Dodaj do ulubionych

wredna sekretarka ela z VII LO

IP: *.iweb.pl 06.10.03, 23:02
takiej baby wrednej nie widziałam w zyciu na oczy. paskudne babsko ta ela
nic nie robi i na nic nie ma czasu jest beszczelna, prymitywna i prosta
dziwię się że jeszcze dyro ja trzyma. psuje obraz szkoły
Obserwuj wątek
    • Gość: Malkontent Re: wredna sekretarka ela z VII LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 22:30
      Bezczelna,a nie "beszczelna"-licealistko.
      • Gość: Yaraz Re: wredna sekretarka ela z VII LO IP: *.law.uni.torun.pl 23.10.03, 11:54
        O którą chodzi tą grubą czy chudą bo jak ja chodziłem do 7 to były dwie.I jedna
        też mnie wkurzała.
    • Gość: Ania Re: wredna sekretarka ela z VII LO IP: *.telco.ras.pl 27.10.03, 09:41
      widac ze Ci brakuje podejscia do ludzi owszem moze ta pani nie nalezy do super
      uprzejmych ludzi ale ak sie postarasz wszystko da sie z nia zalatwic
      • Gość: Annaa Re: wredna sekretarka ela z VII LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 12:04
        Nie brakuje podejścia do ludzi, prędzej już deficyt wchodzenia komuś w tyłek.
        Co to za babsko, które jak dzwonię, bo chcę odebrać świadectwo to be'Z'czelnie
        mi odpowiada => 'Jak przyniesiesz kawę to dostaniesz'... Sorry ;/
        Zdawałam maturę w sesji zimowej i czekałam ponad trzy miesiące na świadectwo...
        Toczyska chrzaniona łapówkara - tak zakłamanej baby w życiu drugi raz jeszcze
        nie spotkałam.
        Wyszkowski wiecznie niezadowolony z dziewczyn, które oceniał najwyżej na 3 (a
        były takie, które się dobrze uczył) - oczywiście naszych pseudo-chłopców
        stawiał na piedestale - nie wiem w ogółe za co (skoro laska poszła
        coś 'wybrzdąkać' do biurka z hukiem dostała pałę, a dokładnie za to samo
        chłopiec nagradzany był 2, a czasami 3)...
        Jedyną osobą wartą uwagi i kompetentną jest Kitaj, z którym bez problemu można
        wszystko załatwić, no i przede wszystkim uzyskać ważne informacje (ale to
        facet, także wiadomo, że bzdurami się nie zajmuje) Tylko w sumie ja jestem
        dopiero z rocznika 2002, także pewnie wiele się zmieniło od tamtego czasu.
        Jedno jest pewne, że jeżeli chcesz stracić 4 lata ze swego życia - VII LO stoi
        dla ciebie otworem.
        • madziara_pl Re: wredna sekretarka ela z VII LO 11.05.04, 16:07
          dzieciaczki, poczekajcie jak pójdziecie na studia to dopiero dowiecie sie co to
          jest zlewka totalna! docencie to co macie bo za kilka lat bedziecie wiare z 7
          ze łzami w oczach wspominac

dla mnie 7 byla spoko - poznalam extra ludzi z ktorymi do dzis mam kontakt
          pozdrawiam bylych siódemkowiczów! :)))
          • Gość: Kelis Re: wredna sekretarka ela z VII LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 11:42
            A kto ci powiedział, że reszta to dzieciaczki ?? Jak myślisz w taki sposób jak
            teraz, to nie dziwne, że 'pseudo-liceum' nazwane 7-ką wspominasz ze łzami (nie
            wiadomo gdzie) :D:D:D Chyba, że to jeden z tych tyłkowłazów... to wtedy wszycho
            jasssne...
            • madziara_pl Re: wredna sekretarka ela z VII LO 13.05.04, 17:07
              pisalam do obecnych licealistow

a 7 i tak byla ok - skoro ci sie nie podoba, nie znaczy ze inni mysla podobnie

to byly super 4 lata, poznalam mnostwo extra wiary, a z nauczycielami mozna
              bylo sie dogadac - tylkowlastwo? wypraszam sobie !!!!!
              • Gość: lotka Re: wredna sekretarka ela z VII LO IP: *.cps.pl 14.05.04, 13:42
                ee tam ;) wszystko jest super w 7 =)
              • Gość: Ann Re: wredna sekretarka ela z VII LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 00:02
                Madziara, kiedy zdawałaś maturę?Ja w 94, też mam kontakty z ludźmi i tez super
                wspominamy naszą bude, a co do sekretarek: nauczcie sie z nimi rozmawiać i
                żadna kawa nie będzie potrzebna
                • madziara_pl Re: wredna sekretarka ela z VII LO 07.06.04, 22:08
                  Gość portalu: Ann napisał(a):

> Madziara, kiedy zdawałaś maturę?Ja w 94, też mam kontakty z ludźmi i tez
                  super
                  > wspominamy naszą bude, a co do sekretarek: nauczcie sie z nimi rozmawiać i
                  > żadna kawa nie będzie potrzebna

pozdrowienia od rocznika 99!
                  to były czasy.....
    • zorro281 Re: wredna sekretarka ela z VII LO 14.05.04, 00:15
      Nie wolno żle się wyrażać o ciężko pracujących paniach. Ja bardzo mile
      wspominam obydwie panie. Matura 1995 r.
      • Gość: tygrys ??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 13:32
        ja akurat bardzo lubie siodemke bo jest tutaj super atmosferka. ja uwazam ze
        chyba masz zle podejscie do wszystkich jezeli wszystko cie wkurzalo w naszej
        szkole. nauczyciele sa fajni. Kitajgrodzki jest teraz dyrem a toczyska jest
        zalosna ale ja lubie. nie zawsze wszyscy beda ci sie klaniac do stop. a jak tak
        myslisz "ksiezniczko" to masz przesrane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka