lila4 Re: dr.Martynowska -neurolog dziecięcy 15.06.08, 23:18 Jeśli jest ordynatorem w szpitalu dziecięcym to może przez szpital szukaj,a w internecie nie ma? Ja kiedyś szukałam przez taką bazę lekarzy-są wszystkie namiary.Niestety juz nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
evania Re: dr.Martynowska -neurolog dziecięcy 16.06.08, 09:27 Cześć, Jeśli szukasz kontaktu z tym konkretnym lekarzem, to pewnie zależy Ci na dostaniu się do tej pani. Ale może przyda się tobie i innym informacja: ja chodzę z synkiem do dr Baranowskiej -Zielińskiej, neurologa dziecięcego w Juraszu. Przyjmuje również w przychodni na Błoniu. Bardzo zasadnicza i szorstkawa w obyciu, ale bardzo porządny i wnikliwy specjalista. Najlepiej zapisać w rejestracji w Juraszu osobiście, bo małe szanse i szkoda czasu na dzwonienie. Pozdrawiam, E. Odpowiedz Link Zgłoś
makarcia Re: dr.Martynowska -neurolog dziecięcy 20.06.08, 22:10 Witaj, ja do niej chodze z córeczka juz ponad rok. polecilam wielu znajomym i wiedziala dobrze kiedy dzialac a kiedy odpuscic. super babka z doswiadczeniem. prywatnie przyjmuje w Centrum Medycznym Gizinscy na Kosciuszki tel. 523455080, koszty wizyty 70-80 zl; Odpowiedz Link Zgłoś
evania Re: dr.Martynowska -neurolog dziecięcy 21.06.08, 22:09 Makarcia, piszesz o Baranowskiej czy o dr z tytułu posta? E. Odpowiedz Link Zgłoś
makarcia Re: dr.Martynowska -neurolog dziecięcy 27.06.08, 18:59 pisalam o dr Martynowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkatoucan trzeba mieć skierowanie 09.07.08, 19:47 do neurologa dziecięcego trzeba mieć skierowanie na pierwszą wizytę? bo wydaje mi się że moje dziecię ma asymetrię ułożeniową a pediatra mówi że wydziwiam - wolałabym to sprawdzić u specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś