Gość: Anna IP: *.iweb.pl 06.10.03, 23:02 takiej baby wrednej nie widziałam w zyciu na oczy. paskudne babsko ta ela nic nie robi i na nic nie ma czasu jest beszczelna, prymitywna i prosta dziwię się że jeszcze dyro ja trzyma. psuje obraz szkoły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malkontent Re: wredna sekretarka ela z VII LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 22:30 Bezczelna,a nie "beszczelna"-licealistko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: wredna sekretarka ela z VII LO IP: *.law.uni.torun.pl 23.10.03, 11:54 O którą chodzi tą grubą czy chudą bo jak ja chodziłem do 7 to były dwie.I jedna też mnie wkurzała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wredna sekretarka ela z VII LO IP: *.telco.ras.pl 27.10.03, 09:41 widac ze Ci brakuje podejscia do ludzi owszem moze ta pani nie nalezy do super uprzejmych ludzi ale ak sie postarasz wszystko da sie z nia zalatwic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annaa Re: wredna sekretarka ela z VII LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 12:04 Nie brakuje podejścia do ludzi, prędzej już deficyt wchodzenia komuś w tyłek. Co to za babsko, które jak dzwonię, bo chcę odebrać świadectwo to be'Z'czelnie mi odpowiada => 'Jak przyniesiesz kawę to dostaniesz'... Sorry ;/ Zdawałam maturę w sesji zimowej i czekałam ponad trzy miesiące na świadectwo... Toczyska chrzaniona łapówkara - tak zakłamanej baby w życiu drugi raz jeszcze nie spotkałam. Wyszkowski wiecznie niezadowolony z dziewczyn, które oceniał najwyżej na 3 (a były takie, które się dobrze uczył) - oczywiście naszych pseudo-chłopców stawiał na piedestale - nie wiem w ogółe za co (skoro laska poszła coś 'wybrzdąkać' do biurka z hukiem dostała pałę, a dokładnie za to samo chłopiec nagradzany był 2, a czasami 3)... Jedyną osobą wartą uwagi i kompetentną jest Kitaj, z którym bez problemu można wszystko załatwić, no i przede wszystkim uzyskać ważne informacje (ale to facet, także wiadomo, że bzdurami się nie zajmuje) Tylko w sumie ja jestem dopiero z rocznika 2002, także pewnie wiele się zmieniło od tamtego czasu. Jedno jest pewne, że jeżeli chcesz stracić 4 lata ze swego życia - VII LO stoi dla ciebie otworem. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: wredna sekretarka ela z VII LO 11.05.04, 16:07 dzieciaczki, poczekajcie jak pójdziecie na studia to dopiero dowiecie sie co to jest zlewka totalna! docencie to co macie bo za kilka lat bedziecie wiare z 7 ze łzami w oczach wspominac dla mnie 7 byla spoko - poznalam extra ludzi z ktorymi do dzis mam kontakt pozdrawiam bylych siódemkowiczów! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kelis Re: wredna sekretarka ela z VII LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 11:42 A kto ci powiedział, że reszta to dzieciaczki ?? Jak myślisz w taki sposób jak teraz, to nie dziwne, że 'pseudo-liceum' nazwane 7-ką wspominasz ze łzami (nie wiadomo gdzie) :D:D:D Chyba, że to jeden z tych tyłkowłazów... to wtedy wszycho jasssne... Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: wredna sekretarka ela z VII LO 13.05.04, 17:07 pisalam do obecnych licealistow a 7 i tak byla ok - skoro ci sie nie podoba, nie znaczy ze inni mysla podobnie to byly super 4 lata, poznalam mnostwo extra wiary, a z nauczycielami mozna bylo sie dogadac - tylkowlastwo? wypraszam sobie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotka Re: wredna sekretarka ela z VII LO IP: *.cps.pl 14.05.04, 13:42 ee tam ;) wszystko jest super w 7 =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: wredna sekretarka ela z VII LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 00:02 Madziara, kiedy zdawałaś maturę?Ja w 94, też mam kontakty z ludźmi i tez super wspominamy naszą bude, a co do sekretarek: nauczcie sie z nimi rozmawiać i żadna kawa nie będzie potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: wredna sekretarka ela z VII LO 07.06.04, 22:08 Gość portalu: Ann napisał(a): > Madziara, kiedy zdawałaś maturę?Ja w 94, też mam kontakty z ludźmi i tez super > wspominamy naszą bude, a co do sekretarek: nauczcie sie z nimi rozmawiać i > żadna kawa nie będzie potrzebna pozdrowienia od rocznika 99! to były czasy..... Odpowiedz Link Zgłoś
zorro281 Re: wredna sekretarka ela z VII LO 14.05.04, 00:15 Nie wolno żle się wyrażać o ciężko pracujących paniach. Ja bardzo mile wspominam obydwie panie. Matura 1995 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys ??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 13:32 ja akurat bardzo lubie siodemke bo jest tutaj super atmosferka. ja uwazam ze chyba masz zle podejscie do wszystkich jezeli wszystko cie wkurzalo w naszej szkole. nauczyciele sa fajni. Kitajgrodzki jest teraz dyrem a toczyska jest zalosna ale ja lubie. nie zawsze wszyscy beda ci sie klaniac do stop. a jak tak myslisz "ksiezniczko" to masz przesrane Odpowiedz Link Zgłoś