Gość: Bromberg IP: *.hipernet.ras.pl 28.08.03, 08:02 Dariusz K. Obrońcą Narodu Polskiego !!! Wreszcie znalazł się jakiś mądry, który chciał się przeciwstawić Geant'owi i tym innym badziewiom. Mógł nie brać kasy tylko od razu wysadzać te blaszaki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Szantażysta hipermarketu stanie przed sądem IP: *.ci.uw.edu.pl 28.08.03, 09:42 Oddaj przysługę Narodowi i idź wysadź się sam....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głest Re: "Blaszaki" IP: 213.77.60.* 28.08.03, 09:43 Gość portalu: Bromberg napisał(a): > Dariusz K. Obrońcą Narodu Polskiego !!! > Wreszcie znalazł się jakiś mądry, który chciał się przeciwstawić > Geant'owi i tym innym badziewiom. > Mógł nie brać kasy tylko od razu wysadzać te blaszaki. hehe :) no najlepszy dziś dowcip jaki usłyszałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYŚLĄCY Re: Szantażysta hipermarketu stanie przed sądem IP: *.icpnet.pl 28.08.03, 09:52 Ciebie Koleś trzeba zamknąć za podrzeganie, a szczególnie wysyłając infa z sieci Hipermarketów, czyli wrzód na tyłku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Szantażysta hipermarketu stanie przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 09:53 Gość portalu: MYŚLĄCY napisał(a): > Ciebie Koleś trzeba zamknąć za podrzeganie, a szczególnie > wysyłając infa z sieci Hipermarketów, czyli wrzód na tyłku.. myslacy chyba ine przemyslales do konca tresci albo jej nie przeczytales - bo to cs napisal albo jest wybrakowane albo jestes nieMYSLACY papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek ...:::NOWOSC DLA SADU:::.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 09:57 NIE WIEMN JAK ONI TA ROBIA - ZE ZAWSZE SPRAWY SA NOWOSCIA DLA JAKIEGOS SADU - JUZ NIE WSPOMINAJAC O TYM ZE MARIOLA K. TAK NAPRAWDE NIESWIADOMIE DLA SIE PO PROSTU WPLATAC - GNOJE LAZA PO ULICACH Z GNATAMI PRZY DUPIE I OKRADAJA LUDZI - ZAWSZE W DRESACH ALBO POCHODNYCH - A ONI NIE MAJA CO ROBIC I MAJA KOLEJNY "PRECEDENS" MOZE CZAS SIE ZAJAC SPRAWAMI TYPOWYMI - JAK TEPIENIE ROZBOJOW NA ULICACH MIAST PAPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Re: Szantażysta hipermarketu stanie przed sądem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.03, 10:00 No to w końcu dowiedziałem się, skąd biorą się w Geant'cie zgniłe rzeczy (głównie owoce i warzywa) !!!!! To wszystko przez nich - szantażystów i trucicieli ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Szantażysta hipermarketu stanie przed sądem IP: *.acn.waw.pl 28.08.03, 10:07 Jakim cudem gazetom do relacjonowania takich spraw zawsze udaje się znaleźć redaktora nie potrafiącego odnaleźć się w niezwykle skomplikowanym świecie bankowości? Co to jest "elektroniczne" konto? Chodzi zapewne o konto w banku dostępne przez internet, być może nawet jedynie przez internet. A "szyfr do konta"? Prawdopodobnie numer klienta i hasło. Jednak i tego dziennikarzyna nie sprawdził, bo tak naprawdę bank nie może przelać pieniędzy znajdujących się teraz na koncie należącym do Marioli K. z tego prostego powodu, że należy ono do Marioli K., nie do banku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Blaszaki - pilne pytanie IP: 153.19.130.* 28.08.03, 10:40 Czy mi ktoś wyjaśni na czym polega problem z "blaszakami". Czy źle jest jeśli centrum handlowe ma elewację z aluminium, niezależnie od techniki wykonania konstrukcji? Czy też może chodzi o konstrukcję metalową, niezależnie od wykonania elewacji? Potrzebuję pilnie odpowidzi, bo nie wiem których centrów handlowych unikać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoko o dwojce ..... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 11:36 jesli jest tak jak przedstawia kobieta o tym , iz szukala pracy to winno sie sprawdzic jej wersje jak skontaktowala sie z szantazysta. jesli tylko byla wykorzystana do uzycia jej konta to spotkala ja juz wysoka kara jak za takie frajerstwo... Odpowiedz Link Zgłoś