Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 10:56 yezu jak mi przykro, ze jeszcze nikogo nie przepraszalem, wybaczcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: €uropejka Re: PRZE PRZEPRASZAM IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.03, 12:43 Gość portalu: Ted® napisał(a): > yezu jak mi przykro, ze jeszcze nikogo nie przepraszalem, wybaczcie ..a jak sie zarlismy o papuge, juz zapomniales! pamiec masz dobra, ale krotka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: PRZE PRZEPRASZAM IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 12:49 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > yezu jak mi przykro, ze jeszcze nikogo nie przepraszalem, wybaczcie > > ..a jak sie zarlismy o papuge, juz zapomniales! > pamiec masz dobra, ale krotka ;) fakt, nie utkwilo w pamieci pewnie nieszczere, ciekawe czy radca ma lepsza pamiec Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: PRZE PRZEPRASZAM 08.09.03, 12:57 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > > > yezu jak mi przykro, ze jeszcze nikogo nie przepraszalem, wybaczcie > > > > ..a jak sie zarlismy o papuge, juz zapomniales! > > pamiec masz dobra, ale krotka ;) > > fakt, nie utkwilo w pamieci > pewnie nieszczere, ciekawe czy radca ma lepsza pamiec - ostatnio jestem mocno * zagoniony praca + wiec, moze byc trudno z przypomnieniem sobie :) pozdr radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: PRZE PRZEPRASZAM IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.03, 15:01 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > > > yezu jak mi przykro, ze jeszcze nikogo nie przepraszalem, wybaczcie > > > > ..a jak sie zarlismy o papuge, juz zapomniales! > > pamiec masz dobra, ale krotka ;) > > fakt, nie utkwilo w pamieci > pewnie nieszczere, ciekawe czy radca ma lepsza pamiec Aaaaa, taki jestes!! Juz wyciagales watrobe, i gdyby Tyciarek mi do rozumu nie przemowil,...ale to wszystko tylko, by zlamac mi nerke, taki nieszczery jestes! I jeszcze sie Radca zastawiasz ;) Eh, i komu tu dzisiaj wierzyc....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: PRZE PRZEPRASZAM IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.03, 22:03 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > > > > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > > > > > yezu jak mi przykro, ze jeszcze nikogo nie przepraszalem, wybacz > cie > > > > > > ..a jak sie zarlismy o papuge, juz zapomniales! > > > pamiec masz dobra, ale krotka ;) > > > > fakt, nie utkwilo w pamieci > > pewnie nieszczere, ciekawe czy radca ma lepsza pamiec > > Aaaaa, taki jestes!! Juz wyciagales watrobe, i gdyby Tyciarek mi do > rozumu nie przemowil,...ale to wszystko tylko, by zlamac mi nerke, taki > nieszczery jestes! I jeszcze sie Radca zastawiasz ;) > Eh, i komu tu dzisiaj wierzyc....;) Ted, obraziles sie? To juz teraz mam zaczac przepraszac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: PRZE PRZEPRASZAM IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.03, 22:19 unsatisfied6 napisał: > a miałes powód chyba mial, bo sie gdzies zaszyl i sie wstydzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: PRZE PRZEPRASZAM 08.09.03, 22:22 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > > a miałes powód > > chyba mial, bo sie gdzies zaszyl i sie wstydzi ;) a wydaje się jakby tu był Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Z ostatniej chwili! 08.09.03, 22:28 Papuga nadal w niewoli! Dziś spoglądałem w jej smutne niebieskie oczy. W głebi sklepu przewijali sie handlarze żywym towarem. Roześmiani gnoje. Kiedyś jednego pytałem o akwarium i rybki akwariowe. Ten BEZ ZAŻENOWANIA wskazał mi model i ewentualnych jego lokatorów (Wybacz Lokator, nie wiedziałem...) tegoż szklanego więzienia. Polynomial-C Armia 12 małp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Z ostatniej chwili! IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.03, 10:13 polynomial napisał: > Papuga nadal w niewoli! Dziś spoglądałem w jej smutne niebieskie oczy. > W głebi sklepu przewijali sie handlarze żywym towarem. Roześmiani gnoje. > Kiedyś jednego pytałem o akwarium i rybki akwariowe. Ten BEZ ZAŻENOWANIA > wskazał mi model i ewentualnych jego lokatorów (Wybacz Lokator, nie > wiedziałem...) tegoż szklanego więzienia. > > Polynomial-C > Armia 12 małp Ach, Polynomial, nie wierc dziury w sercu! Znowu mi smutno; jak pomysle o ludziach, ktorzy bez zadnego zastanowienia sie handluja zwierzetami, jakby one tylko po to byly na swiecie, by istocie ludzkiej "uprzyjemniac" czas, to sie porzadnie wkurzam! Trzymac w domu mozna kota i psa, ale poza tym zadnych innych zwierzat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Z ostatniej chwili! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 19:28 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > Trzymac w domu mozna kota i psa, ale poza tym zadnych > innych zwierzat! no nie, a papuga? a rypy i rypki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: Z ostatniej chwili! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 19:36 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > Trzymac w domu mozna kota i psa, ale poza tym zadnych > > innych zwierzat! > > no nie, a papuga? a rypy i rypki? jeszcze żółwie, chomiki no i myszki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Z ostatniej chwili! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 19:43 o tak, myszki jak moglem zapomniec przeciez lubie myszki Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Z ostatniej chwili! 09.09.03, 19:46 Ale tak na prawdę, to miejscem przebywania zwierząt takich jak rybki, myszki chomiki jest ich własny ekosystem. Inaczej w przypadku psa (canis familiaris), bo to zwierzę wyewuluowało w postać jaką znamy, w skótek przebywania z człowiekiem. To samo, choć nie tak do końca dotyczy kota domowego (Felis catus). Polynomial-C Armia 12 małp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia wasze rozmowy są denne IP: *.visp.energis.pl 09.09.03, 21:16 Wróćcie do odrabiania lekcji,bo piszecie takie bzdury ,że sto razy lepiej czyta się forum z Ostrołęki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: wasze rozmowy są denne IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 09.09.03, 21:22 Gość portalu: basia napisał(a): > Wróćcie do odrabiania lekcji,bo piszecie takie bzdury ,że sto razy lepiej czyta > > się forum z Ostrołęki. fakt, gówniarzeria!.. basiu, czy mozesz podac link do forum Ostrołęka?.. będę zobowiązany.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: wasze rozmowy są denne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 21:22 Gość portalu: basia napisał(a): > Wróćcie do odrabiania lekcji,bo piszecie takie bzdury ,że sto razy lepiej czyta > > się forum z Ostrołęki. co racja to racja prowadz basiu do ostroleki Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: wasze rozmowy są denne 09.09.03, 21:37 Czekam na pociąg do Ostrołęki.Wy też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: wasze rozmowy są denne IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 09.09.03, 21:39 nie, ale niejednokrotnie mijałem drogę na Ostrołękę.. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: wasze rozmowy są denne 09.09.03, 21:44 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > nie, ale niejednokrotnie mijałem drogę na Ostrołękę.. coś musi być pociągającego w tej Ostrołęce ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: wasze rozmowy są denne IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 21:23 Gość portalu: basia napisał(a): > Wróćcie do odrabiania lekcji,bo piszecie takie bzdury ,że sto razy lepiej czyta > > się forum z Ostrołęki. no, no kto by pomyślał, ze taki komplement sie trafi przed nocą... Tyciarek Ty tu nie zagaduj o psach tylko bierz sie do rachunków :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: wasze rozmowy są denne IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 21:46 tyciarek napisała: > yyyyyyy jakich rachunków ? prawdopodobieństwa czy sumienia ? a to musisz Basię zapytać, ona nas do lekcji odsyłała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech i co? IP: 217.97.134.* 10.09.03, 08:11 zrobiliście lekcje, jak koleżanka doradzała, czy przebimbaliście wieczór przy komputerach?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: PRZEPRASZAM IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.03, 21:21 Gość portalu: Ted® napisał(a): > przepraszam wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: PRZEPRASZAM IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.03, 21:41 Gość portalu: Ted® napisał(a): > nie a tak sie cieszylam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: PRZEPRASZAM IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 21:53 Ciebie moge ewentualnie przeprosic ale musisz poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: PRZEPRASZAM IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.03, 21:56 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Ciebie moge ewentualnie przeprosic ale musisz poczekac .....na smierc?, czyja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Nie wierzę ;) Po prostu NIE WIERZĘ ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 04.10.03, 22:00 A jednak Tedzik ;) Ktoś widzę zdołał Cię przekonać ;P Noooo ładnie, swoją drogą ;) Pozdrawiam @ll, a szczególnie tego Ktosia, a dokładniej KTOSIĘ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Nie wierzę ;) Po prostu NIE WIERZĘ ;) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 22:18 nie wiem o co ci chodzi, dobra kobieto chyba nie czujesz bluesa to byl przyklad, ze mozna to slowo wymowic i nie boli wiec moze ktos skorzysta z moich doswiadczen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: PRZEPRASZAM IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 22:13 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > Ciebie moge ewentualnie przeprosic ale musisz poczekac > > .....na smierc?, czyja? az znajde powod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: PRZEPRASZAM IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.03, 22:21 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > > > Ciebie moge ewentualnie przeprosic ale musisz poczekac > > > > .....na smierc?, czyja? > > az znajde powod powody wyginely, jak dinozaury! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: PRZEPRASZAM 05.10.03, 00:37 Oj Te Dzik Ty mój Kochany Stary Łysy Rowerze jesteś... nie do podrobienia - naprawdę unikatowy egzemplarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Cóż za wzruszające EPITETY ;P (ntxt) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 05.10.03, 00:49 Odpowiedz Link Zgłoś