Gość: Milak IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 02:02 pozdrawiam wszystkie pierwsze klasy (-; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: €uropejka Re: II LO IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.03, 13:08 Gość portalu: Milak napisał(a): > pozdrawiam wszystkie pierwsze klasy (-; A absolwentow to nie? :( Pozdrawiam wszystkich absolwentow tej najlepszej szkoly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: II LO IP: *.awacom.pl 07.09.03, 15:24 dzięki, wzajemnie Milak.. ale czy ukończymy?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: II LO IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.03, 16:28 Czy ktos pamieta Lozinska od angielskiego? Pozdrawiam wszystkich dwojkowiczow, a szczegolnie serdecznie 1-klasistow, (zarzucono mi bowiem wybiorczosc w pozdrowieniach;) a najserdeczniej Milaka i Zonca (nie przynoscie II-ce wstydu, a bedziecie kiedys tez mieli tak mile wspomnienia, jak my, stare pryki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: II LO IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 21:07 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > A absolwentow to nie? :( > > Pozdrawiam wszystkich absolwentow > tej najlepszej szkoly! pierwszakow jeszcze nikt nie pozdrawial (-: zonc: nie wiem(-; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: II LO IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.03, 18:06 Gucio, Gall, gdzie jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: II LO IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 15:45 Melduję się na wezwanie. A jestem w pracy (jeszcze). Pozdrawiam Gall PS A Fela to jeszcze szmąci? Rajdy dalej są organizowane ? (Tu specjalne pozdrowienia dla turystów) Działają kółka plastyczne, fotograficzne, turystyczne, fizyczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anix Re: II LO IP: *.range217-42.btcentralplus.com 28.09.03, 14:36 skonczylam dwa lata temu fela byla pewnie ciagle jest niedzwiecka skonczyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyttong Re: II LO IP: 213.77.40.* 28.09.03, 21:24 Taaa, Fela jest niesmiertelna, za to Rakowska i Laszewska w tym roku przeszly na zasluzona emeryture :) Pozdrowienia dla pierwszakow i nie tylko z 4d;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: II LO IP: *.sbi.com 01.10.03, 19:22 ojro melduje sie na twoje zawolanie ! oczywiscie pozdrawiam kociarstwo i absolwentow ... szczegolnie ... wiadomo ktorych ! gucio Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: II LO 03.10.03, 22:55 z wstydem to może być problem ;pppp ale cicho Milak... to chyba nie to samo 2 LO, oni na nie zanormalnii ;-)) Żółwik ziom ;-) a co do PANI PROFESOR Feli to lepiej na forum nie mówię ;-))) Ledwo naukę zaczynama jush mam oberwać?? ;-)) ale jest i nawet mnike gnębi, znaczy uczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: II LO IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.03, 23:05 Gość portalu: gut napisał(a): > ojro melduje sie na twoje zawolanie ! > oczywiscie pozdrawiam kociarstwo i absolwentow ... szczegolnie ... wiadomo > ktorych ! > gucio Dziekuje, Gucio! widze, ze cie ostatnio gdzies porzadnie wcielo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: II LO IP: *.nyc.rr.com 08.10.03, 00:03 > Dziekuje, Gucio! > widze, ze cie ostatnio gdzies porzadnie wcielo ;) ojro wlasnie zauwazylem wiodomosc od ciebie w juno ... juz odszrajbowuje !!! caluski, gucio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: II LO IP: *.dip.t-dialin.net 09.10.03, 12:02 Gość portalu: gut napisał(a): > > Dziekuje, Gucio! > > widze, ze cie ostatnio gdzies porzadnie wcielo ;) > > ojro wlasnie zauwazylem wiodomosc od ciebie w juno ... juz odszrajbowuje !!! > > caluski, > gucio Gucio, wiadomosc dotarla, dzieki. ;) A mowiles, ze jak zacznie sie nauka, to odpoczniesz?! Tobie sie nawet pisac nie chce, ty leniu! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: II LO IP: *.dip.t-dialin.net 09.10.03, 12:06 Gość portalu: Gall napisał(a): > Melduję się na wezwanie. > A jestem w pracy (jeszcze). > Pozdrawiam > Gall Dzieki, Gall, ze masz poczucie obowiazku i solidarnosci dwojkowiczow :) > > PS A Fela to jeszcze szmąci? > Rajdy dalej są organizowane ? (Tu specjalne pozdrowienia dla turystów) > Działają kółka plastyczne, fotograficzne, turystyczne, fizyczne ? Jejku, ale mnie skleroza dopadla, az mi wstyd! Przeciez ja tez mialam geografie z Fela :) Malo tego, nawet pisalam u niej prace, ale mialam szczescie, bo mnie lubila, wiec nie wspominam jej zle pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: II LO IP: *.sbi.com 09.10.03, 18:49 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > Jejku, ale mnie skleroza dopadla, az mi wstyd! > Przeciez ja tez mialam geografie z Fela :) > Malo tego, nawet pisalam u niej prace, > ale mialam szczescie, bo mnie lubila, wiec > nie wspominam jej zle > pozdr. ojro by smusiala widziec dopiero jak mnie fela lubila ! tak mnie lubila ze nic nie musialem na geografii robic. a odchodzac od tematu to masz racje ze mnie len naszedl straszny. na nic nie mam czasu, nic sie nie chce a poza tym wczoraj zaczaol sie sezon NHL wiec ... teraz juz zapomnij aaaaa ojro skarbie jedna prosba wielka ... plis, plis i byte !!! czy mozesz gdzies w sobie znanych miejscach pogrzebac i sie dowiedziec czy na internecie jakies radio bedzie mialo transmisje lajf w sobote o 17:00 z meczu dojczland gegen island ??? wczoraj grzebalem ale nic nie wygrzebalem ciekawego ! z gory danke szyn i caluski ! gucio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: II LO IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.03, 09:41 Gość portalu: gut napisał(a): > > ojro by smusiala widziec dopiero jak mnie fela lubila ! > tak mnie lubila ze nic nie musialem na geografii robic. > a odchodzac od tematu to masz racje ze mnie len naszedl > straszny. na nic nie mam czasu, nic sie nie chce a poza > tym wczoraj zaczaol sie sezon NHL wiec ... teraz juz zapomnij > aaaaa ojro skarbie jedna prosba wielka ... plis, plis i byte !!! > czy mozesz gdzies w sobie znanych miejscach pogrzebac i sie > dowiedziec czy na internecie jakies radio bedzie mialo transmisje > lajf w sobote o 17:00 z meczu dojczland gegen island ??? wczoraj > grzebalem ale nic nie wygrzebalem ciekawego ! > z gory danke szyn i caluski ! > gucio Gucio, jesli ty grzebales bez skutku, to ja mam marne szanse na znalezienie tego, czego szukasz, jednak postaram sie i powertuje, a nuz sie powiedzie?! Co to takiego NHL? (National Hockey League?)Grasz? Wygon lenia i wez sie w garsc! :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac1980 Re: II LO IP: 62.244.137.* 11.10.03, 14:31 Młodszy kolego z "dwójki" transmisje NHL będą w Polsacie Sport, tylko nie wiem czy "na żywo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: II LO IP: 217.97.147.* 10.10.03, 10:55 > > Dzieki, Gall, ze masz poczucie obowiazku > i solidarnosci dwojkowiczow :) > Na usprawiedliwienie dodam, że to tradycja rodzinna. A co do Feli, to Ci zo bywali na rajdach, czy obozach podzielą pewnie moje zdanie, że wbrew pozorom kobieta miała niezłą kondychę. Oczywiście odpadała już przy lekkich wzniesieniach (ten jej zawsze wypchany plecak i hasło "chłopcy pomóżcie"), ale na równinie to ho ho ho. Uwazam, że dodawała wiele kolorytu do szkoły, choć pedagog z niej wiadomo jaki. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: II LO IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.03, 19:09 Gość portalu: Gall napisał(a): > > > > Dzieki, Gall, ze masz poczucie obowiazku > > i solidarnosci dwojkowiczow :) > > > Na usprawiedliwienie dodam, że to tradycja rodzinna. Tradycja rodzinna? - solidaryzowanie sie, czy ukonczenie tej szkoly? > > > A co do Feli, to Ci zo bywali na rajdach, czy obozach podzielą pewnie moje > zdanie, że wbrew pozorom kobieta miała niezłą kondychę. Oczywiście odpadała już > > przy lekkich wzniesieniach (ten jej zawsze wypchany plecak i hasło "chłopcy > pomóżcie"), ale na równinie to ho ho ho. > > Uwazam, że dodawała wiele kolorytu do szkoły, choć pedagog z niej wiadomo jaki. > > Pozdrawiam > > Gall Ja pamietam, ze kupowalam Feli jej ulubione perfumy w Poznaniu, (do ktorego czesto jezdzilam za glosem serca), poniewaz w Bydgoszczy nie mogla ich dostac, tak zawiazala sie nasza cicha zmowa z obustronna korzyscia ;) pozdrawiam Ojro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: II LO IP: *.sbi.com 10.10.03, 19:41 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > Gucio, jesli ty grzebales bez skutku, to ja mam marne szanse > na znalezienie tego, czego szukasz, jednak postaram sie > i powertuje, a nuz sie powiedzie?! > Co to takiego NHL? (National Hockey League?)Grasz? > Wygon lenia i wez sie w garsc! :) > pozdr. ojro dziekuje ze masz mnie za gracza nhl, niestety taki dobry nie jetsem. jestem wielkim fanem hokeya i gram tylko w takiej lidzie ze tak powiem miedzyzakladowej z ludzmi z pracy. totalna amatorszczyzna, a rozpoczecie zesonu nhl jest poprostu kolejnym pretekstem do lenistwa i do wykreslenia z grafiku 42 wieczorow az do kwietnia kiedy bede na meczach w msg ... aaaa wogole ojro gdyby nie fakt ze bylem na niespodziewanych wakacjach to bym dzisiaj juz byl w hamburgu bo jutro meczyk ... nie chcialem zapeszyc i dobrze zrobilem. aaaa jeju zupelnie bym zapomnial ojtro jak minol oktoberfest ??? jak ja ci zadroszcze !!! ja bym na takim rozpoczeciu oktoberfest w ny w mojej ulubionej knaipie zum schneider mozesz zobaczyc na www.zumschneider.com niedlugo beda nawet foty na stronie to zobaczysz gucia tam i ci powiem ojro ze nie pamietam jak wrocilem do domu ... pamietam jak z samym schneiderem sciskalismy sie na auffidersejn i sie obudzilem na 96 ulicy i dets yt ! no ale tak odbiegam od tematu troche ja u feli bylem zawsze czlowiekiem od zadan specjalnych i siedzialem w pierwszej laweczece. felusia poglaskala mnie pare razy i nawet zeszytu nie musialem miec. nawet poczatkowo chcialem mature zdawac z geografii ale za leniwy jestem i skoro mialem wybor to wiadomo ze wybralem niemca, co chyba feli sie nie spodobalo zbytnio nie spodobalo ale jak si emowi taki lajf ... ojro pisz o oktoberfet byliscie z rodzinka ???? jak bylo ???? pozdrowionka, gucio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: II LO IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.03, 19:57 Gość portalu: gut napisał(a): > ojro dziekuje ze masz mnie za gracza nhl, niestety taki dobry nie jetsem. > jestem wielkim fanem hokeya i gram tylko w takiej lidzie ze tak powiem > miedzyzakladowej z ludzmi z pracy. totalna amatorszczyzna, a rozpoczecie zesonu > > nhl jest poprostu kolejnym pretekstem do lenistwa i do wykreslenia z grafiku 42 > > wieczorow az do kwietnia kiedy bede na meczach w msg Eee, Gucio, dla ciebie pewnie nie mecz wazny, tylko "to" po meczu - a kto cie zanosi do domu? :)) > ... aaaa wogole ojro gdyby > nie fakt ze bylem na niespodziewanych wakacjach to bym dzisiaj juz byl w > hamburgu bo jutro meczyk ... nie chcialem zapeszyc i dobrze zrobilem. aaaa jeju > > zupelnie bym zapomnial ojtro jak minol oktoberfest ??? jak ja ci zadroszcze !!! > > ja bym na takim rozpoczeciu oktoberfest w ny w mojej ulubionej knaipie zum > schneider mozesz zobaczyc na www.zumschneider.com niedlugo beda nawet foty na > stronie to zobaczysz gucia tam i ci powiem ojro ze nie pamietam jak wrocilem do > > domu ... pamietam jak z samym schneiderem sciskalismy sie na auffidersejn i sie > > obudzilem na 96 ulicy i dets yt ! hahahaaaaa, i co sa juz te zdjecia do obejrzenia? a jesli chodzi o Oktober fest, to musze cie rozczarowac - nikt z nas nie byl, bo nie ma u nas amatorow piwa, a poza tym ja omijam wielkie skupiska ludzi, staje sie nerwowa, jak nie moge swobodnie przejsc i co chwile mnie ktos potraca, taka dama ze mnie :)))) no ale tak odbiegam od tematu troche ja u > feli bylem zawsze czlowiekiem od zadan specjalnych i siedzialem w pierwszej > laweczece. felusia poglaskala mnie pare razy i nawet zeszytu nie musialem miec. > > nawet poczatkowo chcialem mature zdawac z geografii ale za leniwy jestem i > skoro mialem wybor to wiadomo ze wybralem niemca, co chyba feli sie nie > spodobalo zbytnio nie spodobalo ale jak si emowi taki lajf ... ojro pisz o > oktoberfet byliscie z rodzinka ???? jak bylo ???? > pozdrowionka, > gucio Widze, ze Fela tez cie faworyzowala ;) Ja zdawalam mature z geografii u Feli i dobrze poszlo ;) pozdrawiam Ojro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: II LO IP: *.nyc.rr.com 14.10.03, 00:13 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > hahahaaaaa, i co sa juz te zdjecia do obejrzenia? ojro juz sa pierwsze zestawy zdjec ! napewno beda sukcesywnie dokladac. cale szczescie ze mnie na nich nie ma - widok by byl conajmniej oplakany. niektorych ludkow pamietam jeszcze, ale ja siedzialem w kacie kolo kija z paulanerem co widac na zdjeciach. z tego dnia co bylem to jest ich tylko pare ( tych zdjec przypomina autor ) aaa ten pan z wasami w lederowych hosach to jest wlasciciel schneider - superowy gosciu ! www.zumschneider.com/photo/okt2003a/index.html a zeby bylo na temat dwojki, to nie wiem czy za waszych czasow to bylo, ale za moich na przeciwko bocznego wejscia ( tam gdzie byly smietniki ) na scianie bylo taki napis - just simply kill fela ????? - zawsze chcialem sie dowiedziec o co to chodzilo ale jakos zapominalem. co ciekawe bylo to przez wszystkie lata jakie mialem okazje do dwojki uczeszczac. ojro pamietasz cos takiego ??? pozdrowionka, gucio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: II LO IP: *.bydg.pdi.net 05.11.03, 10:53 Fela (Felicja nazwiska zapomniałem :))- nauczycielka geografii - bywała wredna jak sobie kogoś upatrzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miraculix Re: II LO IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.04, 22:29 Felicja Tobolska. Ci, co zostali przez nia "upatrzeni" tego nazwiska dlugie lata nie zapomna (w moim przypadku minelo ich juz 24). Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 14:05 Gość portalu: miraculix napisał(a): > Felicja Tobolska. Ci, co zostali przez nia "upatrzeni" tego nazwiska dlugie > lata nie zapomna (w moim przypadku minelo ich juz 24). > Pozdrowienia Fela byla ok, jesli bylo sie jej wybrancem (jak np. ja :-), A Ciebie "upatrzyla" sobie w jakim sensie? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miraculix Re: II LO IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.04, 00:37 Mysle, ze nie potrafila zaakceptowac ludzi idacych konsekwentnie obrana przez siebie droga i nie przywiazujacych wagi do ewentualnych "korzysci" w zamian za "przystosowanie sie"... Odpowiedz Link Zgłoś