, ale rysę widać tak długo, dopóki się do niej nie przyzwyczaisz i przestaniesz ją dostrzegać. Jak nie da się skleić bo poszła w drobny mak, to możesz spróbować odkupić filiżankę, ale nie odkupisz takiej samej. To będzie jednak inna filiżanka, nawet jeżeli równie piękna, albo piękniejsza. Ale po jakimś czasie, żal za tą utraconą przygasa i nowa filiżanka też cieszy. To staraj się. Odpowiedz Link Zgłoś
keny_1 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 20.12.07, 00:16 Widzisz ja nie mysle o tym jak o filizance nawet w przenosni.Wiem juz nie ma szans moze za pare lat jak sie spotkamy to bedzie co wspominac.Nigdy Kobiety nie traktowalem jak przedmiot i nigdy nie bede.Jesli nie otrzymam najmniejszego znaku coz trzeba bedzie zyc wspomnieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 20.12.07, 01:18 Filiżanka była tylko przykładem. Gdybyś ją traktował jak przedmiot to wcale bym się nie dziwiła, gdyby nie chciała Cię znać. Ale skoro Ci na niej zależy to staraj się nadal. Za kilka lat może być za późno. Ty lepiej skorzystaj z okresu świątecznego, kiedy człowiek łagodnieje i ma chwilę na przemyślenia i skłonniejszy jest do przebaczania win. TO staraj się, staraj! Odpowiedz Link Zgłoś
keny_1 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 20.12.07, 18:21 Wiesz czy to mozna jeszcze cos trobi to juz nie ja decyduje,teraz nie ale juz za dzien ,dwa bede czekal na znak moze otrzymam.Bede czekal jak zawsze mam tylko jedna mozliwosc czekanie chyba ,ze juz ten stary srodek komunikacjii jest zlikwidowany.W co nie za bardzo chce dac wiare. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek_2 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 20.12.07, 21:19 Z tego wnioskuje ,ze chyba juz masz przegrane jesli tyle czasu sie nie odezwala.Moze juz ma innego a ty jeszcze cos chcesz trzeba przegrac nie zawsze sie wygrywa.Poszukaj gdzie indziej.Widocznie nie lezales jej za bardzo przegrana nie przynosi wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 21.12.07, 13:57 Witam ponownie ze slonechnej ale mroznej strony. Piszecie nic nie wiedzac ten co tak sie uskarza nie pomysli o sobie.Mialem problemy nie´mam problemow ta Pani wie. Zycze tej Pani i temu co tak placze rzuc to wszystko moze nie byla ciebie warta. Poszukaj pewnie cos znajdziesz.Tej Pani Zycze zeby nie byla taka zazarta na mezczyzn najpierw z siebie cos dac Aleksandro. Odpowiedz Link Zgłoś
keny_1 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 21.12.07, 15:19 To co teraz napisze to zna tylko jedna . G---u jak moglbym cie dostac to jedno cie czeka.Uciete j--a i wsadzone w ten ch-----y brudny pysk.Nawet jesli cos G----u myslales. Masz szczescie, ale chcialbym cie poznac i to zrobilbym.Nie masz prawa G---ku pisac czegos takiego.Jesli piszesz i otrzymujesz odpowiedz twoja sprawa. Jak ja chcialbym cie spotkac grzeggraf.Juz masz pewne miejsce a gdzie to pomysl G---ku. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 21.12.07, 16:45 Do kenego_1. kazdy jest mocny w pysku,ale ja mam o tej pani swoje zdanie i nic tego nie zmieni jesli nie masz jeszcze dosc to moze cie ukoji to ,ze przyjmie kazdego masz asas5@poczta.fm moze sie odezwie albo nr GG 7341604 ja tylko podaje fakty a co ona chce ukryc jej sprawa.Jak jestes taki madry to pokaz sie i zrobimy cos co cie zadowoli. Odpowiedz Link Zgłoś
keny_1 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 21.12.07, 17:37 Nie jestem mocny w pysku jak piszesz,tylko jedno G----u jeden bede cie scigal do konca. Jesli cie znajde marny twoj los.Wykorzystac chcesz cos ,co ciebie nie tyczy G---u bede cie mial. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 21.12.07, 21:03 Nie wiem jak silny jestes ale racji nie masz .Kobiety sa po to zeby dla siebie cos zyskac nie patrzac na to co inni moga stracic,nie pasujesz do lozka bedzie inny i lepszy tak to juz jest.Tylko ,ze jedne wola mlodych i te zyskuja na tym.Jestes starym zacofancem jesli nadal wierzysz w milosc.Milosc to jest to gdy lezysz w lozku i trzymasz za to zeby sasiad sie nie dobral,tylko czy od tylu jej nie ma nie bedziesz wiedzial bo co chce i tak zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
keny_1 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 21.12.07, 23:08 Nie wiem kim jestes ,ale po tym wszystkim jestes dnem gorzej niz dno to nie ma juz nic.Szkoda nie mozemy sie spotkac chociaz jestem placzkiem ,plakalbys i to bardzo z takimi jak ty to tylko jedno trzeba zrobic.Jesli pisales to trzymaj morde na zamek.Szkoda ale mam nadzieje cie jeszcze dostac w swojw rece. . Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek_2 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 22.12.07, 19:54 Jak ladnie sie uspokoilo. Wszystkim cierpiacym Wesolych Swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
janka561 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 23.12.07, 14:14 Tak masz racje tylko czy cierpiacym pomoze to.Ja Zycze wszystkim co sa samotni zeby znalezli to czego chcai pragna. Innym chwileczki refleksji nad tym co bylo i co czeka,nie zawsze slucha sie serca,czasami zaslepienie i nienawisc bierze bore nad tym co mozna.Teraz jest czas przebaczania i mozna zrobic cos czego nikt sie nie spodziewa. Zycze sobie i innym Spokojnych wesolach swiat Bozego Narodzenia. I troszke serca dla odrzuconych. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 23.12.07, 15:20 Madrze piszesz ale czy tak myslisz.Temu placzkowi zeby sie obudzil.A pewnej pani niech szuka dalej taka zalamana moze znajdzie pocieszyciela albo juz ma.Wiesz di kogo pisze Aleksandro moze ten byly twoj przeczyta o bedzie cos wiecej wiedzial .Taka jak ty to kazdej chwili znajdzie kogos nie masz sie co obawiac. zycze jednego tego co ja teraz mam bedac w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 23.12.07, 16:37 Alekso albo Aleksandro Chcialem ci wyslac wiadomosc na maila ale nie odpowiadasz.Wiec doszlem do wniosku ,ze jednak ktos z twoich znajomych przeczytal to i ukrylas sie.To nie jest problem ,problemem jest to co teraz wiedza. No tak zawsze mozna powiedziec ,ze sie nie wiedzialo.Jestem ciekaw jak ten z Duisburga przeczyta co bedzie myslal. Mozwe juz tez wie. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek_2 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 23.12.07, 23:29 Jak widac jeden niezbyt rozgarniety nadal bawi sie kosztem innych.Jestem ciekawy czy rano tez bedzie mial taki wesoly humor.Chcialbym wiedziec dlaczego wypisujesz takie brednie nie rozumie jak mozna cieszyc sie z kogos nieszczescia moze i tobie sie takie cos trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
keny_1 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 26.12.07, 23:25 Bylem cicho bo juz zrezygnowalem.Teraz nie moge napisac jedno i ta Pani tez wie o co chodzi.Ta Pani lubi Starszych a najlepiej jeszcze jak syn jest 10siec lat mlodszy to ma dwoch na raz.Ta Pani wie o co chodzi jak chcecie to mozecie nie wierzac ale teraz wiem ,ze grzeggraf pisal prawde.Ta Pani nie ma nic w glowie oprocz jednego jesli ktos poprosi o adres podam bo Ona lubi takie cos. Odpowiedz Link Zgłoś
keny_1 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 26.12.07, 23:38 Jak ktos jest zainteresowany takim czyms prosze bardzo to nie jest "agencja towarzyska"ta Pani bierze wszystko.Lubi starych i mlodych.Nie ma problemu ja wszystko przyjme na siebie.A lubi duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek_2 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 27.12.07, 00:05 No i jeszcze jeden co niczego sie nie boi.Wszystkie osobiste sprawy lepiej rozwiazac samemu z ta pania nie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kruleffna Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 27.12.07, 20:23 Januszu-co sie z Toba dzieje?Daj spokój tej Pani-wiem o kogo chodzi.Nie rób takiej"zadymy"wokół Niej.Człowieku-jak możesz tak kogoś oczerniać? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 28.12.07, 15:57 kruleffna. Wydaje mi sie zeby cos napisac oskarzajac innych musi byc cos w rekach.Mam nadzieje ,ze to nie jest ten placzek. Jak juz napisalem moze wiem wiecej niz sobie myslisz i tego nie da sie ukryc.Mi jeszcze nie puscily nerwy jak temu.Ta pani wie bo pisalem jej wszystko wiec niech nie bedzie taka zla na mezczyzn bo sama wie.Chyba ,ze nie ma czystego sumienia wiec bedzie szukala czegos u innych nie u siebie.Znasz ja i jego prosze ale i ja mam cos.Wszystkim Dosiego. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 28.12.07, 19:57 Kruleffna masz jeszcze cos i nie pisz wiecej. asass5@poczta.fm <asass5@poczta.fm> Cc: (kopia jawna) Odpowiedz.@ <Odpowiedz.@> temat: Odpowiedz. data: Nie 17:54 11.11.2007 rozmiar: 0.6 kB treść: Dziekuje za adres jesli nie chcesz na GG to mozemy od czasu do czasu tutaj napisac.Ja jestem kreatywny wiec nie sprawi mi to roznicy. Nie wiem tylko czy Tobie bedzie to odpowiadalo bo mi jak najbardziej.Nie wiem tez czy zdecydujesz sie na wyslanie Twego zdjecia .Bylbym ucieszony mogac Cie widziec. Wiec nie rob jak to piszesz zadymy. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 28.12.07, 21:08 Ta osoba nie jest psychicznie calkowicie zdrowa masz nastepne .Mam na mysli to co jej napisalem bo piszac ze mna porownywala mnie do kogos innego.To jest moj lisz do niej. poczta.fm <asass5@poczta.fm> temat: Kobieto data: Śro 14:29 5.12.2007 rozmiar: 0.7 kB treść: Czy naprawde jestes juz tak zaslepiona jestem ciekaw do kogo mnie porownalas.Z tego co widze nie jestes zrownowazona psychicznie ,sama nie wiesz co chcesz.Wiec nie mam zamiaru od Ciebie takich impertynencji wysluchiwac.Czy to zle sama podaslas ten adres i kto i gdzie mial mnie namierzyc ,czy Ty jestes zdrowa?.Jesli bys chciala podalbym Ci adres. Z Powazaniem . Jak widzisz mozna sie pomylic no tak ale to jest kuz malo wazne. Grzegorz. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek_2 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 30.12.07, 13:32 Wszystkim szczesliwego Nowego Roku oraz spelnienia najskrytszych marzen w Nowym 2008 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 31.12.07, 08:46 Wzajemnie Nowy rok powinien przyniesc Nowe. Aleksandro nowego szczescia pewnie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
janka561 Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 31.12.07, 16:55 Czy juz nie mozna skonczyc z tym? ,co bylo minelo nadchodzi Nowy rok wystarczy powiedziec pokoj i nie ma tyle zlosliwosci.Bedzie nowy rok kazdy znajdzie to czego, szuka mozna byc tez szczesliwym z marzeniami. Ja zycze wszystkim zrozumienia i wytrzymalosci w tym do czego dazymy. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: ... 03.01.08, 19:05 Tylko mozna zapytac kto nawalil.I kto powinien prosic o smierc.Widac z tego ,ze jestes jeszcze mloda poczekajmy moze rozpoznasz zlo od dobra.Juz tak raz ktos pisal ale juz nie ma go moze zastanowisz sie i napiszesz jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: ... 03.01.08, 19:40 Ja mam jeszcze inne zdanie jesli kobieta chce zdradzic a chciala i pozniej zwodzi to juz nie zdrada to oszustwo.I taka kobieta nie powinna miec u nikogo szacunku.Bo to nie jest gra jesli kogos sie podpuszcza a pozniej robi sie z niego balona.Bo jest sie swiadoma tego co sie robi i podaje namiary albo jest sie psychicznie chora.Jesli to dtugie to jak moze poslugiwac sie komputerem. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: ... 03.01.08, 20:43 Dam jeszcze jeden dowod na to ,ze nie warto takiej kobiecie wierzyc zobaczycie kiedy sie wystraszyla. poczta.fm> temat: Bydgoszcz data: Śro 08:44 14.11.2007 rozmiar: 0.6 kB treść: Alekso. Za godzine bede w Urzedzie Miejskim w Bydgoszczy jesli nie pracujesz ,po wyjciu bede czekal na Starym Rynku kolo znaku drogowego tam jest taka skrzynia.Jesli przyjdziesz rozpoznasz mnie bez trudu masz moje zdjecie wiec nie powinnas miec trudnosci..Bede czekal okolo 40-stu minut.Dluzej nie moge musze wracac.Jestem zmeczony troszke km w nocy zrobile. Odpowiedz Link Zgłoś
janka561 Re: ... 03.01.08, 21:13 Na temat tej pani nie bede sie wypowiadac bo zdanie o niej juz mam wyrobione.Wie dokladnie jak przeczyta ,ze wiem kim jest tylko ,ze to nie ma sensu uwaza sie za cos lepszego.Mam nadzieje ,ze w Nowym Roku przestaniesz zasmiecac takim czyms forum miales nie dostales siedz cicho. Mam nadzieje ,ze ta pani zrozumie swoj blad no i moze wytlumaczy przyjaciolom o co chodzi.Ja juz nie wtracam sie do niczego a wiem duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
janka561 Re: ... 03.01.08, 21:26 Czy zna ktos tego co ten watek zalozyl? ja tak i jedna pani tez.Wszyscy co go znaja wiedza kim jest.Kto z was moze swoimi rekami zrobic tyle co on? malo kto.Przez siedemnascie lat jak wszyscy sie znaja nikt nie widzial go takiego jak caly zeszly rok.Jestescie daleko mozecie oceniac My jestesmy tutaj i wiemy ,mam nadzieje ta pani wyjasni swoim przyjaciolom co i jak. Nie bede jej oceniac bo juz swoje zdanie o niej mam ale moze inni co ja znaja powiedza sobie moze jest jednak nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dzezabel a może... 03.01.08, 21:41 a może...już nie można? a może...już nie trzeba? a może...już nie warto? Odpowiedz Link Zgłoś
janka561 Re: a może... 03.01.08, 22:04 No wlasnie co by powiedzial na to Chrystus to nie jego nauki.W ten sposob postepuja obludnicy i oszusci.Ten co cos chce ukryc udaje swietego. Ten co mowi i pisze prawde jest uwazany za oszusta. Odpowiedz Link Zgłoś
janka561 Re: a może... 04.01.08, 00:33 Jak widac ta pani nie ma nic poza klamstwem i obluda ,ja wiem co pisze i jak bedziesz chciala napisze wiecej .Tym go nie zdobede ale klamstwa musza wyjsc na wierzch ,nikt tak go nie skrzywdzil jak ty,ale klamac potrafisz tak tylko jak ktos to pozna jest za pozno.Wiec badz w swoim sztucznym swiecie zycie jeszcze cie nic nie nauczylo oprocz klamania. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: a może... 05.01.08, 19:28 Piszcie co chcecie teraz moge sie smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: a może... 07.01.08, 17:06 Juz myslalem ,ze A. sie odezwie a ona nic przechytrzyla wszystkich.Jednak prawdomownosc zabija. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: a może... 07.01.08, 17:13 Chyba cos niedobrego sie stalo. Takiej ciszy tutaj nie bylo moze odpowiem jeszcze za jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: a może... 14.01.08, 20:36 Widac nawracaja sie w nowym roku.jesli tak dalej pojdzie to beda tylko sami niewinni.Chalo Aleksandro jak idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: a może... 14.01.08, 20:37 Widac nawracaja sie w nowym roku.jesli tak dalej pojdzie to beda tylko sami niewinni.Halo Aleksandro jak idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: a może... 14.01.08, 20:39 Z tego wszystkiego juz pisac zapominam.Tego nieszczesliwego ,juz tez nie slychac. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: a może... 20.01.08, 17:28 Co sie stalo wszyscy rozplyneli sie we mgle?.Janka co z toba nawet ciebie nie slychac.Aleksandra znalazla chyba nowego pocieszyciela bo nie potrzebuje juz nikogo do obrony.Alekso mam nadzieje ,ze to bedzie ten staly pocieszyciel.Pozdrowienia z Moers Aleksandro. Grzegorz. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: a może... 28.01.08, 21:32 Tak myslalem nasza Aleksa znalazla nastepnego.Potrafi wykorzystac sytuacje i chyba zmienila maila bo nie odpowiada na listy.asass5@poczta.fm moze ktos zna ten adres i odezwie sie.Czy ktos pomoze mi.grzeggraf@interia .eu czekam na wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
januszszwede Re: a może... 30.01.08, 19:54 Nie wiem czy odbierasz maile ale chcialbym sie z Toba skontaktowac,albo opiszesz mi troszke co wiesz na temat tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: a może... 30.01.08, 20:27 No prosze znalazl sie rogacz.Mozesz sobie pisac jesli uznam za stosowne dostaniesz troszke na razie nie mam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: a może... 04.02.08, 16:14 Ktos ze znajomych albo przyjaciol podpowie temu rogaczowi ,zeby dal sobie spokoj.Dwa dni lazi i szuka az znajdzie guza,jesli cos ma to niech ona wyjasni a mnie niech pozostawi w spokoju.Wiem bo chodzi i rozpytuje ludzi.Powoli mam tego dosc przez taka psychopatke chce sobie problemow narobic.Idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: a może... 04.02.08, 21:35 Nie wiedzialem ,ze ma takich dobrych znajomych .Troszke potrwa jak sie gdzies znajdzie znajomosci to nie wszystko. Aleksandro on chyba zaslepiony albo glupi za takie cos . Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 14.02.08, 11:51 W dniu Zakochanych niech sie spelni wszystko to, o czym Marzycie. Maezenia czasami sie spelniaja. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeggraf Re: Ile mozna Prosic o przebaczenie. 14.02.08, 11:53 W dniu Zakochanych niech sie spelni wszystko to, o czym Marzycie. Marzenia czasami sie spelniaja. Odpowiedz Link Zgłoś