spiga 04.09.03, 18:22 Tyle nam dali: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13239&w=6207156 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LJane Re: Mylovitz dla Mysłowic IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 04.09.03, 19:52 Przede wszystkim MySlovitz, Kolego. Zauważyłam, że "rozsiałeś" ten wątek po wszystkich Regionalnych. Ja z Bydgoszczy powiem Ci tylko tyle - podobnie jak Ty mam Ich wszystkie płyty i dla mnie bez znaczenia jest Kogo propagują, czy popierają poza sceną (pomijając już zupełnie fakt, że polityką jestem ostatnio TAK zmęczona, że nic już nie jest w stanie mnie wzruszyć w tej materii i co gorsza - zaskoczyć) Dla mnie ważne jest to, że Rojek trafia do mnie niemalże z każdym nowym tekstem a grupa godnie reprezentują nasz kraj za granicą. Uwielbiam Ich i uwielbiać będę. Pozdrawiam Mysłowice ;) "Nie poddaj się, bierz życie jakim jest I pomyśl, że na drugie nie masz szans (...) Ten kraj jest jak psychodeliczny lot Czujesz, że nie zmienisz nic Spróbuj wziąć z tego coś To przecież Twoje życie jest Popełniaj błędy i naprawiaj je Gdy dotkniesz dna odbijaj się Wykorzystaj czas, drugiego już nie będziesz miał... " (Myslovitz - Acidland) Odpowiedz Link Zgłoś