asica74 30.11.04, 15:26 przepis na zmarnowanie calego bozego dnia: 1 wstac rano i nic nie robic... nawet herbaty mi sie nie chce zrobic... i tylko pudelskow slycham... zeby to cholera wziela! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mulinka Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 15:34 to nie jest marnowanie dnia to sie nazywa : relaks, odpoczynek tez potrzebny (na dodatek aktywny - na forum ) Odpowiedz Link
myszka888 Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 15:34 zesz... tylko pozazdroscic nic-nie-robienia! A ja tak nie umiem choc czasem by sie zdalo.. bo potem mam wrazenie- kurka a gdzie mi sie ten tydzien podzial... itd. no to milego marnowania czasu Odpowiedz Link
asia.sthm Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 15:56 A ja wyslalam 390000 sek komus innemu niz powinnam. O malo nie umarlam, ale zwroca i tylko sie obsmiali ze mnie... Odpowiedz Link
asica74 Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 16:06 mi przypadkiem? ile to to jest w funtach? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 16:35 30000 w funtach i wcale nie tobie tylko bogatym advokatom niestety. Odpowiedz Link
semantics Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 16:40 Asica jak tam Twoje niechcenie? juz zrelaksowana? Ja tez mam takie dni, tyle ze ja wstaje pozno, jestem zmeczona i nic mi sie nie chce, nic nie robie i ide pozno spac. Ale jak mam ochote na herbacinde to nie ma silnych! szczegolnie jablkowo-cynamonowa! A jaka siorbate Ty lubisz? A Wy dziewczyny? Odpowiedz Link
myszka888 Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 16:44 Rozne sierbaty, w sumie. Zilona, albo zwykla czarna, albo z mniodem i cytryna, albo z sokiem malinowym i cytryna Ale nigdy cukru nie sypie do sierbaty Odpowiedz Link
asica74 Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 17:03 dalej jestem leniwa. A do tego zapominalska. znow bowiem dokarmiam kota. No i wlasnie wrocilam... nie nakarmiwszy go. Poszlam do banku, zajrzalam do jednego sklepu czy maja karki swiateczne ale takie charity (wiecie co? M&S ma takowe niby, ale jak sie wczytalam to jedyne 5% idzie do charity a reszta dla nich - zdziercy!)... tylko tego kota zapomnialam nakarmic... I co ja mam z tym zrobic? Isc jeszcze raz? Jak juz wiecie, nic mi sie nie chce i nawet isc raz jeszcze mi sie nie chce... Siorbatki to zwykla herbata, dosc mocna z mlekiem. No i cukru lyzeczke... Czasami mietowa sobie wypije... Odpowiedz Link
mulinka Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 21:28 a ja namietnie pijam czerwona chinska herbate obrzydliwa podobno ale ja polubilam jak sie obiem na obiad, to potem ta herbata sie rozgrzeszam Odpowiedz Link
ulkaa Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 21:32 mulinko, ja tez! Wyobraz sobie . I tez namietnie.Uwielbiam czerwona , czasami z cytryna .Wlasnie w tej chwili to robie. Acha, jeszcze jedno wpisalam sie na watek: "cos wiecej o sobie" i pozwolilam sobie tam przeslac wszystkim Mulinkowego buziaka , bo on mi sie tak podoba. Jest jakis taki specyficzny. Odpowiedz Link
emm1 Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 21:40 ta czerwona to nie jest na spalenie kalorii czasem Ja popijalam sobie swojego czasu tez czerwona chinska i za kazdym razem pachniala jak szmata do podlogi.Fuuu.I przerzucilam sie na zwykla.Odstawilam tez cukier pol roku temu i od razu 2 kilo mniej.No chyba ze to od czegos innego. A w ogole to powinnam teraz siedziec i zakuwac do testow na prawo jazdy(w niedziele egzamin wewnetrzny) lub rozwiazywac cwiczenia z ang a tez mi sie tak nie chce ze szok! Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 21:45 emm, dobrze sobie przerwe zrobic od nauki! ja dzisiaj troche zakuwalam, a teraz powiedzialam dosc! czas na relaks w doborowym towarzystwie! Odpowiedz Link
emm1 Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 21:49 ja tak zakuwam od tygodnia i zakuc nie moge Ale pewnie bedzie jak zykle-czyli usiade do nauki na 24 godziny przed egzaminem i zarwe nocke w totalnym stresie!Czy to moja wina , ze nie umiem sie uczyc systematycznie? Odpowiedz Link
mulinka Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 21:52 herbata czerwona nie pachnie jak "szmata od podlogi" ino...jak bagienko i starszym paniom, co to ciotecznymi babkami za pol roku beda, swietnie robi na trawienie buziak! ) Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 21:54 a dlaczego jest czerwona? to znaczy, z czego jest ta przepieknie pachnaca herbatka?)) Odpowiedz Link
mulinka Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 22:07 a diabli ja wiedza, z czego ona w kazdym razie zapaszek ma dziwny tyle...ze my juz sie przyzwyczailismy i...mi naprawde smakuje Odpowiedz Link
ulkaa Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 22:15 Tak jest , mulinko, czerwona pomaga na trawienie. A dla tych , ktore chca schudnac jest idealna. Ja ja lubie po prostu, chudnac nie chce. A z tym zapachem faktycznie cos jest. Ja sie przyzwyczailam , ale moj osmiolatek kiedys powiedzial : mamus , czy ty smazysz ryby ? ( po wejsciu do kuchni, gdzie stala swiezo zaparzona . Odpowiedz Link
asica74 Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 22:16 a czy ktos wie skad sie bierze ten zapach? Odpowiedz Link
ulkaa Re: nic mi sie nie chce.... 30.11.04, 22:22 asica74 napisała: > a czy ktos wie skad sie bierze ten zapach? Nie wiem . Gdzies zgubilam ulotke. Ale jak kupie nastepna paczke , podczytam i przepisze. Odpowiedz Link